כתבה ותמונות - מענין מרכזי אוסף תמונות למעונינים - קרנבל 2003
B Baiano New member 7/3/03 #5 אם את מדברת על הקישור לאתר של TERRA כנראה שזה רק אצלך אז: http://carnaval.terra.com.br
S shellyland New member 7/3/03 #6 לא, אני מדברת על הקישור ש-ler הביאה שלפני יומיים נפתח לי בלי שום בעייה, ועכשיו כשרציתי להוסיף אותו לקישורים של הפורום אני לא מצליחה להכנס אליו יותר. הבעייה אצלי או בקישור?
לא, אני מדברת על הקישור ש-ler הביאה שלפני יומיים נפתח לי בלי שום בעייה, ועכשיו כשרציתי להוסיף אותו לקישורים של הפורום אני לא מצליחה להכנס אליו יותר. הבעייה אצלי או בקישור?
S shellyland New member 7/3/03 #11 אתה יכול לשלוח לי את הכתובת? אני אנסה להכנס מאיפה שאתה נכנסת, ואם זה יעבוד הכתובת תשוגר ישר לקישורי הפורום, למען הדורות הבאים.
אתה יכול לשלוח לי את הכתובת? אני אנסה להכנס מאיפה שאתה נכנסת, ואם זה יעבוד הכתובת תשוגר ישר לקישורי הפורום, למען הדורות הבאים.
ג גדי שבת New member 7/3/03 #12 עניין מרכזי האתר הוא אתר חדשות כללי,כך שאין לשים קישור לאתר עצמו שמתעדכן כל הזמן. אולי אפשר להורדי את הכתבה/ תמונות מהקרנבל ולשים אותן בגלריה.
עניין מרכזי האתר הוא אתר חדשות כללי,כך שאין לשים קישור לאתר עצמו שמתעדכן כל הזמן. אולי אפשר להורדי את הכתבה/ תמונות מהקרנבל ולשים אותן בגלריה.
B Baiano New member 7/3/03 #10 ../images/Emo91.gifשלי וחברי הפורום! תיכנסו לפורום תרמילאים - יש להם אחלה תמונות מברזיל, קישורים, סיפורים וכד'...
../images/Emo91.gifשלי וחברי הפורום! תיכנסו לפורום תרמילאים - יש להם אחלה תמונות מברזיל, קישורים, סיפורים וכד'...