כתבה חדשה מהיום בוואלה על ההוצאות החדשות

RoieL

New member
...

"דיסק הבונוס לא פחות גדוש, ולמעשה כולל את הפנינה האמיתית: גרסה מחודשת ל-"Wot's...uh the Deal "מ-" Obscured by Clouds", ללא ספק אחד השירים היפים ביותר של פינק פלויד." אגב, חבר שלי היה בוונציה יום לפני ההופעה המדוברת וההורים שלו לא הסכימו לחזור לשם יומיים רצוף. איזה פספוס...
ראיתי משם רק את און אן איילנד (דייב מתבלבל בסולו השני בהתחלה) ביינתים כי הנחתי שאין משהו שונה מאשר האלברט הול חוץ מהתפאורה וזה שאין את קרוסבי ונאש. פספסתי משהו?

כתבה מעניינת

אבל יותר מעניין: מה דעתכם אתם על ה-DVD והקופסה המשולשת? אין לי עוד את ה-DVD ואת המשולשת, שקניתי בלונדון, עוד לא הספקתי לשמוע - אולי מחר בצהריים אגיע לזה.

itaikuskus

New member
הדי וי די לא ממש מעניין אותי

עד כדי כך שאני אקנה אותו. הוא שווה צפייה, אבל להשקיע את הכסף המוגזם גם ככה כדי לקנות אותו... את הקופסה המשולשת יש לי, אני גם לא שמעתי אותה עדיין, אני מקווה לשמוע אותה בקרוב. מה שכן, וכבר התייחסתי לזה, החוברות המצורפות מאוד מרשימות, יש איזה ספרון קטנטן חבוי שעוד לא בדקתי לעומק, והחוברת מלים נהדרת.

itaikuskus

New member
הקופסה של הפייפר מדהימה

מדהים לשמוע את ההבדלים המהותיים בין המיקס של המונו למיקס של הסטריאו, כל מיני ניואנסים, כל מיני בזיקים של גיטרות או אפקטים, שהושמטו בגרסת הסטריאו, והיו במונו, או להיפך, כאילו הקליטו את האלבום הזה פעמיים. מדהים. הדיסק בונוס מכיל גרסאות מעניינות של interstellar overdrive, מכיל גם את mathilda mother עם גרסא אחרת של מלים, כנראה גיבובי מלים ששירתו את המוסיקה, ואחר כך סיד שינה, וגם גירסה אלטרנטיבית לapples and oranges. בגדול זה פריט לאספנים, מי שלא מכיר את התקליט הזה, צריך ללכת ולקנות את הדיסק ה"רגיל", מי שמכיר ואוהב את התקליט הזה, המארז הזה הוא תענוג צרוף, עם חוברת מהודרת עם תמונות שעוד לא ראיתי, ובונוס נהדר- חוברת של כל מיני סקצ'ים וגיבובים של סיד בארט מ1965, שם ניתן לראות שירבוטים שהוא עשה, וכל מיני שירים משעשעים, אם אתם אוהבים את התקליט הזה, אל תוותרו לעצמם, קנו את המארז הזה.

אני דווקא מעדיף את ה DVD

יש לי את שניהם. את ה DVD עוד לא ראיתי - רק צפיתי בשיר או שניים ועושה רושם אחלה. דיסק אחד עם המון המון תוספות ודיסק אחד עם הופעה של שעתיים. לטעמי הרבה יותר מעניין ומיוחד מההוצאה של פייפר (שזה דיסק מדהים אבל חוץ מהדיסק בונוס והחוברת אין להוצאה הזו יתרון על הגרסה הקיימת והזולה של פייפר). את ה DVD כפי שציינתי קניתי ב 65 בסטימצקי הודות למבצע הנקודות של לאומי קארד.

effortless

New member
אהבתי מאוד

אהלן לכם, מידי פעם אני בטח אקשקש אתכם קצת... ברשותכם.... את הקופסה המשולשת קיבלתי במתנה ואת ה DVD רכשתי. לגבי הקופסה, יש דברים שבאמת עבור סכום הכסף שאתה משלם עבורם, אתה מקבל הרבה יותר ולכן לדעתי משתלם, מעבר לזה שהכריכה והעיצוב שלה יפיפיים ולי באופן אישי, זה עושה את זה. לגבי ה DVD חייבת להגיד שיש בו משהו בגילמור וב"איך" שהוא עושה מוזיקה שאני מאוד מאוד אוהבת. ההופעה בפומפי היתה הפעם הראשונה שראיתי את זה ככה ברור. הוא לגמרי בתוך המוזיקה ולא מעניין אותו הרבה מעבר לזה. אין פוזה, יש יצירה נטו. והוא שם. לגמרי. ב DVD החדש (שאני שומעת כל הזמן כמו דיסק לכל דבר, רק שגם הטלויזיה דולקת) פשוט כיף לראות אותו עובד. התייחסו כאן הרבה ליצירות פרטניות בתוך ה DVD עצמו, אז לא אוסיף משלי, רק את זה שאני צופה בו די חסרת ביקורת בהנאה צרופה. פשוט מעורר השראה - הוא וכל החבר'ה שלו שם מאותם הזמנים. מעורר השראה. בגיל 61 ולא מתכוון לעצור......... אז כן, אפשר להבין שאהבתי, אהבתי בטירוף.

RoieL

New member
את הקופסא אין לי

ולפי הביקורות היא לא שווה 200 שקל. אני אסתפק בפייפר המקורי. ה- DVD- אחד ה- DVDים הטובים שראיתי, מספר ביצועים מתעלים על המקור (למעשה כולם חוץ מברית' עד ברית' רפריז שמרגישים מאולצים מדי). כל הפספוסים של גילמור בטונים שיש פה כל כמה שירים רק גורמים לדיסק הזה להיות מרגש יותר. ביצוע ענק לארנולד ליין (תפור על בואי), ביצוע מצויין (מתעלה על המקור. תמיד שאלתי תא עצמי למה הסולו קלידים השני של רייט בשיר הזה לא הולך על ווריאציית אקורדים מהשיר) לווטס אה דה דיל (למרות שגילמור שר שם What's the deal ולא Wot's - Uh the deal
). שני הדברים היחידים שהציקו קצת זה המעבר החד מדי בין ביצוע של Castellorizon מהופעה אחת באלברט הול ל- On an Island בהופעה השניה משם (מאוד ברור שאלו שתי הופעות שונות). הדבר השני הוא שבמהלך CN גם בואי וגם רייט (גם עם בואי וגם לבד) מתעקשים לשיר במקום But you may - בְצ'ומֶה. קצת מעצבן. ואני אוהב את הביצוע של אקוז ושל wish you were here מהDVD על המקור. גילמור שיחק אותה.

The Walrus

New member
שאלו יהיו הצרות שלך

זה כל כך לא משנה... בעיקר ה"בצ'ומה". אני אישית הייתי הרבה יותר מוטרד מהצרידות של גילמור בtime נניח, או מהפלאשים של האור שלא מאפשרים לראות כלום בtake a breathe ובחלקים מסויימים של echoes.

RoieL

New member
האמת שאת דיפ ברת' וחלק מד'יס האבן

רק שמעתי כי בדיוק הכנתי פסטה. את אקוז כבר ראיתי איזה 8 פעמים ואני לא חושב שזה מאוד מפריע. אולי בקטע עם הריף גיטרה הגבוה שלפני החלק השני של השירה, עם הלייזרים הירוקים. לא רואים שום נגן. בברית' גילמור לא היה צרוד ובכול זאת הביצוע מאולץ מדי לטעמי, אני לא בטוח שהצרידות זה מה שמרגיש מפוספס בטיים. מ- castellorizon יש התעוררות מלאה על הבמה.

floydian

New member
הDVD מדהים!

באמת אחד היפים שראיתי בחיי. עוד לפני שראיתיאת ההופעה ראיתי את הסרט הדוקומנטרי על הסיבוב הופעות והייתי מרותק. המקומות השונים שהגיעו אליהם, ההכנות, האורחים המעניינים, המשפחה, הביצוע הנדיר ל DARK GLOBE כשגילמור אומר שזו ההופעה הראשונה שלו לאחר מות סיד, באמת מרגש, הביצוע ה"אקוסטי" לECHOES, הפגישה החטופה עם ווטרס. חומר מרתק, מעניין ועושה צביטה קטנה בלב לדעת שלא ראיתי אף הופעה שלו. ההופעה עצמה באלברט הול והופעת הבונוס במרמייד ת'יאתר מדהימות ביותר, חלק מהביצועים גרמו לי להתרגש קצת יותר מידי.

floydian

New member
ועודמשהו קטן...

אתמול עשיתי הזמנה מוקדמת דרך אמאזון להוצאה החדשה - הקופסה עם אלבומי האולפן בעטיפות המיני של התקליטים. משהו חדש שקראתי אתמול אומר שהעטיפות יהיו כמו של התקליטים המקוריים, כלומר אם התקליט הגיע עם דף של ילות השירים אז גם כאן יהיה. זה נכוןגם לגבי סטיקרים, פוסטרים ואפילו תהיה להם את עטיפת הניילון שבתוכהיושב התקליט בדר"כ. חשוב מאוד!!! אומרים שכנראה ההוצאה תהיה מוגבלת ל10,000 עותקים בכל העולם! אבל המידע הזה לא וודאי.

DICKPARRY

New member
אחלה כתבה

ההוצאה החדשה בטח מאוד יקרה? כמה שילמת על זה? זה נראה לי קופסא מטריפה

gal9218

New member
מה יהיה בקופסה בדיוק?

דיסקים רגילים שפשוט הקופסה שלהם תראה כמו הקופסה של התקליט?

טוב, שכנעתם אותי

אקנה את ה-DVD ביום שישי. בינתיים שמעתי רק את גרסת המונו של פייפר, מתוך הקופסה המשולשת. הכרתי את גרסת המונו כבר מקודם, אבל עכשיו אפשר לשמוע אותה באיכות יותר טובה. הנטיה שלי היא לגרסה הזו, יותר מאשר גרסת הסטריאו, אולי בגלל שאני לא שומעת טוב. את הדיסק השלישי, עם ה-Outtakes והסינגלס, נשמע יותר מאוחר היום.

למעלה