כתבה חדשה על שרית בעיתון "הארץ"

Music4Life

New member
כתבה חדשה על שרית בעיתון "הארץ"

בוקר, צהריים טובים לכל החברים! מה שלומכם? כתבתי על זה באתר הרישמי אבל איך שאני לא יעדכן גם פה?
בעיתון ה"ארץ" יש כתבה על שרית במדור "גלרייה". אני בטוחה שיש את אותה הכתבה גם בעיתונאים אחרים, אם עדיין לא ראיתם. חפשו אותה. הכתבה לא הכי חיובית אבל היא כן מעלה כמה נקודות נכונות...בכל מקרה, זה מעניין לקרא. שיהיה יום מקסים, ממני.

חן חמי

New member
תודה רבה

לא ידעתי את יכולה לפרט את הנקודות.?? לאנשים כמוני שאין במקרה עיתון הארץ..

omribrz

New member
הנה הנה הנה מי שחיפש

את הכתבה אז מצאתי אותה באתר של עיתון הארץ לחצו על הקישור להכינס לכתבה

תודה

ואחלה כתבה האמת הם טיפה צודקים שקצת חסר בתקליט מוזיקה ים תיכונית
אבל שרית משתנה ומשנה והאלבום שלה נפלא!

חן חמי

New member
קראתי תכתבה...

מה אני יגיד לכם? על טעם וריח אין מה להתווכח שיחשבו מה שבא להם העיקר אנחנו אוהבים, זה הכי חשוב. אבל אני לא מבינה מה כואב להם על החיוכים שלה והפוזות שהיא עושה בתמונות.. צריך לברר את העניין... פשוט קרציות!

חן חמי

New member
ניקול ...

הם עושים כזה שהחיוכים שלה לא מספיקים לא יודעת מה הם רוצים! כואב הלב.. כנראה.. הקנאה אוכלת.. וכן מיטל אני יודעת שהם מחפשים מה לכתוב עליה

חן חמי

New member
בדיוקקקקקקקקקקקקק

אם הם יפסיקו בגלל הביקורת הזאת! אנחנו ניקח את הרובה מהקליפ רק אתה וזהו אני לא ימשיך! :)

חן ס

New member
בחיים החיוכים המדהימים והפוזות האלו

שנותנות להרבה אנשים כוח לא יפסיקו בגלל חבורת קנאים דפוקים! מאוהבת בך שריתו'ששששששששששששששששששש

Music4Life

New member
יש כמה דברים שאני די מסכימה איתם

בLEVEL מסוים, שהיא לא זמרת איכותית כמו נגיד שלמה ארצי וכאלה... אבל היא עצמה והיא הגיע למעמד גדול מרוב האומנים בארץ.... באמת בעיקר שאני אוהבת אותה ואת המוסיקה שלה וחס כרפס!! אם היא תפסיק לחייך את החיוך המדהים והממיס שלה!!!! מתה עליה, אין אין...
עמוק עמוק אין מילים!

גם לי...

לדעתי היא הזמרת הכי איכותית בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם והכי כוסית והכי חיכינית אם אנשים חושבים אחת שיחשבו תודה ניבה ועומרי

Music4Life

New member
הסברתי כבר לניקול...

אז עזבו, לא בא לי להכנס לזה. כל אחד והדעות שלו...

מושיק20

New member
על הביקורת....

אחרי שקוראים את הביקורת של עיתון "הארץ", עיתון שמתיימר להיחשב לעיתון האיכותי במדינה- אין פלא לדברים שנאמרו. שרית חדד הלכה באלבום "חגיגה" על גוון חדש, מקורי ומרענן
לאנשים ובמיוחד לכותבי הביקורת קל מאוד לבוא ולתת דעתם גם אם הם בכלל לא השקיעו מחשבה מעמיקה והקשבה רצינית לאלבום. האמת, שאם שני דברים כן הסכמתי עם הכתבה הנ"ל: 1. שני הלחנים של שרית : "אבנים קרות" ו- "רוקה ופנויה" הם בהחלט הטובים ביותר באלבום. 2. באלבום חסר כמה שירים שמחים ומקפיצים שאפיינו את האלבומים הקודמים. (כמובן שאי אפשר לרצות את כולם) לכן, להגיד על האלבום שהוא לא איכותי- אי אפשר. כי הוא בהחלט ברמה גבוה, וההשקעה ניכרת מהעטיפה ועד לשירים עצמם.

Music4Life

New member
מסכימה איתך מושיק....

אבל דובר ששרית לא זמרת איכותית כמו שלמה אצרי או חווה אלברשטיין ועם זה אני מסכימה. היא איכותית בפני עצמה, היא ברמה שונה.... גם אני חושבת ש"אבנים קרות" ו"פנויה לאהבה" הם 2 השירים היותר טובים באלבום! אני מקווה ששרית תלחין עוד שירים רבים באלבומים הבאים שלה... לא אמרו שהאלבום שלה לא איכותי! הוא וחצי איכותי... רואים שיפור ניכר מהאלבומים הקודמים בעניין המילים והמוסיקה, הסגנון. ואז מה אם חסרים שירים קצביים, זה רע??? מושיק - תתחבר כבר!

למעלה