כתבה חדשה פורסמה ב- NRG

Majestic12

New member
כתבה חדשה פורסמה ב- NRG

כתבה חדשה פורסמה באתר NRG, והפעם: "ביולוגיה ופסיכולוגיה של חוצנים"... כולכם מוזמנים לקרוא ולהגיב. לחצו כאן, על-מנת להגיע לכתבה.

חפY

New member
גילי וחנן - כל הכבוד! אתם נפלאים !

כתבה מדהימה ומושקעת כמו שצריך !!! המשיכו כך!!

יבגנייי

New member
מת על הכתבות שלכם!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ושאלה קטנה: כמה זמן מראש אתם מכינים את הכתבות?
ושוב, ח"ח!

Gilliana

New member
תודה רבה לשניכם ../images/Emo13.gif

בנוגע לשאלתך - אנו מכינים את הכתבות עפ"י תכנית עבודה שנקבעה מראש בתחילת השנה וזמן הכנת הכתבות משתנה מכתבה לכתבה.

"נראה שהם נשלטים על ידי גזעים אחרים

ומשמשים כעושי דברם" על זה עוד לא שמעתי...

Majestic12

New member
בבקשה - מידע נוסף

יש מידע בעברית על ילדי האינדיגו והקריסטל.המידע הוא תיאורטי, וכמובן שיש מידע איכותי יותר ואיכותי פחות, אבל קל למצוא אותו במנועי החיפוש הגדולים - פשוט צריך לחפש.. לינק לדוגמא בנושא...

Gilliana

New member
אני יכולה לומר לך...

... שאני מכירה אישית כמה ילדי אינדיגו שכאלה (העונים אחד אחד להגדרה) - הם אכן ילדים/נערים מאד מאד מיוחדים וחריגים (לטובה כמובן) - משכמם ומעלה מעל לנערים הממוצעים מכל בחינה אפשרית - הן אינטלקטואלית והן אינטואיטיבית, כך שגם אם זה נשמע לך מופרך (וממש לא ברור מה שנמע לך כ"כ מופרך בזה) - בין אם הם תוצר של התערבות גנטית חוצנית ובין אם לאו, אין ספק שהם משהו ייחודי ובולט.

FRAIFY

New member
זה פשוט נקרא "אינטילגנציה"

לא אינדיגו ולא שמדיגו.. אין לי מושג מאיפה אתם מתבססים על הנתונים האלה.. בכל ביאה"ס שתיקחו בעולם לפחות בכל כתה יהיה תלמיד אחד שהוא פשוט גאון וזה ככה כבר אלפי שנים אז אנשים תפסיקו לזיין בבקשה ת'שכל

Gilliana

New member
ברור שאין לך מושג, משום...

... שלא רק שאין לך מושג "מאיפה אנחנו מתבססים על הנתונים האלה" - גם אין לך מושג ביסודות השפה העברית, שלא לדבר על מינימום תרבות דיון. בעצם תגובתך הבוטה, המאפיינת את הישראלי המצוי חסר התרבות והחינוך, זה שחושב שהוא יודע הכל ושלא זה לא יקרה (כן כן, אני מתכוונת אליך) הוכחת שאין לך מושג וחצי מושג על מה אתה מדבר - העיקר לקפוץ ולהגיד משהו. מי דיבר על גאונים??? שמעת אותי מזכירה את המילה גאון? לא מדובר בגאונים, מדובר במאפייני אישיות מאד מסויימים (כפי שיכולת לקרוא הן בכתבה ב-NRG והן בקישורים שקיבלת, אבל כמובן שלא טרחת לעשות כן וגם אם כן - כנראה שהתעלמת מכל מה שכתוב בהם). אז אנא ממך - מכיוון שאתה מבין בנושא בערך (ואולי אפילו פחות) ממה שמבין חמור במרק פירות, Spare us.

FRAIFY

New member
את רק מביאה נתונים תיאורתים כל הזמן

אני גם יכול להביא נתונים כאלו עד מחר תביאי עובדות תביאי מחקר אחד טוב שעשו{שלקחו את הילדים האלה ועשו להם בדיקות} תביאי לי הוכחה אחת לכך שיש להם כוחות טלפתים,או כוחות אחרים. את פשוט נורא נאיבית ואת מאמינה לכל מה שאת קוראת באינטרנט וחבל שכך...

Gilliana

New member
חחחח, הצחקת אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מזמינה אותך לבדוק עד כמה אני "נאיבית" בפורום קונספירציות ב-NRG. וכאמור, מכיוון שאין לך מושג על מה אתה מדבר - אתה ממשיך כרגיל לקשקש בקומקום. אני אפילו לא אכנס איתך לרמה המדעית של העניין משום שלדעתי חסרים לך יותר מדי נתונים ומושגים מכדי להיות מסוגל לדון בעניין באופן מדעי. שב וחקור את הנושא בכוחות עצמך (ולא רק באינטרנט) ואח"כ נדבר.

לא יודע, אני לא מתחבר לזה

מה כל כך מיוחד בהם? שהם אינטלגנטים? הם ועוד מיליונים אחרים. איך יודעים שהילד הוא "ילד אינדיגו"? מי קבע שהם כאלה? איזה נושא מעניין זה...

Gilliana

New member
לא לא לא

לא מדובר רק באינטילגנציה - מדובר בהרבה יותר מכך. קודם כל - מדובר בילדים חריגים מבחינה חברתית, שאינם מתחברים על הסביבה שלהם כמעט למעט עם כאלו שדומים להם. הם שונים מבחינת דעות והאופן שבו הם רואים את העולם, יש להם יכולות אינטואיטיביות מדהימות - כמעט יכולת קריאת מחשבות, ואלו הם רק חלק מהמאפיינים המאד ספציפיים לילדים הללו. למען האמת, עד לפני כנשה לא הכרתי כלל את נושא ילדי האינדיגו אבל ברגע שקראתי עליהם לראשונה - ידעתי מיד לזהות כי אני מכירה כמה כאלו (לא כולם ילדים כיום אגב, התופעה החלה כבר בתחילת שנות ה-80 ואפילו לפני).

noname20000000

New member
בקשר לילדי האינדיגו

יש תמונה במאמר של ילדת אינדיגו, ורשום שזו תמונה מתוך סרט בשם "אינדיגו". אפשר לקבל קצת מידע על הסרט הזה?

Gilliana

New member
בבקשה

בכתבה הבאה תוכל לקרוא כן על הסרט והן על תופעת ילדי האינדיגו בהרחבה, למרות שבכתבה אין קושרים אותם לנושא החוצנים.

DeniDen

New member
../images/Emo207.gif

אני יודעת שזה ממש לא קשור לפורום אבל ממש! ואני צריכה את העזרה שלכם! מישהו מכיר את הנוסחא הזאת: A+B)^2=A^2+2AB+B^2) יש לכם מושג מה אומר 2ab ? זאת אומרת 2 כפול a כפול b ? מהר.. תודה

Majestic12

New member
הרגת אותי עם הנוסחא DeniDen

חחחחחחחחחחחחחחחחחח....כן...2ab זה 2 כפול a, כפול b. זו הנוסחא של משוואה ריבועית (ממעלה שניה).

למעלה