כתבה חדשה

Lee Cooper Girl

New member
כתבה חדשה

תגיבו... ″קשים″ חיי הדוגמניות.... משתתפות תוכנית ″הדוגמניות 2 ″ , בלוק חטוב מתמיד, הגיעו במהלך סופ″ש האחרון, אל שוק המעצבים בגני התערוכה. במסגרת מסע הקניות ה″מפרך″, הגיעו מימי, מור ומישל לחברת האיפור ″מאדינה מילאנו″, על מנת לצפות בקולקציה החדשה של אביב - קיץ 2006. הדוגמניות שהגיעו מכל רחבי הארץ, רכשו ממיטב המוצרים של ″מאדינה מילאנו″ וקיבלו צ′ופר מפנק משלי גפני - איפור אישי וחדשני, לעיניהם המשתאות של הצופים, שצבאו על מפתן הביתן, הציעו ″עצות″ והביעו את ″דעתם″ בקולי קולות, על נתוני גופן ומראה האיפור.... מימי טדסה, הדוגמנית האתיופית ה″סינדרלה″ של התוכנית, שעזבה את הוריה באתיופיה והגיעה בגפה לאילת, כבשה את לב הקהל והפתיעה, כשהציעה לחברותיה, להשיב לשלי כ″גמולה″ ולפנק אותה באיפור זוהר. מור רימי ה″ברבי″ המפונקת ו″הקוטרית″ של התוכנית, שחיה בחדר ורוד, עם טלפון ורוד, פרווה ורודה וכו′, לבושה תמיד בבגדי ″לואי ויטון″ חושבת שחוץ מצפון ת″א - כל ישראל שממה..... אמרה: ″זה היה תענוג גדול, הפינוק והפרגון שאנו מקבלות משלי לאורך כל התוכנית הוא אדיר וכשמימי הציעה לפנק אותה, חשבתי שזו תהיה הזדמנות למחווה מיוחדת″. מישל לורי, האמריקאית הדתייה, (האקסית של רודריגו), שחושבת שכל המתמודדות מקנאות בה, אמרה: עזבתי את אימוני חדר הכושר בביתי, כמו גם את הלימודים למבחן במנהל עסקים ומשפטים והחלטתי לבוא לפגוש את הבנות, על מנת להדק את קשרי החברות בינינו, אף על פי שאני חשה שהבנות לא מפרגנות לי, אני יודעת ש″רק אהבה מביאה אהבה″....

מור יצאה ממש יפה בתמונה הזו:]

חמודה כ"כ

למעלה