כתבה חושבה לכל אוהבי החתולים

mira ker

New member
כתבה חושבה לכל אוהבי החתולים

ייעוץ התנגותי לחתולים. קישור לכתבה למטה

tiaa1

New member
איזה יופי!זה מה שהייתי רוצה לעשות

כשאצה לפנסיה או כהכנסה משלימה.... בינתיים אני צריכהעזרה יעוץ לווי ותמיכה.... חזרתי עכשיו הביתה...עם שריר תפוס ברגל...רק חלמתי לצנוח למיטה ...ואז הסתבר לי שלאחת/ד החתולים היה פנצ'ר על המיאה שלי-כזה מהסוג שמסריח ורטוב...מיד נפל חשדי על הג'ינג'ית התמימה...כי....יש לה הסטוריה...אבל בדר"כ היא עושה זאת כשאני מכינה את החדר לבת דודתי מארה"ב כשמגיע לביקור וזה לא רלוונטי עכשיו...אז מה קרה לה לג'ינג'ית??.רק במקרה קיבלנו היום בעבודה שי לחג שמהמבחר ניתן היה לקחת סטים למיטות ...אפשר לחשוב שמי מהחתולים הוא "מדיום" ושמע אותי בעבודה...או....השערה פרועה...הצבעים לא לרוחה....אבל המצעים עוד באוטו....טוב...אני כרגע homeless ומכונת הכביסה -שעות נוספות...המיבש בשביתה ...ואני נואשת....כל תמיכה ועזרה רוחנית תתקבל בברכה. ואגב החתולה...כל כך הרבה פעמים אמרתי לה "פו מיקה...לא יפה מיקי"...עד שהיא מתרחקת ממני. מזלה שהאזרח הגיע ...נמס כולו מהסיפור ומהעיניים שהיא עושה לו...עכשיו היא מוכנה למכור את זנבה המפואר בשביל ליטוף... ושאלה למביני דבר...האם גם על חתולים זה עובד???לדחוף את אפם ל"ניחוח"???

daud

New member
זה חדש בשבילי!!!

החתולת רחוב שהכנסתי הביתה הבינה עניין לבד!!! היא עשתה פעמיים פיפי בסדק בריצפה של השירותים (הכי קרוב ללחפור בשבילה) וכאשר היא ראתה שהספגתי את השתן ניקיתי ושפכתי חומר ניקוי מחסל ריחות פנימה אז הגענו להבנה!!! היא מייללת ליד הדלת ו אני פותח לה!!! מאז בינתיים אצלי הכל נקי

למעלה