כתבה חמה על מאיה!!!

כתבה חמה על מאיה!!!

כולם לראות כתבה על מאיה!!!! כניראה איזה גבר חדש... עדיין לא קראתי אציתי לעדכן קודם!!!!!!!! http://www.eonline.co.il/content.asp?id=32084&sid=75 _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה
אם היה אפשר היית בארץ מלכה
ה-9.11 התאריך המושלם! בו מאיה נולדה
מאיה בוסקילה-כי שלמות היא לא מילה גסה

תודה רבה על הכתבה (דעה על הכתבה)

אני רק רוצה להגיד בהקשר לכתבה הזאת שאותנו בתור מעריצים שלה צריכים לעניין דברים שהם בהקשר למאיה כמו :מתי היא חוזרת ומה אם המשפט שלה אם רוברט הפרטים האישיים שלה הם גם חשובים אבל פחות לנו מה זה משנה אם היא לבד או שהיא אם דודי אם אם פלוני האלמוני מהרחוב אבל בכול מקרה תודה רבה

urimz5

New member
אותי נורא מעניין אם היא פנויה..

אולי אני אעשה אותה מאושרת..

למה לא??

נחמד לדעת מעבר למתי יוצא דיסק חדש ומי הסוכנות שלה.... אפשר להתמצא (חחח..) בחיים שלה אבל לא לחפור ולפגוע בה אפילו... _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה
אם היה אפשר היית בארץ מלכה
ה-9.11 התאריך המושלם! בו מאיה נולדה
מאיה בוסקילה-כי שלמות היא לא מילה גסה

תודה על הכתבה!

מה קורה ח'ברה? יש לי שבוע מזה עמוס ולא יוצא לי להיכנס לפורום. תודה לכל אלה שהעלו קישורים חדשים לגבי מאיה, שמחתי לקרוא. עוד מעט חנוכה - חופש. יהיה זמן להיכנס לפורום, מחכה לזה. מקווה שיהיה לכולכם סוף שבוע נעים. אוהבת אתכם ומתגעגעת.

אנני28

New member
שמחנו לקרוא כל דבר ...

כל דבר שקשור למאיה ומישהו רוצה להעלות שיעלה, לא משנה באיזה נושא מדובר מה מעניין פחות או מה מעניין יותר, בתור מעריצים ברור שיותר מעניין מה עם מאיה ולא מי עם מאיה.... אבל בכל אופן זה רצון טוב להראות שאכפת , לא משנה במה מדובר תמשיכו להעלות כתבות מעניינות ותודה רבה!!! גם אני לחוצה קצת ומחכה לחופש חנוכה קצתתתתת !!!!!!! אבל אוהבת תמיד במיוחד את ליטלוש !!

למעלה