כתבה חשובה +ארגון הפגנה

אודלינה

New member
כתבה חשובה +ארגון הפגנה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3323003,00.html שוב הזרימו שפכים לים שוב הגולשים נדפקים, וכמו כל חורף, שעונת הרחצה נגמרת, הרשויות, מפעלים וחברות פרטיות מרשות לעצמם להזרים שפכים לים היקר שלנו! לידיעתם גם אם אתם לא גולשים בת"א, הזיהום מצטבר, במיוחד בים התיכון שבשל תנאיו הוא מתפקד כאגם והזיהום פשוט "נתקע" באזור. אל תשכחו שרצועת החוף שלנו לא כזו גדולה, ושזה אותו ים. לדעתי אם יהיו מספיק אנשים ואישורים צריך להפגין נגד העירייה שהרשתה לעצמה בשבוע האחרון להזרים שפכים לים, אז יאללה אנשים אם יש מישהו שמעוניין לעזור לי להרים את זה או שסתם יש לו רעיון שידבר איתי במסנג'ר [email protected] או [email protected] (ילד אחר). אם לא נעשה משהו בדחיפות, מצבו של הים יהיה בלתי הפיך ואפילו בעתיד הלא רחוק לא נוכל להכנס למים. הגיע הזמן שבמקום לבכות ולהתלונן ולחכות שמישהו יעשה את העבודה, הגיע הזמן להזיז את התחת ולשנות את זה כי אם היחס זה "אין לי כוח או למי אכפת" אז אנחנו אשמים במצב לא פחות מהעריה. אם כל אחד ייתן את המינימום ויבוא ויגיד לחברים שלו לבוא אז המצב ישתפר פלאים. איך תסתכלו על עצמכם אחרי שהתעצלתם לבוא ובסוף כל חורף יהיה יותר גרוע מקודמו? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3323003,00.html שוב הזרימו שפכים לים שוב הגולשים נדפקים, וכמו כל חורף, שעונת הרחצה נגמרת, הרשויות, מפעלים וחברות פרטיות מרשות לעצמם להזרים שפכים לים היקר שלנו! לידיעתם גם אם אתם לא גולשים בת"א, הזיהום מצטבר, במיוחד בים התיכון שבשל תנאיו הוא מתפקד כאגם והזיהום פשוט "נתקע" באזור. אל תשכחו שרצועת החוף שלנו לא כזו גדולה, ושזה אותו ים. לדעתי אם יהיו מספיק אנשים ואישורים צריך להפגין נגד העירייה שהרשתה לעצמה בשבוע האחרון להזרים שפכים לים, אז יאללה אנשים אם יש מישהו שמעוניין לעזור לי להרים את זה או שסתם יש לו רעיון שידבר איתי במסנג'ר [email protected] או [email protected] (ילד אחר). אם לא נעשה משהו בדחיפות, מצבו של הים יהיה בלתי הפיך ואפילו בעתיד הלא רחוק לא נוכל להכנס למים. הגיע הזמן שבמקום לבכות ולהתלונן ולחכות שמישהו יעשה את העבודה, הגיע הזמן להזיז את התחת ולשנות את זה כי אם היחס זה "אין לי כוח או למי אכפת" אז אנחנו אשמים במצב לא פחות מהעריה. אם כל אחד ייתן את המינימום ויבוא ויגיד לחברים שלו לבוא אז המצב ישתפר פלאים. איך תסתכלו על עצמכם אחרי שהתעצלתם לבוא ובסוף כל חורף יהיה יותר גרוע מקודמו? אה כן.. ומנסיון, הפגנות כן עוזרות, ובשביל שהפגנה תעזור צריכים להיות המון, גולשים.

אודלינה

New member
בטעות זה נכתב פעמיים...

התכוונתי להוסיף רק את זה בסוף: אה כן.. ומנסיון, הפגנות כן עוזרות, ובשביל שהפגנה תעזור צריכים להיות המון, גולשים.

למעלה