לאמא של מלי
אני מניחה שנפגעת אישית , ואני מתנצלת. זה לא המטרה . גם לי יש הורים ואני מבינה מאיזה מקום את מדברת. אני במצב של מלי, קצת יותר טוב, בעלי לא זרק אותי ולא עושה רושם כזה בעתיד. גם לי יש הורים תומכים שימכרו את נשמתם כדי שאהיה בריאה. אבל ההורים שלי יושבים לי על הנשמה לא לעשות טעויות (כמו להביא עוד ילד) יש לי השגות קשות. מלי היתה בתחילת ההריון השני כשבעלה עזב, וזה לא ממש משנה למה,והמאהבת.. מידע מיותר ולא לעניין, אם לקח מאהבת משמע היה לו רע בבית. וסתם טיפ כללי, ההורים שלי מתיחסים לבעלי כמו לזהב,כי הוא איתי שם,ואוכל את כול השיט הזה ביומיום,ואני מפצה אותו בכול דרך ומרעיפה אהבה עצומה, הפכתי את כול המחלות האילו למשהו ברקע ולא עניין מרכזי בחיינו. ולכן הוא שם. טיפ ..אתן יודעות .. ולעניין, הוא עזב והיא בתחילת הריון גרושה חולה קשה וילד בבית . סליחה ?? איפה ההגיון ?? שיהיה בריא הילד ויזכה לחיים מאושרים אבל בחייך , במצב כזה מביאים עוד ילד לעולם ???????????? ומי היא חשבה שיגדל אותו ?????? מאיזה כסף תאכיל אותו ????? יצר בחיים ??? היא חיה בשביל לעשות ילדים או שהיא רוצה פשוט לחיות ??? יצר החיים שלי אומר תשקיעי את הכול לילד שכבר הבאת, תטפלי בו את, ואל תסתכלי בעניים גדולות על עוד ילדים. גם אני רוצה עוד ילד, שיהיה אח לקיים, אז ?????? אז תודה רבה אלוהים על מה שנתת לי עד עכשיו. זהו. רוצה לחיות הכי טוב שאפשר ולגדל את הקיים . להשקיע, ולחיות למעני קודם כול , ובהכרח זה יבוא למען הילד. לא יודעת למה, אבל אני פשוט מתעצבנת, האוממלות הזו מעצבנת. לשבת ולבכות זה העניין ? רחמים עצמיים ?? 4000 שח למטפלת ? וגם גני ילדים ? אז בשביל מה צריך מטפלת במשרה מלאה ? יש הרבה נכים שנמצאים מספר שעות לבד ביום , ולא מתים מזה . יש לי הרגשה שהעניינים לא מנוהלים נכון . והרופא ? למה לא להגיד את השם ? אולי הצעירות ילמדו מי הוא ולא יגיעו אליו , אבל ההגיון הבריא אומר שאם המצב שלה היה גרוע טרום הההריון והבנתם כבר מה זה לופוס,ומי שילד אותה בטוח אמר לה שזה לא אידיאל העניין , אז להתחבא מאחורי רופא שאמר משהו אדיוטי זה נשמע כמו תירוץ . אני שם , במקום שלה, אוכלת חרא כול יום , טיפולים יוימים, כימוטרפיה, גוף שהולך ונהרס,ואני צעירה . אבל אני נלחמת כדי לחיות , ואני רוצה לחיות . זה ההבדל בנינו.... אני מתנדבת לעזור לה , לא כלכלית בכסף, אלא כלכלית איך מנהלים חיים נכון..................