כתבה, חשוב מאוד

gaia20

New member
כתבה, חשוב מאוד../images/Emo124.gif

אישה בעלת 7 מחלות כרוניות, בניהן- לופוס. אישה מאוד חזקה לדעתי....להתמודד עם דבר כזה דרושה יכולת התמודדות מרשימה

ווואוו ../images/Emo12.gif

בהחלט יכולת התמודדות מרשימה. צריך הרבה אומץ וכוח. משום מה האשימוטו מוכר לי .... אה כן גם לי יש
נגיד תודה על מה שיש לנו וזהו.

ל3

New member
בהחלט מדהים

כמה כוח יש לאישה הזאת- אני נפעמת. הלוואי והיא תקבל את העזרה שהיא כל כך ראויה לה

נועה בת

New member
אז ככה ../images/Emo123.gif

ראיתי את הכתבה,ותארתי לעצמי שהיא תתככב פה , אז באתי.. ויש לי מה להגיד , זה נשמע נורא ביקרותי אבל אל תיהיו תמימים ... חוץ מהגידול גם אני עם אותו חרא, עם הכול. וטיפולים ופגיעות . אבל - שתספר לי הבחורה מי הרופא שאמר שלהיכנס לעוד הריון זה בסדר???????????? היא בסדר הבחורה?? עם כול המחלות האלה התחננו אלי הרפאים לא להביא ילדים,והבאתי אבל אחד , לא לוקחים ריזיקהה ליותר מזה !! מה שווה עוד ילד עם אמא גמורה , או אחד עם אמא שיחסית מתפקדת ?? היא בעצמה אומרת שבגיל 20 בלופוס אוכל לה את הגוף,המצב שלה חרא, היא מביאה עוד ילד? מה חשבה שהגוף ישתקם ?? ביטוח לאומי עוזר פה, 7000 שח זה לא הולך ברגל. וביטוח לאומי עוזר גם בסיעודי,ועמידר נותן דירה , לא מתאים לה שני חדרים , שתגיד תודה .. יש הרבה הומלסים בארצנו למקרה שלא שמה לב, אז מה נשאר ? פיליפינית ? ביטוח לאומי עוזר גם בזה. תסלחו לי אבל פוזת ה"מסכנה" לא עובדת פה עלי, ואני שם !! באותו מצב!! תמשיכו להילחם להיות כמו כולם, וטייטל המחלות שלכם יהיה ברקע. אל תעשו שטויות , בבקשה. לאלה שעוד זוכרים אותי פה , אני לא רעה. אבל אני כועסת שאנשים דופקים לעצמם את החיים בלי טיפת שכל ואחכ בוכים ... המחלה זה עובדה נתונה, אבל את כול השאר היא יצרה .

ma pitom

New member
אני איתך - צודקת לגמרי

לא שאני חלילה מקנאה בה...אבל עם כל הכבוד להביא 2 ילדים כשאת בקושי מחזיקה את עצמך????איפה הראש והשכל?? המזל הוא שהילדים נולדו בריאים, תארו לעצמכם שעוד היו נולדים לה ילדים חולים???מה אז היה לה להגיד?? הטיפשות של אנשים לפעמים לא מובנית לי. טוב אני מקווה ששאר הקוראות פה יותר חכמות ולא יעשו צעדים טיפשים כאלו

gaia20

New member
הי נועה

בהחלט לא חשבתי על הדברים שציינת קראתי את הכתבה, ודבר ראשון חשבתי לעצמי "איזה חיים, מה שהיא צריכה לעבור בכל יום"... אבל עכשיו כשאני חושבת על מה שכתבת אני נזכרת שדובדבניל פעם ציינה פה, ביחס לכתבה שהעלו לכאן(לא זאת- אחרת), שלעיתונות יש נטיה לעשות את הנפשות הפועלות בכתבה הרבה יותר מסכנות, להעצים את גודל הטרגדיה.... לא שלרגע אני חושבת שהאישה הזאת לא עוברת סבל יומיומי, אני מאמינה בהחלט שזה מה שהיא עוברת היום, אבל אולי בזמנו, כשרצתה ילדים, המצב לא היה כל כך חמור...מי היה הרי לוקח אחריות על אישה בעלת כל כך הרבה מחלות, שכולן, אם זכור לי נכון ע"פ הכתבה במצב מתקדם וחמור, להביא ילדים? לא יודעת.... אם הכל בכתבה הוא נכון, והכל בדיוק כפי שקרה, בלי לייפות\להחמיר עובדות.....אז כן, אני מניחה שחלק מהדברים היא הביאה על עצמה.

תגובות חסרות לב ואנוכיות

שלום לכולם!!! אני מלי מהכתבה לצערי התגובות פה הן ממש חסרות לב שלהן לא ציפיתי מחולות לופוס כמוני. אולי יותר קל להעביר ביקורת מאשר לשים את עצמכן במקומי. תנו לי להבהיר מספר דברים 1. אין לי מחלה אוטואימיונית אחת אלא 7 מחלות שחלקן גרועות יותר מלופוס. 2. את 2 ילדיי הבאתי לעולם באישור הרופאים ולא צוין שמם משום שזה אינו המקום. 3. ההתדרדרות במצבי חלה לאחר הלידה השניה ואז הגעתי לכסא גלגלים. 4. כל מה שהיה בכתבה הוא נכון ואין שום תוספת מיותרת על מנת לעשות ממני מסכנה ואני ממש לא מנסה לעשות מעצמי כזאת. 5. אני להיפך חושבת שאני אמיצה ומלאת כוחות לשנות בעבורי ועבור ילדיי את החיים לטובים יותר למרות העובדות הקיימות. 6. ומי שכתבה על כך שאני רוצה יותר מ2 חדרים ולמה זה לא מספיק לי אז בואי תשימי את עצמך במקומי שימי 4 מיטות בחדר ותני להיכנס עם כסא גלגלים לחדר או שכמוני לא תוכלי להיכנס לחדר ואז הילדים יבכו בלילה ואת תהיי חסרת אונים שאת לא יכולה לעזור להם ורק שתדעי שלפי חוק נכה עם כסא זקוק למרחב של 2 חדרים כחדר אחד על מנת שיוכל לנוע בביתו כך שהדרישה שלי היא כחוק ולא יותר מזאת אז אל תשפטי אותי. 7. וכפי שכל חולות הלופוס יודעות אין לדעת מה יהיה מחר גם אני לא ציפיתי למכה הזאת אבל קיבלתי אותה אולי לכן יש הפוגות ויש תרופות שעוזרות אבל אצלי מעולם לא הייתה הפוגה והיום אני מקבלת את כל התרופות הקיימות וגם זאת ללא שינוי ורק לידיעה בגלל מספר המחלות התרופות מתנגשות אחת בשניה ואת רוב התרופות ללופוס איני יכולה לקחת משום שהן פוגעות במחלות השניות. 8.ולך נועה שחושבת שאת יודעת הכל הילדים שלי הם הכל בעבורי הם האור שלי אני לא מצטערת עלייהם אפילו לא לשניה אחת הם אלו שהקימו אותי ממצב של של שנתיים צמח אני לא רואה את החיים שלי בלעדייהם. 9. יש לי חברות חולות לופוס עם מעורבות של הכליות שמתות שיהיו להן ילדים ואני רואה כמה סבל הן עוברות אז אל תספרי לי כמה לא צריך להביא ילדים . 10. אני חשבתי שחולים כמונו צריכים לתת יד אחד לשני לפרגן ולעזור אבל כנראה שזאת טעות כי מה שאני ראיתי כאן זה ממש לא ראוי לקרוא כעזרה אלא כבקורת חסרת לב . 11. ודרך אגב נועה אני לא צריכה את העזרה שלך או את הכספים שלך ואני מאחלת שיהיה לך כל טוב ולא יותר מזה אבל אל תתני עצות לאחרים לפני שתעמדי במצבם. תודה לכולם ותודה לאחותי ואמא שתומכות בי לאורך כל הדרך בטוב וברע והלוואי שלכן כל החולות הייתה משפחה כמו שלי

נועה בת

New member
מלי ../images/Emo39.gif

קוד כול כמה נחמד לראות אותך פה , דבר שני , תגובות חסרות לב ואנוכיות ? הלו ?? כתבתי כבר מספר פעמיים שאני בדיוק אבל בדיוק במצב שלך . אז בהחלט יש לי את היכולת לראות דברים מהמקום שעליו את מדברת. ובהחלט בכול העניין הזה יש יותר גרוע מהלופוס. סתרת את עצמך מליון פעם בין הכתבה,למה שכתוב פה,ולמה שמשפחה התומכת יש לציין , שלך. פסוראזיס אינה מחלה אוטואמונית הלו כך ?? מה שחורה ביותר " 3. ההתדרדרות במצבי חלה לאחר הלידה השניה ואז הגעתי לכסא גלגלים. " , מלי יקרה , היית חולה קשה עוד קודם , בחרת את הדרך שלך , תשאי בתוצאות . "...אז אל תספרי לי כמה לא צריך להביא ילדים " - לא אמרתי לא להביא ילדים,אמרתי להביא בהגיון,בהתחשב במצב הכלכלי/בריאותי. והשיא - " ודרך אגב נועה אני לא צריכה את העזרה שלך או את הכספים שלך ואני מאחלת שיהיה לך כל טוב ולא יותר מזה " - אז ככה , את כן צריכה את הכספים שלי אחרת לא היית מתפרסמת, את לא רוצה עזרה שאינה ממון , "מאחלת לי כול טוב ולא יותר מזה "- זה כבר רמה נמוכה ביותר, את מדשדשת ברצפה. בריאות ממש כבר לא תיהיה פה, אבל אני מאחלת לך שיפור במצב. נשמח מאוד אם תתני לנו את שם הרופאים ע"מ שלא ניפול איתם, אלא אם כן לא ממש אכפת לך שנפול שם. חולות לופוס עוזות לשניה כדברייך ... שיהיה לך חיים טובים מלי , ואת כול כך עסוקה בלהתנגח במי שאומר לך משהו שלא מוצא חן בענייך , שזה אומר דרשני ..

תגובה לנועה.

אני אכן אמרתי מה שחשבתי ואכן כרגע אני יושבת וצוחקת על תגובתך במקום להיות המומה. משום שתגובתך מראה עד כמה את קטנונית כשאת יודעת שמשהו אחר צודק ואת פשוט שופטת אנשים. כן אני באמת מאחלת לך הרבה בריאות כן יש לי תקווה כזאת אולי לך אין וזה אומר דרשני...... ופסוריאזיס היא מחלה אוטואימיונית רק לידיעתך. וזה שאת יושבת כאן ושופטת אנשין במקום לטפל בילד שלך או לתת עצות תפלות אולי תחפשי קצת תקווה בחיים שלך.. אז שיהיו לך חיים יפים והרבה בריאות מלי

תגובה שלי

האמת שאני גם איתך... כמה שזה קשה ונורא ולא עליונו וכל זה, היא מקבלת הרבה (ומגיע לה) אבל היא גם קצת מפונקת, אז הפיליפינית לא יהיה לה חדר משל עצמה, והילדים יהיו גם בחדר משלהם... נכון היא מקבלת 7000 שזה גבוה יותר מכל מי שאני מכיר אבל גם אמרה שהיא נשואה כלומר יש עוד הכנסה? ובעל שמטפל, לא? לפי דעתי אנשים שבאמת צריכים עזרה נשארים מאחורי הקלאים ועושים הכל בשקט ומסתדרים. ודרך אגב שמעתי שאמרו למישהיא שהריון יכול לעזור לה... הריון הרי משנה את הגוף משנה את הקטע של המחזור וכל זה אז אולי לזה התכוונו הרופאים אבל אם הבן אדם לא יכול להחזיק כלכלית ילד או לטפל בו כמו שצריך אז לא מביאים ילד, לא ככה? אבל דבר אחד כן צריך לעשות... שדירות או לפחות חלקן יהיו מתאימות לאנשים עם כיסא גלגלים.

נועה בת

New member
הריון ולופוס

הריון לא עוזר למצב. נקודה. אין ראומטולוג/פנימאי בארץ או בעולם שיגיד את המשפט הזה . הריון לכל אישה הינה הליך קשה לגוף,כול ההורמונים משתוללים, הגוף עובד בשביל שניים , ובלופוס זה רק יותר קשה. הגוף צריך ללמוד לזהות הריון ולא לדחות אותו, ולכן לופוסיות מפילות, ואחכ הגוף שגם ככה לא ממש מסתדר עם עצמו צריך לעבוד בשביל שניים. הכליות שגם ככה מועדות לפורענות עלולות בקלות להפגע. ישנם מקרים שההריון מכניס לרימסיה זמנית,וישנם מיקרים שהוא מעורר התלקחות. אחרי הריון דרוש מעקב קפדני עמ לזהות התלקחות בזמן. אין חוקים לסיפור הזה. אבל הריון זה טוב ללופוס ??? ממש לא .

תגובה

שלום לכולם היה ברור שיהיו תגובות לכאן ולכאן אני אמא של מלי, אני אשיב לתהיות אחת לאחת...כשמלי חלתה הייונו יחד אצל רופא לא אנקוב בישמו...שהבטיח "הרבה ילדים והוא יבוא לברית"..באלה המילים..לא אשכח אותן לעולם...ומה שלא ניכנב בכתבה מלי גרושה.. נזנחה על ידיי בעלה שלקח לעצמו מאהבת כשהיתה בתחחלת ההריון השני...זה נכון זה קשה לחשוב על ילדים במצב שלכם...אבל יש יצר שקוראים לו יצר החיים אני מעריצה אותה על כך שהביאה ילדים הם אלה שנותנים לה את הכוח להמשיך לחיות במצבה ...ולעניין הכסף...נכון היא מקבלת 7000 שקל מביטוח לאומי שמהם יש תשלום למטפלת 4000 שקל+שכר דירה 550 דולר+טלפון שהריי את רוב הסידורים היא עושה דרכו..יש גניי ילדים יש חשמל יש מיים וכו' אז באמת באמת לא נישאר כסף לאוכל ולשאר הצרכים הרפואיים...נכון שלא הייתי חייבת להגיב פה על כלום אבל אני לא מאחלת לאף אחד להגיע למצבה אנחנו כהוריה תמכנו בה בעוד כ-2000 שקל בחודש אך לצערינו מחודש מאי בעלי מובטל וגם את זה אין לנו לתת לה כבר אבל יש לנו המון המון אהבה בלב לה ולילדיה ואנחנו ממשיכים לסייע במה שאנו יכולים...שכיום זה לא כולל כאמור עזרה כספית בעלה לא משלם מזונות מאז הגרושים לפניי שלוש שנים... אז אם תיהיינה תהיות נוספות אני מוכנה לענות על כולן אחת לאחת.... תודה לכולם..

נועה בת

New member
לאמא של מלי

אני מניחה שנפגעת אישית , ואני מתנצלת. זה לא המטרה . גם לי יש הורים ואני מבינה מאיזה מקום את מדברת. אני במצב של מלי, קצת יותר טוב, בעלי לא זרק אותי ולא עושה רושם כזה בעתיד. גם לי יש הורים תומכים שימכרו את נשמתם כדי שאהיה בריאה. אבל ההורים שלי יושבים לי על הנשמה לא לעשות טעויות (כמו להביא עוד ילד) יש לי השגות קשות. מלי היתה בתחילת ההריון השני כשבעלה עזב, וזה לא ממש משנה למה,והמאהבת.. מידע מיותר ולא לעניין, אם לקח מאהבת משמע היה לו רע בבית. וסתם טיפ כללי, ההורים שלי מתיחסים לבעלי כמו לזהב,כי הוא איתי שם,ואוכל את כול השיט הזה ביומיום,ואני מפצה אותו בכול דרך ומרעיפה אהבה עצומה, הפכתי את כול המחלות האילו למשהו ברקע ולא עניין מרכזי בחיינו. ולכן הוא שם. טיפ ..אתן יודעות .. ולעניין, הוא עזב והיא בתחילת הריון גרושה חולה קשה וילד בבית . סליחה ?? איפה ההגיון ?? שיהיה בריא הילד ויזכה לחיים מאושרים אבל בחייך , במצב כזה מביאים עוד ילד לעולם ???????????? ומי היא חשבה שיגדל אותו ?????? מאיזה כסף תאכיל אותו ????? יצר בחיים ??? היא חיה בשביל לעשות ילדים או שהיא רוצה פשוט לחיות ??? יצר החיים שלי אומר תשקיעי את הכול לילד שכבר הבאת, תטפלי בו את, ואל תסתכלי בעניים גדולות על עוד ילדים. גם אני רוצה עוד ילד, שיהיה אח לקיים, אז ?????? אז תודה רבה אלוהים על מה שנתת לי עד עכשיו. זהו. רוצה לחיות הכי טוב שאפשר ולגדל את הקיים . להשקיע, ולחיות למעני קודם כול , ובהכרח זה יבוא למען הילד. לא יודעת למה, אבל אני פשוט מתעצבנת, האוממלות הזו מעצבנת. לשבת ולבכות זה העניין ? רחמים עצמיים ?? 4000 שח למטפלת ? וגם גני ילדים ? אז בשביל מה צריך מטפלת במשרה מלאה ? יש הרבה נכים שנמצאים מספר שעות לבד ביום , ולא מתים מזה . יש לי הרגשה שהעניינים לא מנוהלים נכון . והרופא ? למה לא להגיד את השם ? אולי הצעירות ילמדו מי הוא ולא יגיעו אליו , אבל ההגיון הבריא אומר שאם המצב שלה היה גרוע טרום הההריון והבנתם כבר מה זה לופוס,ומי שילד אותה בטוח אמר לה שזה לא אידיאל העניין , אז להתחבא מאחורי רופא שאמר משהו אדיוטי זה נשמע כמו תירוץ . אני שם , במקום שלה, אוכלת חרא כול יום , טיפולים יוימים, כימוטרפיה, גוף שהולך ונהרס,ואני צעירה . אבל אני נלחמת כדי לחיות , ואני רוצה לחיות . זה ההבדל בנינו.... אני מתנדבת לעזור לה , לא כלכלית בכסף, אלא כלכלית איך מנהלים חיים נכון..................

נועה

הבהרה ראשונה אני לא מחפשת רחמים של אף אחד אבל אף אחד...מאין לך לדעת מה מצבה הרפואי של מלי שאת קובעת שאיננה זקוקה למטפלת צמודה? מלי ישובה על כסא גלגלים מלבד הלופוס יש לה מיאסטיניה גרביס(חולשת שרירים) דבר שמקשה עליה את התפקוד היומיומי מחלה נוספת שקיבלה אחרי הלידה אוליי לא כולם חכמים כמוך...אבל חשבון אנחנו יודעים לעשות מצויין...ואת בעלה? החזקנו בכפית של יהלומים לא זהב אבל מה לעשות שיש אנשים שלא יודעים להעריך כלום? ולא חסרים כאלה אני מאחלת לך המון המון שנים מאושרות עם בעלך..אבל לא לכולם יש מזל כמוך מה לעשות? מאחלת לך המון המון בריאות ןאושר

ma pitom

New member
כמה דברים..

אני עדין לא בשלב של הבאת ילדים לעולם אבל הייתי אצל גיניקולוג מאוד בכיר לפני מספר שנם והתייעצתי איתו לגבי העתיד - כלומר מה יקרה לכשארצה להביא ילדים??? והוא אמר לי שברב המקרים הריון אצל חולות לופוס עושה טוב למחלה .... יחד עם זאת קשה לי להאמין שבחורה שסובלת ממחלות קשות יותר מלופוס הרופאים המליצו לה להביא ילדים. אני מבינה שהיא רוצה ילדים אבל היא יכולה להסתפק באחד. מה לעשות???החיים קשים אם אין לך יכולת לממן את עצמך וילדיך אל תביאי עוד ואח"כ תתבכייני שאין לך כסף/דירה וכו'. מעבר לכך, אני חושבת שהיא ממש אנוכית...הרי הנזק שהיא עלולה לגרום הוא לא רק לה אלא גם לילדיה (הריון בסיכון בכל זאת...רעלת הריון וכו'). אני עובדת קשה כדי לממן את עצמיי ולא מעוניינת שהכספים המופרשים מדי חודש ממשכורתי למס הכנסה/ביטוח לאומי ילכו לנשים כמוה שבא להם להביא ילדים בגלל "היצר". צר לי מאוד על אותה בחורה וגם על אמה שכנראה גם לה אין הרבה שכל אבל כמו שאומרים "סוף מעשה במחשבה תחילה..."

נועה בת

New member
עושה טוב למחלה

במשך 9 חודשים,בהנחה שיש רימסיה ובהנחה שמצליחים בכלל לסחוב 9 חודשים. גינוקולוג הוא לא ראומטולוג ! עברתי 4 הפלות,וכול הגניקולוגים היו אופטימים, אבל לא ידעו איך לבלוע אותי , הראומטולוגים/פנימאיים הם אילו שעשו את העבודה . יש בארץ מספר פרופסורים ללופוס,ולכלי דם. הייתי אצל כולם.מכולם תשובה חד משמעית,הריון לא עושה טוב ללופוס,זה יכול להגמר רע ויכול להגמר ללא פגיעה. מי שהלופוס שלה היה שקט והלך לכיוון רגוע,יש לה סיכוי טוב אחרי ההריון שלא תתפר התלקחות קשה.מי שלפני ההריון מצבה רע,אחריההריון המצב רק מחמיר. שילמתי הרבה כסף לכולם כדי למצוא ישועה,דיעה אחרת אצל מי מכול הפרופסורים, אבל מה לעשות , כולם היו תמימי דיעה. ואת צודקת,להביא ילד זה בכלל מהלך אנוכי,הרי אנחנו מביאים אותו לעצמנו, על אחת כמה וכמה כשאת חולה,וברור לך שהמצב טוב יותר לא יהיה . הצעתי עזרה , מסוג אחר , דחו אותה . כניראה שהכול עניין של כסף ....

נועה מתוקה...

אנחנו באמת לא צריכים את העזרה שהצעת מכיוון שאת לא יודעת את כל הסיפור בסך הכל מה שקיבלתם הוא תמצית ובאמת העניין פה הוא של כסף... כי כשאת תגיעי למצב שאין לך כסף לתרופות (ואני לא מאחלת את זה לאף אחד) שאת צריכה וחייבת לקבל אותן יום יום גם יהיה מדובר בעניין של כסף... מתוקה הכל מדובר היום בעניין של כסף אלה החיים שלנו אם אין כסף אין אוכל אין חיים...

סליחה...

אם כל הכבוד התגובה שרמשת פה ממש מגעילה ואני אצטט: "מעבר לכך, אני חושבת שהיא ממש אנוכית...הרי הנזק שהיא עלולה לגרום הוא לא רק לה אלא גם לילדיה (הריון בסיכון בכל זאת...רעלת הריון וכו'). אני עובדת קשה כדי לממן את עצמיי ולא מעוניינת שהכספים המופרשים מדי חודש ממשכורתי למס הכנסה/ביטוח לאומי ילכו לנשים כמוה שבא להם להביא ילדים בגלל "היצר". צר לי מאוד על אותה בחורה וגם על אמה שכנראה גם לה אין הרבה שכל אבל כמו שאומרים "סוף מעשה במחשבה תחילה..." 1. היא ממש לא אנוכית... וכל עוד את לא מכירה בן אדם אין לך זכות לשפוט אותו בכלל... 2. לפי התגובה הממש חסרת טאקט שלך אני מניחה שגם לך אין הרבה שכל... אף אחד מכם פה לא מכיר מה עובר על בן אדם ותפסיקו לשפוט אנשים על פי המצב שלכם. את שני הילדים היא הביאה בהמלצת הרופאים אז תפסיקו לבלבל בשכל ולדבר על משהו שכבר נעשה בחיית ראבק... תתבגרו אנשים במקום לדבר על מישהי שהיא במצב שלכן ולהבין אותה אתן רק מלכלכות טוב נו... ידוע שרוב הנשים לא יודעות לפרגן...(הקנאה אוכלת אותן) כי כל אחד והמצב שלו זה שיש לכם אולי את אותן מחלות לא אומר שאתם סובלים מאותן התופעות מה פיתאום מתוקה שלי תשמרי את הכסף שלך בכיס היא ממש לא צריכה אותו ואני לא מאחלת לאף אחד להגיע למצב שהיא הגיעה והמצב הכספי בזמן הנישואים היה מצויין אז אל תסיקי מסקנות על דעת עצמך.. כרגע המצב הוא ככה מכיוון שמזונות לילדים היא לא מקבלת... והיא לא יכולה לממן מטפלת לחצי יום כי יש לה שני ילדים קטנים שצריך לטפל בהם לכן לפני שאתן כותבות דברים חסרי כל תוכן וחוכמה תחשבו לפני... ופה באמת אני יכולה לצטט את המשפט "סוף מעשה במחשבה תחילה..."

אה ועוד משהו

תגידי תודה שאת עובדת... כי הבחורה הזו הייתה מעדיפה לעבוד ולא להיות במצב הזה...

ma pitom

New member
לכוכב כחול 21

לא אמרתי שהיא יכולה ולא רוצה לעבוד , כנראה שלא הבנת את כוונתי ולכן אחזור שוב ... כפי שנאמר היא חולה בכמה מחלות מזה כמה שנים...אז אני פשוט תוהה אם המצב כה קשה שהיא אינה יכולה ללכת לעבוד (ואין לי בעיה אם זה, כי לצערנו מסיבות שבאמת לא תלויות בה היא לא מסוגלת לעבוד), אז מדוע להתעקש ולהביא 2 ילדים ולא רק מההיבט הרפואי אלא מההיבט הכספי. נראה לי מאוד מוזר שבחורה שיודעת מראש כי תתקשה למצוא עבודה (ולא משנה ככל שהסיבה תהיה מוצדקת) תחליט בכל זאת להביא 2 ילדים. ילד בעיני, זה פרויקט מעבר לעובדה שצריך לפנק, לדאוג ולהיות אחראים צריך גם להאכיל, לחנך, לקנות בגדים וכו'...כלומר להשקיע בו כספים ואני לא מדברת על פינוקים (חו"ל, חוגים ועוד) אלא דברים בסיסים שילד חייב לקבל. אז נניח והרופאים צדקו והיא יכלה להביא ילדים...אז מה???הם הולכים הביתה עם משכורת יפה , היא זו שצריכה לחזיק אותם, בית וכו'. אם כל הכבוד הבחורה כולה בת 28, אולי היא הייתה יכולה לחכות שנתיים- שלוש עד שמצבה ירגע (בלופוס למשל זה קורה שיש תקופות רגיעה) ואז הייתה יכולה להביא ילד בשקט, לצאת לעבוד ולא לחכות לתרומות מכל מיני גופים

למעלה