כתבה כתבה כתבה!!!

כתבה כתבה כתבה!!!

(שונא את רותיייי*) טוב אז הקיצר לפני הכל סורי שלא שרשרתי פשוט המחשב איטי... ועד שזה הצליח להעלות להודעה חדשה ואמרתי לעצמי איזה אידיוט תשרשר.... כבר נימאס לי לחכות אז לא נורא... הכתבה כנ"ל על הדום אולי טיפה יותר מורחב (באמת לא המון אולי ממש לא) אבל אני אוהב להביא כתבות!!

הא הא שירשרתי (כתבה)

טוב אז למי שקרא את ההודעה הקודמת (שירשרתי הא הא) טוב אז הקיצר.. מיכה עידכן שמאיה לא תיצצג אותנו בארוsomething אלא טיפקס לא יודע אם נצליח אבל זה יהיה מעניין בהחלט..כתבה קצת מורחבת

טיפקס מייצגים אותנו?!

חחחחחח הם בהחלט מייצגים את ישראל והטמטום שלנו. הולך להיות מצחיק איתם. השנה אני בטוח אראה אורויזיון רק בגללך ואני אף פעם לא רואה...

urimz5

New member
מה יש לה?

בזמן האחרון היא ניראית מדהים (יותר מתמיד)..תודה יובל.

nitzangro2

New member
גם אני לא מבינה..אחרי המפגש היא

נראית יותר טוב... ידעתי שכמה דקות איתי ישנו אותה.. צריך לעשות את זה לעיתים יותר קרובות..!!!

ניציייייייייייייייייייייייייייייייי

יואוווווווווו סתומההה שלייי אני מטורפתתת עליךךךךךךךךךךךךך גם אני מאז שהכרתי אותך חיי השתנו מקצה לקצה, נהייתי מטורללתתתתת חחחחחחחח אנשים אתם לא יודעים איזה שיחות יש לנו וווואייי ווואיי וואייי חחחחחחחחחחחחחחח ליטל נוו בואי גם אוףףףף

nitzangro2

New member
אני לא יודעת.. כנראה זה טבעי..גם

ליטל השתנתה..חהחהחהחה

nitzangro2

New member
לילה טוב לכולםםםםםםםםםםם

קחו תמונה שלי... תחלמו עלייה בלילה.. אורי..תרגע..לא על זה לחלום.. רק לאיזבל מותרר!! כי היא אישתי ויש לנו תכנונים לעתידד..!!!נו טוב.. גם ליטלי יכולה.. אבל זהו!!!!!!!!!!!!1

urimz5

New member
הילדה הכי יפה בגן יש לה עיניים הכי

יפות בגן וצמה הכי יפה בגן ופה הכי יפה בגן..לא זוכר את ההמשך..

למעלה