כתבה מגעילה

M ar y K at e

New member
כתבה מגעילה

אתם בטח כבר יודעים לפי הכותרת על מה תספר הכתבה. ובכן, חלקכם ודאי שמתם לב לסדרה חדשה של מארי-קייט ואשלי אולסן, התאומות הכי מפורסמות בעולם. הן נולדו ב-13 ליוני בשנת 1986, בשרמן אוקס, קליפורניה. -------------------------------------------------------------------------------- תחילת הדרך קריירת המשחק העשירה של השתיים התחילה כשהיו רק בנות תשעה חודשים, וזה היה במרץ 87 כשעלתה הסדרה "צער גידול בנות" לאוויר בארה"ב. התאומות הקטנות שיחקו לסירוגין את מישל, בת הזקונים למשפחת טאנר. מישל היתה להיט וגם הסדרה הצליחה מאוד. החבר´ה הבינו שיש פה שחקניות מאוד מוכשרות. התאומות משגשגות לאחר מכן באו תפקידים בסרטים ובסדרות, והבולטת היתה "טובות השתיים" ( 1998 ) - סדרה קומית חביבה בכיכוב מארי קייט ואשלי, ששודרה בערוץ 6. אחרי כן השתיים כיכבו בעוד סרטים כמו "להרוויח את לונדון" והסרט "Billboard Dad", בו הילדות מנסות לשדך בת זוג לאביהן. הקריירה שיגשגה, והתאומות בבלונד התעשרו מיום ליום. כיום, כש"מזל תאומות" משודרת ב-FOX KIDS, הבנות בעלות קו אופנה משלהן, חברת הפקות משלהן, הן אפילו לוקחות חלק בהפקת התוכניות בהן הן מככבות. הכסף ממש גדל על העצים עבורן - עם דיסקים וספרים, והמון סרטים ותוכניות בהן כיכבו בעבר ועוד יככבו בעתיד, לשתיים מובטחת או קריירה גדולה או נפילה גדולה. תלוי איך אתם מסתכלים על זה. איפה המקוריות זה קצת מוזר כי כשחושבים על זה, אפילו שרוב התאומות השחקניות עובדות יחד (או תאומים - קול ודילן ספראוס מגלמים לסירוגין את בן גלר ב"חברים"), שתי התכניות הבולטות בהן הופיעו מרי קייט ואשלי עד עכשיו מדברות על תאומות, שונות לחלוטין אחת מהשניה באופי, ההורים פרודים/גרושים/אמא מתה, וניכר כי זה ממש הבסיס לכתיבת כל סדרת טלויזיה בה מופיעות השתיים, בנות ה-16. "מזל תאומות" מוצאת חן בעיני, היא סדרה משעשעת ומסוגננת, אבל לא מקורית במיוחד. כבר נמאס מהסיפור הזה של שתי תאומות עם הורה אחד. אז אני מציב אולטימטום: או שתגוונו או שפשוט תצאו לקריירות נפרדות. כרגע, אין סרטים מתוכננים לשנת 2003 אצלן, אבל נחיה ונראה מה צופן להן העתיד. מה דעתכם? זה מהאתר www.boom.co.il אימפרית אולסן את אולסן בע"מ חוצפה

motib4

New member
מכעיס אותי שחושבים

שהכסף גדל להן על העצים. הרי התאומות עובדות
הן שחקניות, זמרות, מעצבות או כל מה שתרצו. וכן- זו עבודה. נמאסה עליי דרך החשיבה שהן לא עושות כלום- שהן יושבות בצד, מסתכלות ומרווחיות כסף. פשוט נמאס.

גם אליי זה נמאס!!

כל העיתונים בארץ יורדים אליהם כאילו אין להן קשר בכלל להצלחה שלהן!!?? למה?? עובדה יש להן ה-מ-ו-ן!! מעריצים וה-מ-ו-ן אתרי מעריצים אז מה הבעיהה של האידיוטים האלא להבין שהם באמת מוצלחות בזכות עצמן (בין היתר) ויחידות מבין כל הנוער המצליח ההוליוודי?? תום

RinRan

New member
מוטי רציתי לשאול משהו...

איך כותבים בכחול
או שרק מנהל פורום יכול לכתוב בכחול...

RinRan

New member
לסער

את לא בדיוק כתבת בכחול... את עשית קישור... מוטי כתב בכחול ללא קישור...

motib4

New member
אני מבקש לא להפוך את הפורום

לפורום ניסויים. תודה.

Nomero Uno

New member
אני לא מבין על מה הכעס

כותב הכתבה צודק ב100% ואומר את מה שאני טענתי כבר מזמן הסרטים והסדרות שלהן לא מקוריות וזהו הם לוקחים רעיון אחד וממחזרים אותו לשתי סדרות ועוד כמה סרטים אין מהלעשות הוא פשוט צודק

motib4

New member
הכעס הוא לא על החלק הזה של המחזור

אלא אופן החשיבה שהתאומות לא עשו כלום בכל הקריירה המפוארת שלהן.

Nomero Uno

New member
אוקיי

גם בזה הכתב לא טועה לגמרי התאומות כמעט ולא עובדות יחסית לכסף שהן מרוויחות בזכות יכולת השיווק הפנומנלית של רוברט ת´ורן למשל הספרים והבובות ורוב קו האופנה כמו גם קו האיפור זה כסף שגדל על העצים הן עובדות יחסית מעט על כל סרט ( בגלל זה גם הסרטים שלהן נראים ככה) אז הכתב לא לגמרי טועה

אז זהו שלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

התאומות משקיעות מלא פעם הייתה לי קלטת ויש לי גם סרטון שרואים שהן עוזרות לעצב את הבגדים הן לא עושות את הבגדים אבל הן אומרות אם זה יהיה קצר יותר ארוך יותר חשוף יותר או לא הבובות הן גם עוזרות לעצב שהן אומרות איך השיער יראה וכל אלה הסרטים של התאומות מצוינים וזה מראה שהן עובדות קשה וגם אתה יודע איך זה שצריך לזכור את התסריט הארוך של סרט של שעה וחצי אפילו שעורכים את הסרט הן משקיעות מלא אתה מזה טועה!!!

והסדרות והסרטים שלהן מאוד מקורים!!!

למשל טובות השתיים ומזל תאומות בכלל לא דומה אחד לשני התוכן של הסרטים לא דומה חוץ מזה שהן פוגשות שתי בנים כי לכל סרט יש תוכן אחר וזה שהן פוגשות בנים זה בגלל שזה סרטים לנוער ולא למבוגרים ואני אוהבת את כל הסרטים שלהן ואני לא חושבת שהם דומים בכלל!!!

למעלה