כתבה מגעילה

Nomero Uno

New member
אני אפילו לא הולך להגיב על זה

אני רק אגיד בקשר לקו אופנה שהן "משקיעות" זה הכל יחסי ציבור ולא אמרתי שהן לא משקיעות בסרטים אלא הן משקיעות הרבה פחות ממה שמשלמים להן שחקנים אחרים שמרוויחים כאלה סכומים משקיעים הרבה יותר בסרטים שלהם ובקשר ל"מקוריות" אני לא אגיב אפילו

מרגיש יודע הכל אבל אתה לא!!!!!!!!!!

זה לא יחסי ציבור אני ראיתי את הסרט האמיתי שממש רואים אותן עוזרות לעצב הן משקיעות בסרטים בדיוק כמחו ששחקנים אחרים משקיעים ואפילו יותר ובקשר למקוריות זה בהחלט מקורי כי אין עוד סדרות שדומות למזל תאומות וטובות השתיים והסדרות והסרטים שלהן בכגלל לא דומים חוץ מיזה שהן פוגשות בנים זה הדבר היחידי שדומה אז תפסיק להרגיש מעצמך יודע הכל כי אתה טועה ובגדול!!!

Nomero Uno

New member
טוב מספיק להציף את הפורום

בתגובות הילדותיות שלך את רוצה לדבר על זה הנה האייסיקיו שלי 81248941 86854017

Nomero Uno

New member
קודם כל אני לא מרגיש גדול

אני באמת גדול ממך בכמה שנים טובות דבר שני - התגובות שלך כן ילדותיות סתכלי על מה שאת כותבת - הסרטים שלהם שונים ?? ברור שלא הכל יהיה זהה אבל השלד של העלילה זהה ברוב הסרטים שלהן וגם הרעיון שעומד מאחורי "טובות השתיים" ו"מזל תאומות" די דומה ולא צריך להיות מבקר קולנוע כדי להבחין בזה ועוד נק´ למחשבה בשבילך: למה את היחידה שמתווכחת איתי אז יש לי בקשה אחת ממך - אל תמשיכי את הוויכוח הזה בפורום זה וויכוח חסר תכלית , אם את רוצה להמשיך אותו דברי איתי באיייסיקיו או במסרים

omer wild

New member
הקפצה + ניצול שרשור !!

בפורום אחר מישהו רשם איך לכתוב בכחול... אני שים לכם את ההסבר...למרות שקשה להבין ממנו משהו אבל מי שיצליח אז ס22ה... טוףי.. אז ככה: תעשי הדגש ואחרי זה שני רווחים. עכשיו תכתבי את המשפט ותעשי סדגש.. תעתיקי את המשפט לקישור בתוכן ההודעה מספר 1... כולל השני רווחים לא כולל ההדגש וסדגש. תרדי לקישור בתוכן ההודה מספר 2 ותעשי שמה שני רווחים... וזהו נסיון: בלעעטיי זה נלקח מהפורום של מורדים אם אני לא טועה...

omer wild

New member
עוד ניצולון קטנטן...

לפני כמה מישהי הכינה לי תמונה של התאומות ובאמצע כאילו רואים את הפנים שלי ! אני ישים את תמונה... השאלה שלי: מי הכינה לי את התמונה המהממת הזאת ? אני מקווה שלא נעלבת (מי זאת לא תיהיה) כי שכחתי שזאת היית את ! תכתבי לי בבקשה במסר...

למעלה