כתבה מהעיתון....

כתבה מהעיתון....

ביד ושם נתלו 25 בדים כתומים עם הכותרת לזכרם של 25 ישובי גוש קטיף שנהרסו בידי אריאל שרון. מה זו החוצפה הזו???????? לחלל מקום כל כך חשוב שכולנו יודעים לךמה הוא הוקם. איך המתנחלים בכלל יכולים לחשוב לעשות דבר כזה, מה הם לא חלק מהעם שלנו, אין להם קרובי משפחה שנספו או עברו את השואה. מילא הסרטים על האוטו מילא החסימות כבישים, אבל לפגוע במבנה ציבור בעל ערך סנטימנטלי לרבים מהעם שלנו זו כבר חוצפה. ועם כל כמה שאני מבינה אותם זה כבר עבר את הגבול.........

עלוה תאמיני לי רציתי לרשום ברגע

שראיתי את הכתבה אבל ידעתי שאם אני יכתוב את זה באותו רגע אני ידבר לא יפה ולא רציתי לפגוע בחברים פה שמאמינים אבל כמו שאמרת הם עברו כבר ממזמן כמה קווים אדומים וחצו גבולות חוצפה חוצפה חוצפה אין מילים זילות השואה מדרגה ראשונה חוצפה לא נורמאלית אני בטוח שזה מיעוט לא משמעותי והרוב הגדול אני בטוח שמתנגד לדבר הנפשע הזה מי שעשה את זה צריך לשבת מאחורי סורג ובריח על הכחשת שואה וזילותה מאסר של 5 שנים ככה נקבע בחוק יש גבולות שלא עוברים והם פרצו את כולם פשוט בא להקיא לפעמיים

איזה טיפשים יא אללה!!!!../images/Emo77.gif

אני איכנס בהם

חבורה של חוצפנים מי שעשו את זה!!!

אין להם זכות!!!! מי הם בכלל? הם מפגרים שהם בכלל חושבים כל הזמן על ההשוואה בין השואה להתנתקות
וד"א, אם כבר בנושא הזה, אז היום בשיעור היסטוריה, אז יש לנו ספר שאנחנו לומדים בו השנה ויש לו תמונות על הכריכה, ועשינו מן סיקור כזה של התמונות, מאיפה הן, אילו אירועים, תאריכים וכו'...ונכון יש את התמונה המפורסמת של הילד מגטו ורשה נראה לי, זה שמרים ידיים וחייל נאצי מכוון אליו רובה? אז יש שם גם תמונה כזו, והמורה שאלה אותנו לאיזה אירוע זה קשור, אירוע שקרה לא מזמן, וזה כמובן קשור להתנתקות. ההורים שאמרו לילדים לצאת בידיים מורמות והיה להם תלאי כתום...והמורה בעצמה אמרה שלדעתה זה היה ממש דפוק וממש לא נכון לעשות כזה דבר, מה גם שכל שאר הכיתה חושבת ככה.

בשיעור אזרחות

אתמול המורה שלנו דיברה על אזרחות כקשר להתנתקות ואכן אין מקום להשוואות כאלו וחבל שאנשים מתייחסית בזלזול לאירוע נוראי בעבר שקרה לעמנו. הם בעצם נותנים עילה כלשהי למלחמת אחים מה שלא קרה בגלל ההתנתקות יקרה בגלל מעשים כאלו...........

trigotrigo

New member
כבר אמרנו את דעתנו על זילות השואה

זה דבר חמור מאוד, ואני מתבייש שאנשים כאלה שייכים לאותו העם שבו אני כל כך מתגאה.

lihi r

New member
פשוט חוצפה

וזילות השואה אני מבינה שהאנשים האלה עברו הרבה וקשה להם אבל הם לוקחים דבר חשוב שתמקשר לכל העם היהודי ופשוט מזלזלים בו וגם פוגעים בשם של כל המתנחלים שאני בטוחה שלא כולם כאלה מגעילים אני לא יכולה להבין למה הם בכלל חשבו שזה אותו הדבר הרי המקום הזה בא להנציח כפרים וישובים יהודיים שבחלק מהם לא נשארו יהודים בכלל אחרי השואה ובהתנתקות כולם נשארו חיים ושלמים

למעלה