כתבה מוואלה על HIM

sacrament

New member
כתבה מוואלה על HIM

הכתבה זו ביקורת על הדיסק...אבל יש טענה (מטומטמת) שזו להקה של שיר אחד (ג'וין מי) איזה כתב אידיוט!
זה כמו להגיד שלד זפלין היא להקה של שיר אחד (stairway to heaven). בכל אופן , נחמד לראות את HIM ואת התמונות של וילה באתר ישראלי (-:

linkintrance

New member
חח אני בדיוק באתי להעלות את זה!

ובאמת טענה מטומטמת, לדעתי פשוט הכתבת היה צריך מאוש לוותר על הכתבה שהוא כותב. חוץ מזה מה הקטה שהוא כתב פעמים וינוס דאת' ואז בסוף וינוס דום. אני מפגרת או שזה הוא?

DropDeadAlice

New member
אני אעתיק את ההודעה המקורית שלי...../images/Emo11.gif

שנכתבה ב-off בפורום MCR: כולם להירגע, לא למדתם שטמטום וביקורת ישראלית [שאלו אגב מילות נרדפות] לא שווה התקוממות ועצבים? בכל מקרה אני רוצה להתייחס לשורה הזו בתחתית הכתבה: " זה לא נשמע כמו אינטליגנציה, זה נשמע כמו בלבול בזהות." אז ככה, אני מציעה לעשות מבחן אייקיו ואינטיליגנציה, אני סבורה ששל וילה יצא כמה...הממ כפול משלה? צודקים, קצת יותר
בכל מקרה, הבלבול בזהות היחידי פה הוא בכתבה הזו שקראתי 4-5 פסקאות מייגעות וכשזה נגמר [תודה לאל]? אפילו לא ירדתי לסוף דעתה. שתחליט. אוהבת? לא אוהבת? ונוס דום טוב או לא טוב? מישהו צריך ללמד אותה שיעור או שניים בהחלטיות ונקיטת עמדה.

pureK

New member
../images/Emo187.gif

אם תקראי טוב אז תראי שהכתב אמר שהם להקה של שיר אחד ב*ישראל* ציטוט: "אבל בישראל יש להן להיט אחד"... לא זכרתי שהם חיממו את מטאליקה... מתי זה קרה?? ובכלל מה הקשר בין 2 הלהקות? (ושיהיה ברור - אני מתה על מטאליקה) ו"רק שמלהקה עם סולן כה כריזמטי כמו ואלו וותק כמו של HIM, אפשר לצפות להרבה יותר.." כל כך

Rose131

New member
בחופש הגדול הם הצטרפו אליהם לסיבוב..

והמעריצים של מטאליקה היו חבורת מגעילים אליהם

pureK

New member
עם איזה אלבום מטאליקה היו בסיבוב הופעות?

יצא דיסק חדש? פספסתי משהו?

LoveYourHate

New member
מטאליקה לא היו עם שום אלבום

סתם סבוב הופעות רגיל לגמרי.. בלי משהו מיוחד.. ואז שדכו להם את הימ..=\ [אלוהים יודע למה עשו את זה:\]

Rose131

New member
*מעתיקה את התגובה מפורום M2*

"בוודאי לא ביחס ללהקות אחרות בז'אנר" הם המציאו את הז'אנר לעזאזל!@$! "סולן הלהקה בעל הקול המושלם" !!!!1
"כך שהאהדה הישראלית לHIM נותרה רק באינרציה של מאזיני רוק כבד מתפתחים." כן, ברור*מגלגלתעיניים* כאילו, פול אאוט בוי זה הכי כבד בעולם. "ועם שורות כמו Tthis life, ain't worth living", ליבו " תעברו על הבלאדי כתבה לפני שאתם מפרסמים אותה "כי Venus death הוא.." זה ונוס דום יא @$!@ "הסולן לא נזכר שהוא בעצם מטאליסט שאמור לצווח בגרואולינג איטי ומייאש (במובן של "מתי זה ייגמר?"), " כל הקטע של HIM זה שהם לא כאלה@#%$!!!1 "יותר. Venus death לוקה" נו באמת! אם יש שגיאות כמו אות כפולה בציטוט מסכן ובשם של האלבום, אני לא חושבת שבכלל צריך לקחת רבע ממה שכתוב שם ברצינות. כתב שלא יודע את שם האלבום שהוא כותב עליו לא צריך לפרסם עליו כתבה. ודי, חפרו על זה שג'וין מי זה להיט יחיד. יותר טוב בתכלס שלא ייחרש פה ברדיואים, למה מוזיקה צריכה להגיע לרדיו כדי להיחשב טובה?

milkshakit

New member
אוי אוי אוי! איזו כתבה מטומטמת!!

אני עדיין לא קולטת איך נותנים לאנשים כאלה, שלא מבינים בגרוש שום דבר מהחיים שלהם, לכתוב כתבות/ביקורות?! "סעדו יותר חתיך"? XDDDDD
הרגו אותי. האמת - שאני שמחה שהם כתבו שלא היה עוד להיט בארץ ל-HIM חוץ מג'וין מי, ככה הם לא יחרשו על כל השירים האהובים עלינו ויהרסו אותם. התגובות לכתבה מעולות, האמת
כמו שצריך. אבל מצד שני, אם היה להם עוד כמה להיטים בארץ... הם אולי היו באים לפה

inbal287

New member
וואלה פשוט מטומטמים, אבל זה ידוע

ותכלס? אני לא חושבת שלמישהו מהפורום הזה יש בעיה עם העובדה שגלגל"צ לא חורשים על השירים שלהם, יותר טוב לכולנו.

למעלה