כתבה מוזרה:

ירדן121

New member
כתבה מוזרה:

מבנים ותצורות מוזרות, על פני המאדים מאת: חנן סבט ראשית, יורשה לי להודות למר חיים מזר, חבר הנהלת המרכז הישראלי לחקר עבמי"ם, שהאיר את עיני והציג בפני את המידע והצילומים. מר חיים מזר, הפנה את תשומת ליבי למספר תצלומים מפני המאדים, אשר פורסמו באתר http://cyberspaceorbit.com/ הצילומים מגלים מבנים ותצורות מוזרות ביותר על פני המאדים. אורכם של מבנים אלו מאות מטרים. האתר מתבסס על תצלומים שפורסמו בסוכנות החלל האירופית, ומנסה למצוא להם מקבילות עתיקות על-פני כדור הארץ. להלן מוצגים מספר תצלומים מעניינים מהמאדים, ואני ממליץ לכולכם להיכנס לאתר ולראות במו עיניכם את הצילומים ברזולוציה גבוהה. שימו לב לתצורות דמויות המשבצות, ולמבנים דמויי הטרפז הנראים בצילום שימו לב לפינה השמאלית העליונה בצילום. נראים מבנים דמויי מדרגות, המובילים למבנה דמוי פירמידה, ומשם עוד תצורות דמויי מדרגות, המובילות למבנה מרוחק: והנה התצלום מנקודה מרוחקת יותר. המבנים נמצאים בצד השמאלי העליון: משום מה התמונות האלה מזכירות משחק שיש לי במחשב שנקרא simcity בטח מכירים? שבו מעצבים ערים . תנו לי יום ואולי תקבלו כאלה..

ירדן121

New member
פה יש את התמונות וגם את הכתבה:

http://www.idan-hadli.co.il/ufo/archive/MarsStructors/Structors%20on%20Mars.doc

Majestic12

New member
לגבי התמונות...

א. התמונות לא זוייפו - הן מקוריות. ב. לדעתי יתכן ומדובר בבעיות של אור וצל, מאחר והרזולוצייה של התמונות אינה מהגבוהות שישנן. ג. פני המאדים וירחיו מלאים בתצורות מוזרות, הנראות לעיתים כמלאכותיות.

ירדן121

New member
לא אמרתי שהן מזויפות אמרתי רק שזה

1.נורא מזכיר לי איך שבונים ערים ב-simcity 2.מי יבנה בתים על מאדים? מי כבר?

Majestic12

New member
צילומי מאדים...

חלק מחוקרי העבמי"ם חושבים שמדובר במבנים (או הריסות) עתיקות ביותר. שרידים של מבנים דומים (כך טוענים), נמצאו גם על הירח שלנו, וחלק ממשימות אפולו נשלחו למעשה לטפל בשרידים ארכיאולוגיים אלו. יש לשים לב, שגודלם של המבנים האלו הוא מאות מטרים - הם ענקיים (בטח לא בתים, במובן שלנו)

Majestic12

New member
נ.ב.

באתר המרכז, בדף הלינקים, ישנו לינק לאתר שמתמחה בתחום זה של "ממצאים" הנראים כמבנים, הן על המאדים ובמקומות אחרים... מאד מומלץ...

ירדן121

New member
רגע אם זה מבנים או הריסות עתיקות

ביותר ,אז מישהו היה צריך לבנות אותם ..? מי?

Majestic12

New member
זו בדיוק השאלה...

אם אלו מבנים מלאכותיים (או הריסות של מבנים כאלו) - אז מי בנה אותם ומתי ???

Gilliana

New member
חנן, אתה זוכר מה ויליאם קופר...

... טען לגבי אלו? לטענתו לא מדובר כלל בשרידים ארכאולוגיים אלא במבנים מודרניים מהתקופה הנוכחית. אני בכלל לא הייתי פוסלת את האפשרות הזו על הסף, לא כשאדם כמו קופר הוא זה שטען כך.

Majestic12

New member
בגלל זה הזכרתי את משימות אפולו...

הבעיה היא - שחוץ מתצלומים ברזולוציות בעייתיות, לא ניתן למצוא משהו יותר מוחשי ויותר אמין - לפחות עד שנאסא תודה בכך (או לא תודה בכך)... בכל מקרה, ברוב המקרים נראים מעין שרידים של מבנים ולא מבנים שלמים...אבל עד שנדע בדיוק - עוד ארוכה הדרך...

Gilliana

New member
ואפרופו אפולו...

בדיוק אתמול, ה-7 בדצמבר, מלאו 33 שנים לשיגורה של משימת אפולו האחרונה -אפולו 17. במסגרת המשימה הזו צולמה התמונה המפורסמת של כדור הארץ מהחלל, ה-Blue Marble.

Obisidian

New member
זה לא ברור

אי אפשר לשלול או להוכיח עד שבני אדם לא ינחתו שם. אישית אני לא חושב שיש פה איזה קשר חוצני.

למעלה