כתבה מזעזעת על מייקל ב-mako

spirit0805

New member
בא לי להרוג מישהו...כתבתי להם בדיוק

מה אני חושבת ותאמינו לי כתבתי עוד במתון

NmNl

New member
אל תקחי את זה קשה מדיי..זה תמיד היה ותמיד

תמיד יהיה לצערנו! זה ממש מעצבן, אבל תתנחמי בזה שמי שבאמת אכפת לו ויש לו שכל יבדוק ויראה שזה לא אמיתי וגם יבין שמדובר בסתם עיתון רכילות מעפן.

Aneduune

New member
ואו, מתסכל.

שיתנו לשניהם לנוח על משכבם בשקט.
אני לא מבינה איך שומר הראש, בהנחה שהוא באמת אמר את כל זה (לא נוטה להאמין לחצי מילה של ה"סאן"), יכול לחיות עם עצמו, יכול להיות שלם
עם עצמו בכך שהוא אומר דברים כאלה, ועוד על אנשים שלא מסוגלים כבר להגיד מילה כנגד, רק כדי להשיג תהילה או כסף או מה שזה לא יהיה.
יש גבול, ויש אנשים שאין להם את הגבול הזה.
והכי עצוב זה האנשים מסביבי שמשתכנעים לנוכח כתבה כזו (לא מעריצים). נכון, הם לא מעריצים והם לא ילכו לבדוק את העובדות לפעמים עד השעות הקטנות של הלילה, אבל זה עצוב לשמוע את זה אחר כך.

א1ב2ג33

New member
מסכימה איתך לגמרי!!

הכי כואב שאנשים מסביב מאמינים לכל מה שאומרים על מייקל...

abigaillovesmj

New member
לא טרחתי לקרוא כי מדובר ב"סאן"

המקור הכי "אמין" בעולם העיתונות - NOT חחחח

מהסאן אני כבר לא מופתעת כמעט אבל כל פעם מופתעת מחדש מכך שהתקשורת בישראל חושבת שזה לגיטימי לפרסם דברים משם. רוב הדברים שהם כותבים הם מומצאים ואפילו כשמתראיינים אליהם הם בטח עוד מוסיפים על זה.

בקיצור אל תבזבזו אנרגיה - זה אפילו לא מספיק חשוב בשביל להיקרא זבל. מה שעצוב הוא שכמעט כל כלי התקשורת פה פרסמו את זה - לצערנו זה לא אומר הרבה על הרמה שפה. שמחה לדווח שנכון לשעה זו האתר שבו עבדתי (וואלה) לא פרסם את זה

Aneduune

New member
תכלס, אני רק קוראת

"הצהובון הבריטי ה - 'סאן' " ויודעת שזה הולך להיות מיותר. האמת שאנשים בכללי צריכים להתחיל לחשוד כשהם רואים את המילה 'צהובון'.

abigaillovesmj

New member
בדיוק!

כעיקרון אני יודעת שבחדשות משתמשים במילה "צהובון" בשביל לצאת ידי חובה - סוג של להגיד "אבל אמרתי לכם שזה צהובון והייתם צריכים להסיק מכך שאין לקחת את מה שנכתב ברצינות" - אבל כמובן שרוב האוכלוסייה לא יודעת את זה או לא מתייחסת לעומק למשמעות של המילה הזאת. לכן לצערנו יוצא שהרבה מאמינים לשטויות שמודפסות בעיתונים כמו ה"סאן" והנשיונל אנקווייר.

spirit0805

New member
לצערי...יש לי תחושה

שמחר נראה את זה גם בידיעות אחרונות, הרי ציפי המפגרת (זאת שתמיד כותבת על מייקל) רק מחכה לשטויות כאלה, וזאת אין לה מעצורים בכלל, מי יודע מה היא עוד תוסיף! אני מקווה שזה לא יתפרסם בעיתונים הגדולים מחר כי אם כן, הולכים להיות כאלה שיאמינו, ואני שבאמת מנסה להסביר לכולם הולכת לקבל את זה על הראש...שיעזבו את מייקל כבר בשקט! אסור שיהיו לו חברות שהן ברמת חברות ידידותית? וגם אם זה באמת נכון שהוא רצה את וויטני אז?? זה לגיטימי לחלוטין להתאהב ואפילו לחלום על חתונה ואם הוא גם ניהל איתה סטוץ מה שיש לי להגיד זה שאני שמחה בשבילו וזהו...גם כן, אבל מעצבן אותי שנתפסים על הזמן על ה"אנטישמיות" מצידו שיש כל כך הרבה הוכחות שלא, הכי הרג אותי זה הדבר האידיוטי על גלר שידוע טוב מאוד שמייקל ניתק איתו קשר בגלל שגלר המפגר קישר בין מייקל לבין אחד השטנים הגדולים ביקום הלוא הוא מרטין באשיט המנוול, אני ממש אבל ממש מקווה שזה לא יתפרסם מחר בעיתונים הגדולים

spirit0805

New member
מה שחששתי ממנו קרה...

הכתבה פורסמה כרגיל בידיעות, אני לא מבינה למה לוקחים משהו מהסאן בכלל, עכשיו בטח יש גם במעריב, אתם מבינים מה זה הולך לעשות?

m195809ppb19

New member
נורא ואיום אסור לעבור על זה בשתיקה

אני לא יודעת מה בדיוק לעשות אבל חייבים לעשות משהו אולי יש לכם רעיונות

regiof

New member
אני יודעת שזה מאוד לא פשוט ואפילו מרגיז אבל

כמו שכבר אמרתי, תמיד היו ידיעות שיקריות עליו ולצערינו גם ימשיכו להיות, הרי בשורה תחתונה הם רוצים למכור, ומה שמוכר זה זבל. דווקא אולי עדיף להתעלם והעיקר לא לתת להם במה - גם אם נסביר להם ונוכיח להם, כלום לא יעזור- רצוי פשוט להתעלם ועדיף גם לא לקרוא את השטויות שלהם, זה רק מראה את תת הרמה שעובדת בתחום הזה.

א1ב2ג33

New member
זה כל כך מבלבל אותי!

כל הכתבות האלה מצליחים לפעמים לערער את הערצתי למייקל.
הלוואי ואלוהים היה מגלה לי מה נכון ומה לא.
אני כבר לא יודעת למה להאמין,,,,,

רחל הג'קסונית.

spirit0805

New member
רחל...

פה את צריכה לדעת שהכל שקר, הדבר היחיד שנכון פה זה שמייקל לא פדופיל, כל השאר פשוט שקר, כשאת קוראת את המשפט "לקוח מתוך הצהובון הסאן הבריטי" עלייך לדעת מידית שמה שאת הולכת לקרוא הוא ב-99.999% שקר גמור....אני יכולה לפרט לך אם את רוצה, אני יודעת לאן את חותרת, בעניין האנטישמיות, יש מספיק סיבות להראות לך למה זה לא נכון, דרך אגב עוד הוכחה לכך שזה פשוט מטומטם, מייקל וויטני, נפגשו הרבה אבל הרבה קודם והם היו חברים מאוד טובים, מי יודע אולי באמת הוא רצה אותה, זה לא דבר רע...שוב עלייך לזכור שאת רואה "הצהובון -הסאן" זה שקר!
הם יעשו הכל למען הכסף...ממליצה בחום שתשמעי את מה ששמתי:

http://www.youtube.com/watch?v=V8kUYr2ZC6U: חשוב מאוד שתקראי את המילים הללו

http://www.youtube.com/watch?v=LxR2p88_btw&feature=related-גם אלו

Aneduune

New member
יש כמה דברים.

א. ברגע שאת מחליטה להאמין אך ורק (אלא אם כן אין את האופציה) למה שמייקל אמר, זה נהיה די פשוט. אני תמיד אומרת: "אני לא מאמינה עד שלא שמעתי אותו אומר את זה".
במקרה הזה, יש דברים שהוא דיבר עליהם, כמו הנושא של היהודים, ודברים שלא כל כך, כמו וויטני יוסטון.

ב. ברגע שאומרים לך 'צהובון', ובעיקר ה "סאן", יש מספיק הוכחות ותכניות שמראות כמה בולשיט ה"עיתון" הזה כותב.

ג. היגיון, עובדות, וטיימינג.. איכשהו יש לי הרגשה שאם שניהם עוד היו כאן לא היו מפרסמים את זה.

בסוף את תמצאי את התשובה בעצמך..

למעלה