כתבה מזעזעת

mitzy miaoo

New member
עכשיו כל אחד יכול להרוג

בעלי חיים, רק בתנאי שיעשה את זה לפי התקנות.... איפה האנשים האלה חיים בדיוק?! משום מה גם קצת קשה לי להאמין שהשיטות האלה מפחיתות במידה ניכרת את הסבל - רק הריסון, למשל, יכול לגרום סבל רב. ומי אמר שכשתרנגולת רואה תרנגולת אחרת מומתת היא לא יכולה להבין שהיא בסכנה? התכונה הזו לא ייחודית ליונקים - אלה הם אינסטינקטים פשוטים של הישרדות! עוד נקודה חשובה היא שבכלל לא מדובר על חיות שמגודלות למאכל - להן זה לגיטימי לגרום סבל כדי שתתאפשר שחיטה כשרה! בקיצור - מעבר לזה שאין לתקנות האלה שום משמעות מבחינת המטרה לשמה הן קיימות, הן למעשה רק מנציחות את המצב כיום ואת היחס הקיים של בני האדם כלפי בעלי חיים: צעצועים/אוכל/בגדים/בידור/כסף/מטרד, ובכל מקרה לא יצורים חיים ושווי זכויות (לא שהם אמורים ללכת לקלפי או משהו כזה, אבל מגיע להם לחיות חיים שלווים ונטולי סבל וניצול בדיוק כמו שלבני אדם מגיע, וזה לא בא לידי ביטוי בתקנות האלה).

זה פשוט מגעיל אותי../images/Emo70.gif

איך זה שלאף אחד לא איכפת??? אין רגש בעולם כבר??? אף אחד לא יודע כלום??? כולם כאלה "סטומים"??? אני פשוט לא מצליחה להבין את השאלות האלה!!!!!!!!!!!!

אני פשוט לא מאמינה

לאף אחד לא איכפת??? אין רגש יותר בעולם??? איף אחד לא יודע כלום??? כולם כאלה "סטומים"??? אני פשוט לא מצליחה להבין את השאלות האלה

למעלה