כתבה מזעזעת

סינדי24

New member
כתבה מזעזעת

על מצב הרפואה והמכשירים בארץ... בושה למשרד הבריאות!!

כל פעם מחדש

זה מזעזע אבל לא מצליח להפתיע אותי יותר מדי. אני חושבת שבתור חולה שעברה מספיק רופאים ומחלקות, ונתקלתי בכל כך הרבה אטימות וחוסר אכפתיות ונזקים לכל החיים שרק אני אצטרך להתמודד איתם. וגם כשהתלוננתי, ביטלו אותי. קשה להפתיע אותי. ובכל זאת, מזעזע.

מחכות לי 28 הקרנות בסוף החודש

ואני כל כך מפחדת עכשיו! מה יהיה אם יקרינו לי יותר מהכמות והאם יהיו נזקים לריאות כמו שחברתי לפורום כתבה בשרשורים קודמים? הראש שלי מלא בדאגות, סיימתי את הטיפולים ועכשיו אני קוראת את זה... אבל אני שמחה שקראתי כי כך אוכל להתגונן יותר ולא לקבל כמובן מאליו את הטיפול, אלא באמת אבדוק את המינון ויקשה עליהם כדי שחלילה לא תיפול טעות שתגרום לי נזק. תודה על הכתבה, מיכל

נאן

New member
קצת מנסיוני הדל בתחום...מיכלית

מיכלית תבדקי כל הזמן ואל תותרי להם. הם עושים את זה אולי עבודת קןדש אבל בסרט נע כל יום. אצלי היה מחסור בטכנאים כי יצאו לחופש היו חולים. והטכנאי לא בדק ולא תמיד יש אחות שבודקת אותך יום יום את מצב האודם. היום אני יודעת שניתן לעשות הפסקה כשיש כויות מההקרנה ליום יומים שעור יתאושש. תבדקי הודעות מהעבר שלי ותגלי שהיתי לובסטיר חמוד ומדבר.... אי אפשר להאשים את הטכנאי. אבל חיבים להיות אסרטיבים ועם יד על הדופק כמו שאת מתכונת. תכני מיץ לימון זה עוזר או לפחות עזר לי.היה לי שעה נסיעה הלוך ושעה חזור. ולא אכלתי בגלל הקאות אז המיץ לימון זה מה שהושיע אותי. ומיד אחרי ההקרנה חיכה לי מעין ממתק שידבק בבטן.רעבים אבל הפחד להקיא היה גדול. ושיעבור לך מהר. אני יודעת שלפעמים אחרי כימו הקרנות זה משחק ילדים. נאנוש

היי נאנוש ../images/Emo8.gif

תודה תודה על תגובתך, ממה שהספקתי להכיר אותך (וירטואלית כמובן) נסיונך אינו דל כלל ואינני מזלזלת בו, להיפך, אני לומדת ממך כל יום מחדש. אני אכן מתכוונת להיות אסרטיבית, מקווה רק שיהיה לי הכח לכך מקוה שהפעם אלוהים ישמור עלי ולא יהיו טעויות חלילה והשהקרנות יהיו באמת משחק ילדים, אני פשוט עייפה וכבר אין לי כוחות לכל הטיפולים האלה שנהיה רק בריאים, ושיהיה לך סופ"ש נעים חיבוק, מיכל

הודגיק

New member
דעתי בעיניין הפוכה !!

ממה שאני עברתי , אני יכול לספר , שב"הדסה" עין-כרם בירושלים , הצוות היה 100% , אני זוכר שבדקו את הטפסים איזה 3 פעמים 2 רופאים שונים +טכנאי , עשו לי הדמיה לפני גם כדי להכין אותי פיזית ( ציורים על הגוף ,ליצור לי עם המחשב פלטת עופרת ) וגם להכין אותי נפשית ( להסביר לי איך זה להיות בחדר בזמן ההקרנה). אז אולי השאלה היא , האם הציוד מיושן ? או תלוי איפה עושים את הבדיקה ! ועוד דבר חשוב , חדשות מפרסמים בימינו בשביל הרייטינג אז לפעמים מתקנים ומשנים כדי שיהיה יותר מעניין. " אם זה לא חדש , אז זה לא חדשות " - הדג נחש .

אביתר27

New member
האמת איפשהו באמצע

זה סיפור אמיתי. שמענו על הבחור שהיה צורך לכרות את רגלו, עוד לפני שעברנו את ההקרנות, (ועוד כמה סיפורי זוועה). באמת לא מוסיף הרבה לחולה שצריך לעבור את ההקרנות לדעת את זה רק מעורר, חרדות. עברנו את ההקרנות בהדסה עין כרם והציוד אכן נראה מיושן אבל הצוות נהדר (עברנו אצל נילי למי שמכיר, בחורה מקסימה
) וקיבלנו תחושה מקצועית ואמינה. צריך לעשות מה שאפשר כדי לוודא שהכל הולך כשורה אבל בואי נגיד ככה לרוב החולים זה לא קרה. נכון שכאשר זה מתפשל זו טעות של 100%. אבל כ"כ הרבה חולים עוברים הקרנות ובכל זאת רק מס' מצומצם של סיפורים קטסטרופליים התרחשו. ותמיד מותר לשאול לוודא ולבדוק. מיכל, תשאלי אותם על מנגנוני ההגנה שיש להם כדי למנוע טעויות זה יוריד אצלך את החרדות, ויעלה אצלם את הריכוז והמודעות. כשהכל הולך כשורה, זה הרבה הרבה יותר קל ונעים מהכימו' אז יש בהחלט למה לצפות. ובגלל הטעיוית שנעשו בעבר יש היום הרבה פיקוח יתר על כל שלב שאמור מאוד מאוד לצמצם את האפשרות לטעויות. סופו של דבר זה תמיד עניין של כסף ותקציב: יותר תקציב- מכונות חדשות - יותר כח אדם - יותר הכשרה - פחות עומס על המכונים - יותר תשומת לב אישית

למעלה