כתבה מידיעות

כתבה מידיעות

יש כתבה היום בידיעות שכנראה רוצים את בר רפאלי במקום יעלי לפוקס, הדברים עדיין לא סגורים אבל יש מגעים עם בר ולגבי יהודה עדיין אין מועמד להחלפה. כתוב שפוקס מתגאה בקו צעיר ויעל ויהודה שם 4 שנים ושצריך להחליף. אני מאוד מקווה שזה לא יקרה כי אין מישהי יותר שווה מיעל

Dark Force

New member
אוי..../images/Emo56.gif|פגרה|

טוב האמת, גם אם יעלי לא תדגמן לפוקס זה יהיה טוב בשבילנו- יעלי צריכה להתקדם, ולהתפתח הלאה. אבל כמובן שמבחינת פוקס, הם לא ימצאו מישהי יותר טובה ממנה.

JULI4561

New member
לא נורא :/ 4 שנים זה באמת יותר מידי

וחוץ מזה אני בטוחה שהיא תמשיך להתקדם .. היו שמועות שזה בגלל שהיא רוצה להכנס להריון אז אם כך זה ממש טוב בשבילה!

הכתבההה ../images/Emo26.gif ../images/Emo108.gif

מה שהיה כתוב בקטע הכחול.. ( למרות שאמרו כבר... ) " האם לא נראה יותר את יעל בר זוהר ואת יודה לוי מרוחים על שלטי ענק בחניות רשת " פוקס" ? זמועות עקשניות בענף האופנה טוענות כי מהעונה הבאה עתידים דוגמני הבית של הרשת, יעל בר זוהר ויודה לוי לפנות את מקומן לכוכבים חדשים. בר זוהר ולוי הובילו ( וימשיכו להוביל
( חח אני הוספתי.. )
) את קמפיין פוקס ברבע השנים האחרונות , וגורמים בענף הפרסום סבורים כי ארבע שנים הם לזמן ארוך למותג שמנסה להישאר צעיר. לדברי בכירים בענף בר רפאלי היא כרגע המועמדת הרצינית להחליף את בו זוהר ( פויה
) ליודה לוי אין כרגע מועמד מתאים להחלפה ( דה..
) אולי הערכה כי הוא לא ישאר לצד רפאלי..." יעלי שלנו ולא נחליף אותה

למעלה