כתבה ממעריב של היום...בזיון

michalm83

New member
כתבה ממעריב של היום...בזיון

קטעים מהכתבה: אנשיה של הדיווה המומים: ''שרית חדד עושה מופע לוועדי עובדים והיא מעתיקה קטעים שלמים מהמופע של ריטה'' ''ישבנו בסלון, צפינו בדי-וי-די של שרית חדד והיינו המומים'', אומרים רוני בראון ואיציק אלשיך, מנכ''לי חברת התקליטים ''הליקון'', המייצגת את ריטה. ''מדובר במופע שחדד עושה פעם בשנה כדי למכור לוועדי עובדים, והיא מעתיקה את הבמה, וקטעים נוספים מהמופע של ריטה?! בהם קטע שלם של ריקוד עם כובעים. כולם מושפעים, אבל יש גבול לטעם הטוב''. בראון ואלשיך צפו בקלטת המתעדת את המופע של שרית חדד באמפי קיסריה, שהתקיים בספטמבר האחרון, ושודר במוצאי שבת בערוץ 2. המופע של ריטה, ''חמצן'' עלה לבמות בסוף יולי, וממשיך לרוץ באולמות ברחבי הארץ. נעמי אלשיך, המנהלת האישית של ריטה שהתה בחופשה בחו''ל עד מוצאי שבת, ולא הספיקה עדיין לצפות בקלטת, אבל זכתה לקבל עדכונים מהארץ. ''כבר במוצאי שבת, יום לפני שחזרתי לארץ, התחילו הטלפונים'', היא מספרת, ''לא רק מקורבים לריטה, גם אנשים מהיישוב התקשרו זועמים לספר שיש דימיון מדהים בין הקטעים''. בראון מעלה סוגייה נוספת: ''צילמנו את המופע של ריטה, אז אם נוציא עכשיו קלטת מה אנשים יגידו, שריטה מעתיקה משרית?! אנחנו לא רוצים להיכנס לעימות בגלל שזה לא לרמתנו, וגם מי שירוויח מעימות זה בסופו של דבר שרית חדד, אבל יש גבול לכמה אפשר לסתום את הפה''. עכשיו סופית אני לא סובלת את שרית חחד
.... נמאס...

נמאס מהמשחקים הילדותיים האלו!!!

כולנו יודעים שריטה היא הזמרת הטובה ביותר בארץ ומאוד חבל ששרית חדד מרגישה כל כך חסרת בטחון עד כדי כך שהיא צריכה להעתיק קטעים מהמופע של המלכה!!! ראיתי את המופע של שרית חדד ביום שישי בערוץ 2 ובאמת חשבתי לעצמי שזה יותר מדי דומה למופע של ריטה..... אבל לא נורא.... אנחנו יודעים מי הפרופורמית והזמרת הטובה ביותר בארץ..... ריטה!!!!!
ובקיצור... ריטה
שרית

אני לא יודעת אם זה אותו דבר אבל הנה

הקישור לכתבה ממקום אחר..או שאולי לא...(עוד לא קראתי את מה שכתוב)

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif האמת..

שמנהלי הליקון יצאו מזה לא בסיידר
דברים כאלה קודם כול יש לפתור עם מארגני הזמרת.. כי תסתכלו בתגובות בוואלה אנשים חושבים שריטה מנסה לייחצן את עצמה אנשים תמיד מאמשימים את הקורבן שמתלונן..

michalm83

New member
ממתי מעניין מה אנשים רושמים?!?!!?

וטוב מאוד שאנשי הליקון עשו ככה, הם מייצגים את ריטה ולכן כל מה שקשור לריטה ולקריירה שלה צריך להיות על סדר היום שלהם... דברים כאלו יכולים לגרום להליקון לא להוציא את הקלטת של המופע, כדי שלא יחשבו חלילה שהם מעתיקים מחדד...

The Juck

New member
מה אכפת לך מה אנשים חושביםםםםםםםם

שיחשבו כמה שבא להם! רוני בראון עוד על שלו! ומראה שהם לא עוברים על זה בשתיקה! אבל מצד שני אני חושב שהוא היהקצת קטנוני

michalm83

New member
לי לא איכפת בכלל....

אגב התגובות בואללה וגם במעריב הם חלקם בעד ריטה
..... ויאללה שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה......(בשבילך צחר)...

PA444

New member
יאללה שיהיה פיצוץ כבר - משעמם

סוף סוף לא משעמם שיהיו קצת פיצוצים בין השתיים

למעלה