כתבה מעיתון ישראלי

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
שלושה גופים, ארגונים, סיעות, מחנות, כיתות — קשה להצמיד להם את התואר הראוי — אופפים את ישראל משלושת כיווני האוויר. ושלושתם דומים זה לזה כשלוש טיפות ליחה. כאילו אב אחד הולידם.

הם לובשים בגדים דומים, חובשים מצנפות דומות, ממלמלים מלמולים דומים, כופים על נשותיהם מנהגי "צניעות" אוויליים ולשלושתם גם מנהגי אכילה קצת חריגים. עד כדי כך הם דומים, שאפילו האות הראשונה בשמותיהם זהה, האות חי"ת: חמאס, חיזבאללה, חרד"ל. ח־ח־ח, וזה לחלוטין לא מצחיק. אכן, אב אחד יש לשלושתם: "הכיבוש" שמו. פאפא כיבוש. על ברכיו נולדו, בחיקו עלו, פרחו ולמדו לזרוע רשע ומוות.

האח הבכור הוא האח חרד"ל. כבר ב–1967, שניות ספורות לאחר שהושלמה תבוסת ששת הימים, נבטו זרעיו הראשונים. בתוך שנים ספורות הוא צמח ופרח ונעשה מפלצת רעבתנית ואכזרית. ב–1982 הצטרף האח חיזבאללה, וב–86' הגיע האח חמאס. גם הם ילדי פאפא כיבוש. למרבה ההפתעה, ליד עריסת לידתו של אח הזקונים, עמדה מדינת ישראל וחיככה ידיה בסיפוק. "זה הקטן ידפוק בשבילי את הרשות הפלסטינית", היא לחשה לעצמה, ופינקה את הרך הנולד בתועפות מט"ח. ישראל, היא ה"איראן" של שני אחים: גם של חרד"ל וגם של חמאס. ומאז, שלושת האחים החרוצים עושים את המוות לכל האזור.
שלושתם מדברים בשם אלוהים. קול אחד.

מה דעתכם על ההשוואה?
פאפא יהודי מרשה לבניו לפגוע בחפים בשם השם?

Harrington

Well-known member
מנהל
שלושה גופים, ארגונים, סיעות, מחנות, כיתות — קשה להצמיד להם את התואר הראוי — אופפים את ישראל משלושת כיווני האוויר. ושלושתם דומים זה לזה כשלוש טיפות ליחה. כאילו אב אחד הולידם.

הם לובשים בגדים דומים, חובשים מצנפות דומות, ממלמלים מלמולים דומים, כופים על נשותיהם מנהגי "צניעות" אוויליים ולשלושתם גם מנהגי אכילה קצת חריגים. עד כדי כך הם דומים, שאפילו האות הראשונה בשמותיהם זהה, האות חי"ת: חמאס, חיזבאללה, חרד"ל. ח־ח־ח, וזה לחלוטין לא מצחיק. אכן, אב אחד יש לשלושתם: "הכיבוש" שמו. פאפא כיבוש. על ברכיו נולדו, בחיקו עלו, פרחו ולמדו לזרוע רשע ומוות.

האח הבכור הוא האח חרד"ל. כבר ב–1967, שניות ספורות לאחר שהושלמה תבוסת ששת הימים, נבטו זרעיו הראשונים. בתוך שנים ספורות הוא צמח ופרח ונעשה מפלצת רעבתנית ואכזרית. ב–1982 הצטרף האח חיזבאללה, וב–86' הגיע האח חמאס. גם הם ילדי פאפא כיבוש. למרבה ההפתעה, ליד עריסת לידתו של אח הזקונים, עמדה מדינת ישראל וחיככה ידיה בסיפוק. "זה הקטן ידפוק בשבילי את הרשות הפלסטינית", היא לחשה לעצמה, ופינקה את הרך הנולד בתועפות מט"ח. ישראל, היא ה"איראן" של שני אחים: גם של חרד"ל וגם של חמאס. ומאז, שלושת האחים החרוצים עושים את המוות לכל האזור.

מה דעתכם על ההשוואה?
מודה לאלוקים ולעמוס שוקן שאין לי גישה למאמר הדעה הזה :). ממילא גם אין לי דעה מיוחדת בעניין.

Harrington

Well-known member
מנהל
עמוס שוקן אינו אלוקים, אפילו שלי. הקו שלו אנטי ישראלי, אני יותר מגלה נאמנות לוואלה או לווינט.
אילו הייתי חושב ששוקן הוא אלוקים, מן הסתם לא הייתי טורח להודות לשניהם בנפרד :).

ואללה וליינט בעלי רמת אמינות כל כך רדודה בעיני שאני מתפלא שמישהו מוכן להודות בקול רם שהוא שומר להם נאמנות. אבל כל אחד וחשקיו בחיים :).

משתפרת1

Well-known member

מה דעתכם על ההשוואה?
אני נמנעת מלקרוא את "הארץ". לא סובלת את מרבית הכתיבה בו. משהו על הכתיבה האבסורדית בעיתון הזה- במכתב למערכת:

1728054807728.jpeg

נערך לאחרונה ב:

ריקי זו אני

Well-known member
הפרוגרס האמריקאי/אירופאי לא מוכן לקבל את העובדה שמדינת ישראל, ברובה
לא חלק מהפרוגרס שלהם, למרות שיש ביננו שמנסים להיות חלק מהפרוגרס העולמי,
מבלי להבין שישנם עקרונות כבדים מהפרוגרס ומהליברליזם... וזו היא האנטישמיות הנוצרית/מוסלמית
שהן עתיקות ומבוססות היטב חזק חזק במוחם של המאמינים...
ומדוע מדינת ישראל שונה משאר מדינות המערב - לשיטתם (מה שמפריע כמובן לפרוגרס הישראלי...)
אז השוני נובע מצבע העור שלנו כקולקטיב ישראלי... אנחנו לא מספיק לבנבנים...
והנה אקח את עצמי ואת בני ביתי להגדרות גזעיות ונשאל - לו נולדנו בארה"ב האם היינו זוכים להפליה מתקנת
עד עתה... או לפני פסיקת בית המשפט (נדמה לי שבמדינת אוהיו) שפסק כנגד ההפליה המתקנת באוניברסיטאות
שבמדינה ('ונרכש ע"י מרבית או כל המדינות שם)?
הרי התשובה ברורה... במקרה שלי אין ספק שבעלי המנצל הוא איש לבן ומנצל... ואני? שיער ראשי שחור פחם (עדיין - לא
צובעת)... גוון אורי ממש לא לבן... וילדי? על כמה אצביע שהם 'לבנים' וכמה שחומים???
אבל במקומותינו שחומים ממני (גם בחורף)... כמו יהודים ממוצא תימנים... ועל יהודים מאתיופיה הס מלהזכיר... לפחות למפתחי התאוריות המטומטמות...
אז מספרים סיפור שיקלט כנראה... כי כולנו יהודים... והעולם לא אוהב יהודים. ודאי שלא יהודים
מנצחים... בלי הכללה בבודאי.

למעלה