d a p h n a
New member
כתבה מעניינת ב-food and wine magazine
בגיליון החדש של המגזין יש כתבה (כאן: http://www.foodandwine.com/articles/farm-fresh-french-recipes) על שף צרפתי שבתקופה האחרונה מתחיל לאט לאט להכניס לתפריט שלו יותר ויותר מנות צמחוניות ואפילו טבעוניות. היא מעניינת, בעיני, כי בבישול גורמה בכלל וצרפת בפרט, הנושא של צמחונות כמעט לא עולה על הפרק. אבל השף הנ"ל אומר שהוא חושב שצמחונות/טבעונות הם גל העתיד ואף מעודד אנשים לנקוט באורח חיים צמחוני-בחלקית (לכל הפחות) ולו רק מטעמים אקולוגיים. בנוסף לעניין, הכתבה גם כוללת מתכונים מעניינים (רובם טבעוניים, כמה צמחוניים בגלל שימוש בגבינות עזים או דבש), כולל מרק קישואים צונן, עגבניות צלויות במילוי גבינת עזים, פילף אורז עם זיתים ולימון ועוד.
בגיליון החדש של המגזין יש כתבה (כאן: http://www.foodandwine.com/articles/farm-fresh-french-recipes) על שף צרפתי שבתקופה האחרונה מתחיל לאט לאט להכניס לתפריט שלו יותר ויותר מנות צמחוניות ואפילו טבעוניות. היא מעניינת, בעיני, כי בבישול גורמה בכלל וצרפת בפרט, הנושא של צמחונות כמעט לא עולה על הפרק. אבל השף הנ"ל אומר שהוא חושב שצמחונות/טבעונות הם גל העתיד ואף מעודד אנשים לנקוט באורח חיים צמחוני-בחלקית (לכל הפחות) ולו רק מטעמים אקולוגיים. בנוסף לעניין, הכתבה גם כוללת מתכונים מעניינים (רובם טבעוניים, כמה צמחוניים בגלל שימוש בגבינות עזים או דבש), כולל מרק קישואים צונן, עגבניות צלויות במילוי גבינת עזים, פילף אורז עם זיתים ולימון ועוד.