כתבה מעניינת על השיח המיני בישראל

Tranquility40

New member
כתבה מעניינת על השיח המיני בישראל

ראיתי את זה רק עכשיו. אומנם נכתב לפני שלושה חודשים, אבל רלוונטי כל פעם מחדש עם תמונות או סרטון סקס שהורסים כל פעם מחדש חיים של אנשים (בינתיים שרון פרי היא הקורבן האחרון).

http://www.haokets.org/2016/08/28/כמה-צביעות-בקשר-לגילי-מוסינזון/

turangaleela1

New member

כתבה מצוינת!
תודה

בהחלט כתבה מעולה ומעודדת

חשיבה ביקורתית מחוץ למיינסטרים.
&nbsp
באופן אישי אני מרגישה את זה הרבה מאוד-
החשש שהאישיות האינטרנטית/חיי המין הפרטיים שלי יתנגשו עם האישיות המקצועית שלי ועם הדמות ה"יום-יומית" שלי מול אנשים.
אני חושבת שישראל היא מדינה מאוד מאוד שמרנית בכל מה שקשור למין ודרכי חיים שהן לא מונוגמיה קלאסית.

גם אני חושב כך

מאוד מאוד שמרנית. וברגע שהגעת לגיל מסוים, ולמעמד מסויים, ויש לך משפחה, ומוניטין, אז יש לך הרבה מה להפסיד אם תחשף. ספציפית, לגבי המקרה המוזכר בכתבה, אני חושב שזו טעות גדולה לאפשר שיצלמו אותך. כי מרגע שיש תמונות/סרטונים, אתה אך פעם לא יכול לדעת מתי ואיפה הם יצוצו. עדיף לא להצטלם.

זה שמישהי מתרעמת

לא הופך את הדברים שהיא כותבת לנכונים.
למעסיק של מוסינזון זכות מלאה לפטר אותו כאשר הוא עוסק בחינוך ילדים, צילם והפיץ את הסרטון המדובר בעצמו.
אם מוסינזון חושב שיש לו עילה משפטית על פיטורין שנעשו שלא בצדק - בבקשה - שיתבע נראה איך יצליח בזה.
ההשוואה לשרון פרי חסרת תוקף, כי א) היא לא הפיצה את התמונות, אלא שאלו נגנבו ממנה. ב) היא עוסקת בהגשת משדרים למבוגרים ולא פוטרה.

הרמס7

New member
אל תדאגי את יכולה להמשיך

כל עוד תעשי זאת ב-ד' אמות של חדרי חדרים

או איתי

turangaleela1

New member
אני עושה, אבל לפעמים אולי בא לי לעשות עם יותר מאדם אחד

ועם יותר ממגדר אחד
וכל כך כיף לנו שבא לנו גם לתעד את עצמינו ולהעלות את זה לקבוצה פרטית שלנו שכולנו נוכל לראות ולהינות ולהזכר יחד
אז אסור לי להיות מורה?

הרמס7

New member
ותרי על התיעוד. הרי ברור שבסופו של

יום הוא ידלוף ויהיה נחלת הכלל.
הרבה אפיקים ייחסמו בפנייך, לא רק הוראה. לעומת זאת תיהני מפרסום נרחב שלא יימחק. אפילו ילדייך עוד יכירו את אימם באופן בלתי אמצעי

אם את מספיק טיפשה כדי להפיץ את סרטוני הסקס הבדסמים שלך...

אז כן, אין לי שום רצון שתחנכי את הילדים שלי.

turangaleela1

New member
הוא לא הפיץ. הוא שיתף עם חברים שלו

מי שהפיץ היו אנשים אחרים, ומה שהם עשו נחשב (על פי חוק) עבירה מינית

Tranquility40

New member
בדיוק

וזו מהות הצביעות וההתחסדות - כל העולם כולל כתבי עיתונות, שוטרים והאנשים שבעצמם פיטרו אותו הפיצו וראו את הסרט ועברו על החוק (אגב, אני אישית מעולם לא מפיץ סרטים כאלה).
דווקא הוא שלא עבר על שום חוק, אפילו לא "חוק" מוסרי, פוטר. כל העוברים על החוק יצאו נקיים.

Tranquility40

New member
הוא הפיץ את הסרטון בקבוצה סגורה

כל מי שהפיץ את זה הלאה עבר על החוק, גילי לא עשה דבר שניתן להאשימו כלא חוקי.
הבה ננסה לא להיות צבועים. הרי פיטרו אותו משום שהסרטון כלל מין בין כמה אנשים עם מעט אלמנטים בידיאסאמים.

למעלה