כתבה מעניינת שהתפרסמה היום בוואלה ספורט

כתבה מעניינת שהתפרסמה היום בוואלה ספורט

כתבה על אוהדי מכבי ת''א.כביכול שיש המון אוהדים שאוהדים את קבוצת הכדורסל ולא את הכדורגל ולהיפך. מה דעתכם בעניין. קישור לכתבה.

asafsuf2

New member
תכלס

עדיף שלא תהיה חפיפה. ה"אוהדים" של מכבי בכדורגל פירקו אותה מהיסוד וחבל מאד אם הם יעשו אותו הדבר גם למכבי בכדורסל. מבחינתי שיתמכו בקבוצות אחרות בכדורסל, ואם אפשר שיעברו גם לקבוצות אחרות בכדורגל ויהרסו אותם כמו שהרסו את מכבי - ככה אולי למכבי יהיה סיכוי לחזור לצמרת בכדורגל. לא שזאת מציאה גדולה מדי - הכדורגל בארץ טוב רק אם אתה ממש חייב לישון ואין לך כדור שינה אמיתי בבית...

יו45

New member
שמעתי כבר על כמה כאלה

מכבי כדורסל זה מחוץ לגבולות המוכרים של עולם הספורט, סוג של סמל סטטוס ישראלי. התופעה השכיחה יותר היא אוהדי מכבי בכדורסל שפשוט לא אוהבים כדורגל ואני אחד מהם.

נמשל

New member
זה לא חדש

אני אוהד את מכבי כדורסל מגיל 0, זוכר את עצמי מול הספה כילד קטן שמחכה לימי חמישי כל השבוע ובכדורגל, מכבי נתניה. מצידי שמכבי תל אביב ירדו ליגה (לא משהו אישי רז)

Thierry Henry

New member
אני אוהד מכבי כדורגל מגיל 6.

האהבה למכבי סל הגיעה רק בגלל מכבי רגל... וכן, אני יודע שהתופעה די גדולה. ולדעתי זאת אחת הסיבות שלמכבי נדבק השם של קהל הצלחות.

מוזר מאוד לדעתי לאהוד שני מועדונים שונים.

אהבתי לכדורגל ולכדורסל היא שווה בדיוק וגם אהבתי לשני המועדונים גם כדורגל וגם כדורסל היא שווה.קצת מוזר להיות אוהד מכבי בכדורגל בשבתות ויום אחר כך לצעוק ייאללה חולוניה או אשקלון או בני השרון.או ההיפך לאהוד מכבי בכדורסל בימי חמישי ובשבת לצעוק ייאללה בית''ר.מה שכן יש לי סימפטיה רבה להפועל ר''ג בכדורגל הרוב בגלל המגרש שנמצא בשכונתי המכתש גבעתיים למרות שהקהל שלה שונא מכבי בדם אותי זה לא מעניין.אנחנו מועדון של ווינרים בכל ענף שיהיה.

Carmelo Anthony

New member
מה הבעייה בזה? ../images/Emo12.gif

לא מזיזה לי את הציפורן מכבי תל אביב בכדורגל בעוד שלקבוצת הכדורסל אני מכור.... אני לא רואה בזה בעייה...

שימי1984

New member
קראתי את הכתבה בוואלה זה נראה אוהד הפועל ת"א

נכון שאין אוהדים שאוהבים את שתי המכביות התל האביביות, אבל מה זה משנה בכלל? מה בגלל מכבי בכדורסל היא אימפריית כדורסל ובכדורגל העונה היא בתחתית ונאבקת על הירידה? כנראה שהכותב אוהד הפועל כי גם הרסו להם את אוסישקין וגם נאבקים על בתחתית. אני בתור אוהד את שתי התל אביביות בסל ורגל רוצה שיקחו גם את האליפות אירופה וגם אליפות המדינה אם זה יקרה לקבוצת הכדורגל שיקחו את ליגת האלופות זה יהיה חלום חלום רטוב חחחח

modz0r

New member
מז"א אין?

מצד אחד אמרת שאין, מצד שני אחרת שאתה כזה :) יש המון אוהדים של הכדורגל, כדורסל, כדורעף. אפילו נחמד לי שאני שומע שהכדוריד ניצחו.

שימי1984

New member
כמו שאמרו חברינו לפורום

שאחד אוהד הפועל חולון בכדורסל ואחד אמר את נתניה בכדורגל, אלה האוהדים שהתכוונתי שאין לא אוהדים את שתי התל האביביות אבל אני כמו זה שמנהל ת'פורום אוהדים את שתי התל אביביות ז"א בסל וברגל, ויש אוהדים כאלה אבל אמרתי את זה בכלליות שיש גם כאלה שלא אוהדים את שתיהם... מספיק מפורט מה שהתכוונתי??? חחח

למעלה