כתבה מענינת

נמחק השרשור!

אכן, כתבה מענינת.
לא סיבה להתחיל להתכסח בין החיים בהולד, או החיים בגרמניה או החיים בארץ.

משעמם לכם? יש הרבה פורומים לאנשים שגרים בחו"ל, לא פה.

ivgy1980

New member
התייחסות למנהלת

למען גילוי הנאות, אני הגעתי ארצה מאוקראינה ב-1990.
ורב היה המרחק בין סיפורי עובדי הסוכנות ששמעתי כילד בקייב לבין המציאות בפועל בארץ.
אלא שאז הסיטואציה הייתה אחרת, ונוכח ההתפרקות הגוש הסובייטי לא הייתה ממש בחירה.
לכן, אם יש כאלו שחולקים על הרצון לחזור ארצה, כנראה מניסיון כלשהו, מותר להם להשמיע קול.
כי אילו היינו יודעים את האמת, את חלקי המציאות - לא בטוח שהיינו עוזבים אז, באותה המתכונת.

למרות שבסה"כ אין ספק שלחזור ארצה הרבה יותר קל מאותה ההגירה החד כיוונית אל הלא נודע.

אני לא אומרת לרגע

שאסור להביע דעה גם אם היא נגד ישראל. אבל יש דרך להגיד את זה. ומשום מה, נכון לעכשיו, אלו שכותבים פה נגד ישראל, כותבים בצורה קיצונית ומזלזלת ותמיד הדיון איתם יורד לרמה של העלבות אישיות, או מריבות.

RonspotNL

New member
סליחה?

אני לא מבין התפתח פה שרשור מה היתה הסיבה למחיקה? אני חושב שזכותם של אנשים לכתוב מה שהם רוצים איפה שהם רוצים כל עוד הם לא עוברים על התקנון של תפוז כמנהלת את צריכה לקדם את הפורום לא להרוג אותו עוד רק כשנולד וזה בדיוק מה שאת עושה

תסלח לי

התפתח שרשור עם העלבות מאד אישיות בינך לבין עוד כמה. נכון שהיו פה ושם כאלו שענו תשובות לענין ובכבוד הדדי, אבל הם נמחקו עם כולם כי ככה זה.
RonspotNL מאד מרגש אותי הרצון לעזור להחיות את הפורום, תודה אבל לא זאת הדרך. להחיות פורום ע"י גרימת תסיסה ומריבות זאת לא הדרך הנכונה.

אין לי מה לקדם בשרשורי מריבות שלכם.

RonspotNL

New member
אני לא ראיתי שום מריבה כאן

מצטער ראיתי הרבה יותר מרמור יש חופש ביטוי ונראה לי שישראלים לא מבינים מה זה אומר אחרת לא היו מוחקים תגובות או חוסמים אנשים

למעלה