כתבה מפרגנת על ברוזה

סאביבית

New member
כתבה מפרגנת על ברוזה

הנה פה וגם בעוד כמה דקות אני מעלה את כל האלבום החדש לאתר songs.co.il אפשר יהיה להוריד את כל האלבום במחיר של 35 שקלים

handlessman

New member
אבל בכל מקרה, עדיין אם כבר אז

הכי טוב המקורי... באריזה המקורית והכל... להוריד אפשר גם בחינם מתוכנות שונות (לא שאני מוריד שירים של דויד חס וחלילה)

סאביבית

New member
אתה מניח לא נכון ../images/Emo168.gif

זה 15 שירים כלומר 2.33 שקלים לשיר, אפשר גם לקנות כל שיר בנפרד ב-4 שקלים. כמובן שגם אין לי התנגדות שתקנה את הדיסק מהחנות
ובקשר לתוכנות חינם - באותה מידה אתה יכול לגנוב את הדיסק מהחנות... Songs.co.il

handlessman

New member
עכשיו גם קראתי...

פפפפשששש באמת איזה פירגון! ראיתם מה מישהו הגיב שם? "הוא מדבר שתי השפות" (מארץ נהדרת)... חח

handlessman

New member
בזה שאת מפרסמת את האלבום להורדה...

אפילו שזה בצשלום, זה לא נחשב פגיעה בזכויות יוצרים? מכירת השירים מבליעטעיפת האלבום המקורית, ובמחיר מוזל מאוד יחסית...

YulaShpil

New member
אופן קנית האלבום הזו חוקית

וזוהי הדרך החוקית והלגיטימית להוריד שירים ברשת. האתר חוקי לחלוטין, ועצם התשלום, שעובר לאומנים כנגד רכישת שיריהם, בא לתת מענה ואלטרנטיבה חוקית להורדת שירים, ולמלחמה בפיראטיות.

handlessman

New member
וההוזלה במחיר נובעת מכך שהרכישה...

מכילה אך ורק את השירים עצמם, וללא אריזה מקורית וחוברת מילים?

YulaShpil

New member
ניחשת נכון. בערך.

אכן חלק מהתשלום על דיסק הולך לכיסוי הוצאות ההדפסה והאריזה, אז בקניית שירים מהרשת באופן הזה נחסכות ההוצאות האלה.

handlessman

New member
וזה מה שלא כיף...

הכי לעניין זה דיסק עם עטיפה מקורית והכל, אחרת זה סתם שירים (כמובן שלא במובן של סתם מבחינת התוכן...)

סאביבית

New member
כבר ענו אבל רק לגיבוי

האתר הוא מבית NMC שהוא אותו בית שמפיץ את הדיסק, יש לנו את כל הזכויות להשתמש בהקלטות גם בצורה דיגיטלית וכמובן שהאמנים והיוצרים מקבלים את חלקם ברווחים.

למעלה