כתבה מצמררת

../images/Emo7.gif

אני כידוע חורשת מודעות דרושים. בלוח ווי נט לא מפסיקה להופיע מודעה שדרושה כליה וכו´ תמורת 75 א´ ש"ח. (שזה ממש לא שווה ערך ל "בית"). ואני כל הזמן תוהה בקשר למודעה הזו. לא לגבי , אבל האם אנשים עונים להודעות כאלו. וכמובן יש את הקטע הפחות (או יותר ? ) כואב של הפונדקאות , שפונה במיוחד למגזר החדוריות ושגם הוא כרוך בתמורה כספית די גבוהה. לא מביעה דעה. אלו דברים ממש אישיים . אבל זה עצוב.

רותם111

New member
אימאללללה ../images/Emo5.gif

הרגע קראתי את הכתבה ואני עדיין מזועזעת. מלבד תחושת האמפטיה העמוקה זה כל כך מפחיד אותי כי אין לדעת לאן יתדרדרו הענינים. אני חוששת שלא רואים את הסוף. היום הייתי בלשכת התעסוקה לאקדמאים לשאול על קורסים (חשבתי לעשות הסבה) ומסתבר שמדיניות הממשלה ממשיכה במגמת הקיצוצים ואין ולא יהיו בזמן הקרוב מבחר קורסים. על עבודה אין מה לדבר ודמי אבטלה לא באים בחשבון מבחינתי כך ש... ממשיכה לעבוד מהסלון עד להודעה חדשה. הכתבה הכניסה אותי לפרופורציות, אני לפחות לא צריכה לגנוב כדי לאכול ולכן אני מברכת על מה שיש לי. סוף שבוע נעים ובטוח לכולם

אליי זה הגיע מעוד כמה כיוונים

היום כבר קיבלתי הרצאה מאבא שלי על "שמעת מה אמהות חד הוריות עושות לפרנסתן?" ובטון מלגלג "וזה בגלל שהן מקבלות השלמת הכנסה מביטוח לאומי" (אבא שלי החליט שלא ייתכן דבר כזה ולכן מה שאומרים בביטוח לאומי זה שטות והיחיד שיודע זה הוא) "ברור לך שעבודה את לא תמצאי כאן" (תודה על הבעת האמון אבא) "טוב שיהיה לך לבריאות ולא יהיה לך ממה לחיות" נפלא לא?

ומי יטפל בילדים אם ו.....

הכליה השניה תדפק...... הכבד לא יתפקד.... מביצית לא קונים דירה, וגם לא ממוח עצם.... אני מבין את צעקתן, למעשה אני אולי חיי אותה.... אבל קודם כל הילדים שלנו... ולמכור חלק מהגוף זה לא בגיוק מה שישמור על ילדנו

לא נעים לי להגיד לכם,

אבל רעיון מכירת הכליה עבר בראשי לא פעם ולא פעמיים. ואפילו אתמול, כשהבנתי שהצ´ק של הגן כנראה יחזור, הגיעה התראה שניה לחשבון טלפון ואין לי איך לשלם, קניות במכולת לא עשיתי כבר כמה שבועות ואני מתפללת לדחיית החורף ובעקבותיו דחיית קניית נעליים לאלה... קל ליפול למחשבה הזאת. אני אפילו מכירה חד הורית שמשמשת בחודשים אלה כפונדקאית. למרות שאת זה לא הייתי מסוגלת. קראתי לפני מספר חודשים על הכליה ובאמת הסיכון היחיד פה הוא אם קורה משהו לכליה השנייה. אבל אני מניחה שזה סיכון שפשוט קיים, כמו הסיכון לחלות בסרטן או להידרס במעבר חצייה... אם הסכום שנקוב בכתבה הוא נכון- 120 אלף דולר.... בשיא הרצינות זה רעיון למחשבה. וסליחה אם זיעזעתי מישהו, המחסור אליו הגעתי פשוט שבר שיאים חדשים. אני לא ברחוב ולא רעבה ללחם, אבל מצד שני לא רואה את עצמי בביטחון כלכלי אי פעם. וכל כך נמאס. וכשאני קוראת בעיתון על משכורתו של מנכ"ל פיתחון לב שמטפלת הנזקקים, או עלותו של מאבטח לאהוד ברק בנסיעותיו לחו"ל, זה כל כך מקומם וכואב. זאת ההזדמנות להודיע שייתכן שאעלם פיתום מהפורום לקצת זמן עקב ניתוק קו הטלפון... אז תשמרו על עצמכם ושיהיה רק טוב.

120 אלף דולר ???

כבר לא נותנים היום הסכומים הם הרבה פחות.... בכביש את יכולה להשתדל להזהר.... בדיקות מוקדמות והמנעות מדברים מסויימים יכולים למנוע את הסרטן... להוציא כליה..... !!! לא יודע כמה נצטרך לשלם בכסף ובסבל אם יקרה משהוא לכליה השניה.... שלא נצטרך..... (אבל אודה זה עובר לפעמים בראש)

מגששת

New member
חגית, אני רצנית

חגית, ראיתי שאת מאזור השרון, גם אני גרה באזור השרון בישוב בעמק חפר. אני מציעה את עזרתי, אם את מסכימה אני אכתוב אליך לאימל. ייתכן שאני יכולה לעזור במשהו. אני מקווה שאת לא כועסת ואני מאד רצינית. ביי המגששת.

תגששי בבקשה רחוק ממני

למה שארצה עזרה ממישהי כמוך, שחוץ מלהיכנס לפורום כדי להזכיר לנו כמה אנחנו לא מתפקדות, דנו את ילדנו הרכים לחוסר ריגשי, נטישה, בושה מרעילה וחוסר ביטחון, כעסים כאב עמוק ושאר שטויות- מה עוד עשית עד עכשיו?. נכנסת ומיד התחלת להתקיף את כולם, את פוגעת ללא הפסקה במי שאת יודעת שלא צריך את זה עכשיו ובקיצור- אני באמת ובתמים מנסה להבין מה את רוצה מאיתנו. את בבעיה? צריכה עזרה? תבקשי. אבל אל תצפי שאחרי הדברים הקשים שהיטחת פה לכל עבר, אני ולדעתי גם אחרים פה, ירצו את קירבתך או להיעזר בך בצורה כלשהי. רוצה לעזור? תעזבי אותנו. אני רק חושבת איך גידלת את הילדה האומללה, אחיניתך, בצורה שגרמה לך להגיע לכל המסקנות האיומות האלה עלינו. כמו שאמרת- יש נגטיב ויש פוזיטיב. ממך ראינו רק נגטיב עד עכשיו ולפחות מבחינתי- מאוחר מדי לפוזיטיב. אנא עיזבי אותי במנוחה.

מגששת

New member
הבנה מעוותת

צר לי מאד שתגותך כזאת !!! אני הצעתי לך בסך הכל , רוצה תקבלי לא רוצה לא תקבלי, זאת הבחירה שלך. כואב לי מאד אפילו עד דמעות על שאת חושבת שגידלתי ילדה אומללה. ושאינך מסוגלת להבין ו/או לקבל את דעתי. אבל אין לי מה לעשות עם זה , אלו מסכנותייך והשקפתך. אני גידלתי ועדין מגדלת את ילדיי לתפאורה - עם קבלות. וכמובן אני לא צריכה את האישור שלך. אין לי את האפשרות ואת הרצון לכפות עליך לקבל את דעתי, דרכי,נתנתי ועזרתי הם בדר"כ בדרכי נועם (יש לי אפילו ילדה בשם נועם ). להבדיל מכמה חברים פה שנוהגים בכפיה. חבל מאד . מצחיק אותי ובמקביל כואב לי שאינך מסוגלת בסך הכל לומר לי שדעותי לא מקובלות עליך ושאינך מסכימה עם דבריי אבל מפה ועד שגידלתי ילדה באומללות הדרך ארוכה. ואם יש לה בעיות הם שלה ואני בכל דרך אפשרית מנסה לתת לה את הכלים להתמודד ולהיות ילדה , נערה , אישה ושיקבלו אותה כמו שהיא ואני עוד יותר שמחה שהתמזל מזלה שגדלה איתי. ומעניין למה את וסופה בחרתן כל כך לכעוס ולגרור את הדיון למקום הזה. ביי המגששת

קורין1

New member
לפני חודש ראיתי מודעה בעיתון,......

שאכשהו משכה את תשומת ליבי, במודעה חיפשו תורם כלייה עבור מאה עשרים דולר.. גם אני חשבתי אוליי...בזכות זה המצב הכללי יסתדר? ואז חשבתי מה יקרה אם אחרי זה הכלייה השניה שלי תדפק? כשנמצאים במצב כלכלי נואש, עולים לנו רעיונות מפחידים.... ולצערנו המצב במדינה מבחינה כלכלית הולך הוא מדרדר, והנפגעים העיקרים הם אנחנו. באהבה

למעלה