כתבה מראש 1 מדובר על הדיסק שבתמונה

לאה 13

New member
כתבה מראש 1 מדובר על הדיסק שבתמונה

מיוחד לחג שאקירה-"לונדרי סרוויס: וושד אנד דרייד" מה הקטע: אז מה נשמע אצל שאקירה בימים אלה? לא רע,האמת. נכון, כמה כנופיות בארץ הולדתה הצלעיח להעכיר במעט את מצב הרוח שלה, כשאיימו עליה שיחטפו אותה אם לא תשלם להן מעט מהונה המוערך במיליונים. אבל נכון לעכשיו העניינים תחת שליטה, הודות לאבטחה המתוגברת. דווקא בתחום המסחרי, העניינים לא רגועים אצל שאקירה. במלאות שנה להופעת אלבום הסולו שלה בשפה האנגלית, "לונדרי סרוויס", היא מוציאה את המהדורה המשוכללת של האלבום, שמצטרפת לאוסף ספרדי משיריה ולדי.וי.די חדש. האלבום החדש-ישן כולל שלוש רצועות בונוס: רמיקס תוצרת מצרים ל"וונאבר ווראבר", גרסה אקזוטית ל"אנדרנית´ יור קלואוז" וגרסה חדשנית ל"אובג´קשן-טנגו". למה כן:כי היא באמת סבלה בשבועות האחרונים מכל החוטפים למיניהם. למה לא:כי יש לה מספיק כסף גם בלעדינו.

לאה 13

New member
עוד כתבה מראש 1 (ניוזיק)

ריבוק מי אמר שלדיוות אין לב זהב? שאקירה, שחורשת בימים אלה את העולם בסיבוב ההופעות שלה, מצאה זמן לעזוב הכל האמצע ולטוס בחזרה לברנקווילה, עיר הולדתה בקולומביה, כדי לחלק 10,000 זוגות נעליים לילדים עניים. הנעליים נתרמו על ידי עמותת "נעליים יחפות", שנקראת כך בעקבות שיר בעל שם זהה של שאקירה. שאקירה בילתה עם הילדים ושרה להם מספר שירים. אחרי שחילקה להם את הנעליים, היא הסבירה שהרעיון עלה במוחה אחרי שנסעה ברחובות ברנקווילה וראתה ילדים משחקים כדורגל ברגליים יחפות. הילדים שמחו מאוד לקבל את הזוגות החדשים, ומיד אחרי ששאקירה סיימה לשיר, הם יצאו לרחובות לשחק כדורגל, והפעם לא ברגליים יחפות.

perrinat

New member
יפההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

כל הכבוד לאה
תמשיכי להביא לנו כתבות וכל דבר שמתפרסם על שאקירה

../images/Emo9.gif

יש לי את הדיסק הזה והרמיקס לאובג´קשן ולוונאבור ווראבר ממש ממש פצצה!!!!!! (האובג´קשן זה זה VMA 2002 )

לאה 13

New member
טוב אז אני מנויה לראש 1

ובדרך כלל כל שבוע יש משהו על שאקירה עם זה בניוזיק או אם זה כתבה אני אפרסם פה מסכימים?

perrinat

New member
בטח שמסכימים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

למעלה