כתבה מרגשת על פאז

modulo1000

New member
כתבה מרגשת על פאז

http://www.youtube.com/watch?v=MTpwkvs_5JQ
האמת אני הייתי סוליסט ולא הקשבתי למוכרים
כשהימרתי זה היה בגלל העטיפה
להקה שבכל זאת הכירו לי בפאז ולא ידעתי על קיומה הייתה ואן דר גראפ גנריטור
לדעתי פאז היו המסנגרס של פיטר המיל בארץ
היה שם פטיש כבד לעניין

modulo1000

New member
הם גם ללא ספק היו המסנגרס של גוי דיויזיון

אותם הכיר לי לקוח אחר של פאז שהכרתי במקום
שהיה דכאוני לאללה אבל היו גם התפרצויות צחוק
זה היה מקום להכיר לדבר לשקוע להמריא אל על
תקופה אחרת בה חנות התקליטים הייתה גלגל הצלה שהוביל אותנו לחוף מבטחים
זר לא יבין זאת

josi5

New member
אני עליתי לארץ

שנתיים לפני סגירת סופית של פאז... מאד פעמים הגעתי למקום... היתשבתי בשקט מופתי לשמוע להקות שלא ידעתי על קיומם... למרות שהגעתי בתור חובב פרוג מושבע... לפחות פעמיים בחודש היתי שמה.. קניתי הרבה תקליטים.. הצטערתי מאד שנסגר... אחרי זה בא האוזן הרחוב שנקין ששם הכרתי את הערק... גם הקומה ה13 וכמובן קצת אחרת... כמה חבל שתם עידן הקפה של החנויות האלה..לשבת שעות להקשיב ולהכיר סרוטים כמוך .... איך אני מתגעגע עליהם... כמה חבל.. חתיכת היסטוריה תל אביבית...

ozitex

New member
ציטטת אותי

כשאני הייתי נכנס לשם, או לכל חנות אחרת שהיתה מין סוג של אורים ותומים, הייתי אוטם את האוזניים. המוכרים לא עניינו אותי כי חשבתי שאני יודע הכל... חח מספקי בכל אופן על מנת שלא יתקעו לי משהו שה ם חושבים שהוא הכי הכי והוא בכלל לא בליגה שלי..

התנשאות זו היתה מילה בהחלט לא גסה, הן מצד המוכרים שהיו לגמריי מתנשאים לבין אנשים שקצת הבינו דבר אחד או שניים מעבר לממוצע.

מהבחינה הזאת, זו היתה מערכת יחסים של אהבה-שנאה.

אבל ללא ספק, בתור אחד שגר שני מטר משם בילדותי, זו לגמריי הגדרה של המהות התל אביבית, בעיני לפחות.

modulo1000

New member
גם אני הייתי מוכר...

לא מן המניין אבל 75 אחוז מהמקרים שביקרתי בחנויות הייתי ממליץ על אלבומים
עשיתי זאת מאהבה ומתחושת שליחות (שליחות שלקחתי אותה על עצמי בלי שאף אחד ביקש של אותם יוצרים שהולידו את האלבומים האלה)
זאת אגב בדיוק אותה סיבה לכך שאני עדיין כאן
אני זוכר שפעם באיזו חנות המלצתי למישהו בשם אביב גפן על פיטר המיל ואמרתי לו שזה תפור עליו
רק פעם כמעט החלפתי את האהבה לבוקס בפרצוף כשבא אלי ילדון בפיקדילי המתפוררת ושאל אותי על האלבומים של רוי הרפר שנמכרו ב 10 ₪ אם הם שווים את המחיר
במקרה אבל רק במקרה זה לא נגמר בלינה על דרגש באבו כביר

noamrap

New member
אני רק בשנים האחרונות מבין ואוהב את הארפר

.. עד אז לא ידעתי מי הוא חוץ מזה שהןא שר באלבום של הפינק פלויד. כך שאני בהחלט מבין את הילדון הזה. אני מקווה שהוא קנה בסוף כמה תקליטים שלו.

למעלה