כתבה מרגשת:

moranille

New member
אכן וזה בהמשך לדיון שהתנהל פה

לפני מספר ימים, על תרומתו של רופא עתודאי שהוא "הכי נחות מבחינה מקצועית"...חומר למחשבה

Y a n i B

New member
את מי את מצטטת בדיוק? הדברים האלה

הם המצאה שלך. רגשי נחיתות?

Y a n i B

New member
וזה התירוץ שלך לכך שאת ממציאה

דברים? אל תשני את הנושא. תודי שכל מה שאמרת זה המצאה שלך ושלכן לא צריך לקחת אותך ברצינות.

mitzipitzi1

New member
זו לא אני...וזה רק

מחזק את הטענה שזה לא אישי מצידך - אתה ישר תוקף... ו... גם אם זו המצאה שלה - לא צריך לקחת אותה ברצינות? אל תיקח אותה ברצינות. אסונות גדולים מזה קרו...

Y a n i B

New member
"תוקף"? זה "לתקוף"? אני מקווה שלא

תקבלי מזה התקף-לב. אוי לא. על נושאים רציניים צריך לדבר בצורה רצינית. את ו-99% מהפורום הזה לא יודעים לנהל דיון ברמה בסיסית, ולכן כל התגובות שלכם הם בסגנון: "תוקף", "ממורמר" וכו'. זה לא מרשים במיוחד. זה רק מראה שאין לך מה לומר שקשור לעניין. ממש מסקרן, באיזה צבע השמיים בעולם שלך?

mitzipitzi1

New member
אתה צודק. מה שהכי מרשים

זה מילים כמו "טמטום" ; "מי את בכלל?" ; "כדאי שתקראי כמה ספרים" ; אה, ולא לשכוח - "גועל נפש" זה נקרא בטח, לנהל דיון. ולפני שאתה דורש מאושרית להתפטר, תקווה שהיא לא תחסום אותך מההפורום הזה (מה שהיה צריך לקרות מזמן.)

Y a n i B

New member
אין בעיה. לא רוצה להשתתף בפורום

של התלקקות עצמית חסרת משמעות. וכן, אני שולח כאן כמה אנשים לקרוא ספרים. תמשיכו להשתמש במושגים כמו "מוסר" ו"מדע" בלי לדעת על מה אתם מדברים. הבעיה שלכם היא שדווקא אדם שיש לו ידע בנושאים האלה (ואני לא אומר את זה מתוך התנשאות) מגיב לדבריכם - אבל כל מה שאתם עושים זה להתבכיין ולשבות כי הדברים נאמרים בצורה לא יפה. אני קובע פה עובדה שאף אחד כאן לא יכול לשנות: עד ל-4 ההודעות האחרונות שלי בפורום - ככה מדברים האנשים באוניברסיטה. אני לא מדבר על הפקולטה לרפואה, אלא על אנשי מדעי הרוח. אני משתומם - אף אחד מכם לא מתעניין בפילוסופיה או בתחומים אחרים (מדעי החברה \ סוציולוגיה \ מדעי המדינה)?!

יעלד12

New member
שאלה,

בוודאי שמתעניינים, בתור בוגרת שני תארים לכלכלה, ואינספור קורסים בנושאים שאתה מציין (פוציולוגיה, מדעי החברה, פסיכולוגיה, עבודת מחקר וכו' וכו'). לא הבנתי את הקשר, בין ללמוד ולהתעניין בנושאים כאלו ובין להתבטא בצורה סבירה. אנא הסברך.

Y a n i B

New member
הבנת הנקרא יש לך?

איפה טענתי לקשר כזה? כל מה שאמרתי זה שאנשי רוח בעצמם מדברים בצורה כזו (אופן הדיבור שלי לפני 4 הודעות).

יעלד12

New member
אתה ענק!

אהבתי. אתה מכיר כנראה הרבה אנשי רוח! לצערי, לא הספקתי להכיר כל כך הרבה בשביל לטעון איך הם מדברים. אשריך. לילה טוב.

Y a n i B

New member
לא מדובר על כמות האנשים, אלא על

העומק בו אני מכיר את אותם אנשים. שמות כשלעצמם לא עושים לי את זה.

mitzipitzi1

New member
../images/Emo6.gif יעלי

ידעתי שהוא יטרוף אותך עם הנימוסים המקסימים שלך. וזה באמת לא איחר לבוא...

יעלד12

New member
...:)

אני הספקתי יותר מדי בחיי עד כה, בשביל שמישהו יטרוף אותי.. אלו יתרונות הגיל, והאמהות, והקריירה...סתם כיף להשתטות פה קצת. לילה טוב!

יעלד12

New member
הלוואי, בקרוב...

נטלי! יקירתי! כמה כיף לשמוע ממך. אני בסכם של 733.83, והמתח גובר מרגע לרגע.

natalysh

New member
תקשיבי, חשבתי על זה...

תפקיד שרת הבריאות תפור עלייך.

למעלה