כתבה מרתקת עם פדרמן וכץ בגלובס

נמשל

New member
כתבה מרתקת עם פדרמן וכץ בגלובס

פשוט לקרוא בשקיקה, שמים דברים על השולחן, בכנות יחסית הכתבה הכי מדהים לשמוע שצביקה רוצה מיליון דולר. סליחה? גג חצי מיליון הוא שווה. במחיר הזה כבר שווה להוציא טיפה יותר ולהביא את בלאט.

trigotrigo

New member
אני לא חושב שצביקה באמת רוצה מיליון לעונה

מכבי הציעו לו 350, הוא רוצה 1000; במכבי רוצים את שרף, שרף רוצה את מכבי; ייתפשרו באמצע פחות או יותר.

asafsuf2

New member
זה לא כמו שמציגים את זה

מכבי מציעים 350 אלף נטו וצביקה מבקש מיליון ברוטו, כך שהפער האמיתי בין הצדדים הוא בערך 300 אלף ולא 650 כפי שהם מנסים להציג בתקשורת. בסוף הם יגיעו לפשרה, אלא אם צביקה יפסיד את גביע המדינה השני ורענן כץ יתחרפן.

trigotrigo

New member
אתה שוב יוצא בהצהרות חפוזות.

נתחיל בזה שהגמר עדיין לא הסתיים, כן? נוסף לכך, אין לך מושג מהם השיקולים ומה תהיינה ההחלטות - אז די, באמת.

שומו

New member
אין לי ספק שאם מכבי תסיים את העונה ללא תואר,

לא יתקיים אפילו מו"מ בין מכבי לבין שרף. אם בכל זאת ירצו במכבי להשאיר אותו, זו תהיה התאבדות במלוא מובן המילה.

trigotrigo

New member
אז תהיה מוכן להטיל ספק

כי עד שהעונה תיגמר אתה לא יכול להגיד שום דבר

איבוד האליפות באמת ישנה את התמונה.

גם לאבד את גביע המדינה גם גביע אירופה וגם אליפות המדינה גם בחינם שמעון דיויד ורענן לא ירצו אותו.צביקה שכח שעד לפני שנה הוא הרוויח 7 אלף בנבחרת ישראל והיה פרשן של ליגת התיכוניים בשעות הצהריים.אח לאיזה ימים הגיעה האימפריה הצהובה שהיא מבסוטה ממקום שני.מה שלא יהיה לצביקה תמיד תהיה התווית של הלוזר כמה גמרים אירופיים הוא כבר הפסיד 3 או 4.מיליון דולר נו באמת צביקה.רק דיויד בלאט יחזיר את ההרתעה של מכבי הוא ווינר אמיתי מה שהוא עשה ב 3 העונות האחרונות מאמנים לא עושים בקריירה שלמה.ולחשוב שלא רצינו אותו כמאמן הנבחרת הישראלית בגלל איזה תעודה מטופשת.

trigotrigo

New member
אני קראתי גם דברים אחרים,

שלא משנה איך תיגמר העונה, שרף ימשיך. אז אני לא יודע מה אתה קורא, אבל אני מעדיף לחכות שהעונה תיגמר ושהדברים יהיו סופיים, מאשר להחליט שאני יודע בוודאות גמורה מה יקרה.

שומו

New member
אז אני שואל אותך:

אם שרף יאבד גם את האליפות, אתה רוצה אותו כמאמן בעונה הבאה

trigotrigo

New member
לדעתי מכבי תזכה באליפות,

אז השאלה הזאת לא רלוונטית. אבל כתשובה, כן.

יו45

New member
בא לך לגלות לנו מה בלאט עשה?

עד כמה שידוע לי הוא נכשל ביורוליג גם עם בנטון וגם פילזן באופן נחרץ, והוא תקוע כרגע בלי קבוצה לעונה הבאה.

בוא נרענן לך קצת את הזיכרון

ב 4 העונות האחרונות הוא זכה עם בנטון טרביזו באליפות איטליה עונה אח''כ הוביל אותה לזכייה בגביע האיטלקי. ב 2007 הוביל את נבחרת רוסיה לאליפות אירופה היסטורית בכדורסל לאחר ניצחון על אלופת העולם ספרד עם שלל כוכביה . זכה עם סנט פטסבורג בגביע היורופליג.מספיק אני חושב ל 4 שנים לא בטוח הרבה יותר מאשר צביקה עשה כל הקריירה שלו. למרות שאני לא אתאכזב עם צביקה ימשיך עוד עונה אני חושב שהוא מאמן טוב מאוד רק הלוזריות שלו מפחידה אותי במאני טיים הוא לא מצליח מן סוג של אחד שמגיע תמיד לבאר ולא שותה ממנה.

asafsuf2

New member
די כבר עם הסיסמאות!

לא מצליח במאני טיים? שטויות של פרשנים בשקל שמנסים לבנות לעצמם קריירה על ידי הפרחת סיסמאות. הנצחון על ריאל מדריד לא היה במאני טיים? והנצחונות על ברצלונה? ובאולימפיאקוס? ועל סיינה? כדי להגיע 3 פעמים לגמר האירופי לא צריך לנצח כמה משחקים קובעים בדרך? מה, שרף סתם ניצח כמה משחקים לא חשובים ומצא את עצמו בגמר? הגיע הזמן שאנשים יפסיקו להקשיב לשטויות שה"פרשנים" פולטים ויתחילו לחשוב בעצמם האם יש הגיון בססמאות הללו.

עם עובדות קשה להיתווכח.צביקה לוזר

צביקה מנצח משחקים חשובים בדרך לגמר אבל תמיד מפסיד במשחק היחיד האחרון והקובע.אז כנראה שכל הפרשנים בשקל צודקים כי הם אומרים את האמת.צביקה תמיד עושה את כל הדרך ומפסיד במישחק הכי חשוב וזה נקרא לוזר אמיתי.סבבה ניצח את ריאל ניצח ברצלונה ניצח את סיינה אבל למה הוא הגיע... לכלום מי זוכר את הסגן של בר כוכבא.צביקה הוא הסגן הכי טוב שיש באירופה.

asafsuf2

New member
גם רלף היה לוזר כשזכה במקום 2 באליפות אירופה?

עם נבחרת ישראל? על זה בדיוק אני מדבר. הפרשנים אוהבים לדבר על הפסדים בגמר, אבל כל אותם קשקשנים לא הגיעו לעשירית מההצלחה המקצועית של צביקה. יש עוד משחקים לא פחות קובעים מהגמר. בשביל להגיע לגמר צריךלנצח בחצי גמר, לא? זה לא משחק קובע? אין בגמר משהו מיסטי - פשוט בדרך כלל אתה משחק מול הקבוצה החזקה ביותר שהתמודדת מולה עד כה והפסד זה חלק מהחיים. אתם מדברים כאילו שרף שיחק בגמרים מול קונוסים ולא מול קבוצות חזקות שרצו בדיוק כמו מכבי לזכות בגביע אירופה. אין מאמן בעולם שהיה מצליח יותר מצביקה עם החומר שהיה לו בידיים. שים את מסינה עם השחקנים של מכבי מול מסינה עם השחקנים של צסק"א. מי לוקח? ולהפסיד לספליט של קוקוץ' וראדג'ה ובודירוגה זה כישלון? לפיני גרשון שיחק המזל והוא קיבל על מגש של כסף שחקנים כמו פארקר, שאראס, באסטון, וניקולה בשיאו. ולא הוא הביא את השחקנים הללו, אלא בלאט. אז הוא עשה את מה שציפו ממנו ולקח את היורוליג פעמיים. הסגל ההוא היה צירוף מקרים נדיר של מזל בבחירת שחקנים וסקאוטינג מעולה. לאף מאמן אחר במכבי לא היה מעולם סגל שמתקרב לזה. מכבי תמיד הייתה אנדרדוג באירופה, לפחות מבחינה תקציבית, וזה שהיא לקחה חמישה גביעי אירופה אומר הרבה על ההנהלה שלה שידעה תמיד לא להשתגע עם הכסף ולהכניס הרבה נשמה בקבוצה עם שחקנים כמו דרק שארפ למשל (שצביקה הביא אותו לקבוצה), שאף קבוצה באירופה מעולם לא פנתה אליו אבל הוא אחראי לרוב התארים האירופאים של מכבי בעשור האחרון.

לוזר נשאר לוזר.

אם ואם אם ואם אם ניתן לרן בן שמעון את דרוגבה אסיין למפארד וטרי בעונה הבאה הוא יהיה אלוף אירופה עם מכבי בכדורגל. פיני גרשון היה אחראי על הבאתם של פארקר וויציץ שאראס יחד עם בלאט זה לא משנה הם לקחו ריזיקה בבחירתם למעט שאראס שעונה לפני היה אלוף אירופה עם ברצלונה. כמו שהוא הצליח איתם הוא יכל להיכשל.לגבי צביקה להפסיד 4 גמרים באירופה זה לא חוסר מזל זה כבר חוסר יכולת.צביקה חתום כבר העונה על כישלון אחד משמועתי וזה גמר גביע המדינה.פיני השביע אותנו מספיק העשור הזה בתארים ולכן הוא ווינר וצביקה הוא לוזר.

יו45

New member
נוח לך להתעלם מההפסד בגמר הגביע

ההפסד לצסקא היה מתבקש ובאמת צריך להוריד את הכובע בפני מכבי על העונה האירופית שהם עשו. אבל צביקה הוא האבא של הלוזרים וגמר הגביע האחרון שהוא הפסיד במו ידיו הוא הוכחה שאי אפשר להפריך אותה , אחד ההפסדים הכי מבישים של מכבי במעמד גמר , הלוזריות במיטבה וצביקה היה האשם היחיד בזה עם הרכב מצחיק שהוא העלה בתחילת הרבע הרביעי.

איבוד האליפות באמת ישנה את התמונה.

גם לאבד את גביע המדינה גם גביע אירופה וגם אליפות המדינה גם בחינם שמעון דיויד ורענן לא ירצו אותו.צביקה שכח שעד לפני שנה הוא הרוויח 7 אלף בנבחרת ישראל והיה פרשן של ליגת התיכוניים בשעות הצהריים.אח לאיזה ימים הגיעה האימפריה הצהובה שהיא מבסוטה ממקום שני.מה שלא יהיה לצביקה תמיד תהיה התווית של הלוזר כמה גמרים אירופיים הוא כבר הפסיד 3 או 4.מיליון דולר נו באמת צביקה.רק דיויד בלאט יחזיר את ההרתעה של מכבי הוא ווינר אמיתי מה שהוא עשה ב 3 העונות האחרונות מאמנים לא עושים בקריירה שלמה.ולחשוב שלא רצינו אותו כמאמן הנבחרת הישראלית בגלל איזה תעודה מטופשת.

למעלה