כתבה מתוף Ynet

kelly holic

New member
וואיייי עצבנו אותי...

איך אני שונאת את כל הפלצנים האלא שחושבים שהם מבינים גדולים במוזיקה!! עלק קלי שרה פופ!! קלי ממזן שינתה פאזה ועברה לרוק!! ונמאס לי שכל הזמן משווים אותה לבריטני וכריסטינה!! די לסבל!!! הגבתי שם מי שרוצה לראות ולהגיב...

bhadar

New member
הוא גם ממש שמע את הדיסק....

.

DesertRose7

New member
זה היה גם בידיעות אחרונות אתמול

רק ששכחתי לגזור ולסרוק, והספיקו לזרוק. הוא ממש מעצבן. וקלי היא כן פופ עם נגיעות של ככה וככה.. אבל בעיקרון - פופ

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gif כתבה גם בראש 1

של 2 עמודים עם תמונה ענקית ומדהימה שלה
אני עוד לא הספקתי לקרוא-תגובות אחר כך תהנו

moran500

New member
וואוווווו כתבה מצוינת../images/Emo45.gif

לשם שינוי ראש1 כותבים לענין
זה מצחיק אותי כל פעם מחדש שאומרים "נינט האמריקאית" כי קלי היא באמת סופרסטאר בארה"ב וחוץ ממעידה קלה עם פרום ג'סטין טו קלי היא באמת התרכזה במוזיקה שלה ונינט... לא

Harajuku boY

New member
אני לא יודע למה קטלו כ"כ את הסרט..

סרט קליל, חמוד, מצחיק קצת, ועם הרבה מוזיקה טובה... אנשים לוקחים דברים ברצינות מידי :S

moran500

New member
חחח אבל לא לזה התכוונתי ../images/Emo3.gif

התכוונתי שבעוד נינט מפתחת קריירת משחק (או משו..) קלי מתרכזת רק במוזיקה שלה, חוץ מהסרט אבל הוא לא נחשב כי אחריו היא חזרה ישר למוזיקה בנת ?

Harajuku boY

New member
וואוווו איזו ביקורת מעולה!!!!

מה שאהבתי בעיקר: "הסינגלים האחרים מהאלבום 'ברייקאווי' כמו שיר הנושא (שהוא דווקא נכתב ע"י אבריל), ביקוז אופ יו ובהיינד דיס היזל איזס, דווקא נשמעים לנו הרבה יותר טוב, מייצגים את יתר השירים בדיסק ומזכירים לנו שילוב של דלתה גודרם, כריסטינה אגילרה ואבריל. וזה בעצם, למרות המסחריות של אמריקן איידול, אי אפשר להגדיר את קלי קלרקסון ככוכבת פלסטיק סטייל לינזי, בריטני, הילרי או אפילו אשלי. לבחורה הזאת יש כשרון טהור והיא לא צריכה עדר של יצחנים....."
מה שנכון נכון

Harajuku boY

New member
ועוד חלק ענק:

"מדובר ללא ספר הזמרת אמיתית, ששרה מהלב, שיש לה יותר כשרון מפוזה, כזאת שלא משתמשת רק במראה בחיצוני שלה בשביל למכור..."

Harajuku boY

New member
פסדר, צריך להבין שיש אנשים

שלא חושבים כמונו
וזה לגיטימי.. אבל תאכלס, צריך להסתכל על ההוכחות, ואני בטוח ש 3 מליון אנשים שקנו את האלבום שלה, לא חושבים שהוא שיטחי. אז למי אכפת מה פלוצר אחד מידיעות אחרונות אמר? (ועוד בהתחשב לזה שעד היום ידיעות תמיד פירגנו לה...)

C o s m i C

New member
צודק...יש אנשים-

שהם late bloomers...לוקח להם קצת יותר זמן להבין את קלי. :) ידיעות אחרונות? זב פורסם רק באתר או גם בעיתון? אני אדבר עם משפחת מוזס שיפרגנו לקלי קצת... :p

למעלה