כתבה מ ynet

Ultra marine

New member
כתבה מ ynet

שלי אישית הביאה את הקריזה... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3874772,00.html צר לי לאכזב את הגברת, אבל קרם פנים, קרם גוף, מייק אפ וכו' מספיק לקצת יותר מחודש... כנ"ל למסקרה, פודרה וכו'. אני יודעת שיש כאלה שקונות הרבה מאוד מוצרים שהן לא צריכות. אבל לדעתי בכל אופן, אין מצב שהאישה הממוצעת מוציאה בחודש מעל 1700 ש"ח על איפור וטיפוח!!!

lilo4

New member
התחלתי לקרוא...

והגעתי עד לשלב שבו היא מחשבת את ה1700 ש"ח האלה. מודה שאחרי זה התייאשתי, הכתיבה שלה מעצבנת [התחלתי לקרוא את הכתבה הראשונה בסדרה וגם אז התייאשתי]. קודם כל יש שם מוצרים שאני לא מבינה למה צריכים לקנות כל חודש, ואני לא מבינה למה חלקם נכנסו [נעליים? קשורים לאיפור? ועוד כל חודש??? ועוד ב-500 ש"ח???] הייתה פעם בחורה שנכנסה לפורום וטענה שהיא מוציאה כל חודש למעלה מ-1000 ש"ח על איפור ועדיין לא מרגישה שיש לה מספיק והיא לא יודעת מה לעשות. בקיצור, זה עניין של מידתיות, של חיסכון ושל צרכנות נכונה. [לא משנה שאני לא דוגמא בקטע הזה. לוקח לי שנים לסיים מוצר... בתחום הליפגלוס-מסקרה-מייקאפ-קרם פנים, אין מצב שאני מסיימת אותם בטווח התוקף שלהם
]

Ultra marine

New member
זה בדיוק העניין

שהחישוב שלה לא סביר בכלל. היא פשוט לא יודעת על מה היא מדברת..

dhara

New member
גם אני פרשתי באמצע

היא כזאת מעצבנת! היא כאילו מצד אחד יוצאת כנגד תעשיית היופי ("תראו כמה כסף יורד לטמיון), ומצד שני קוראת לכולנו פרחות קטנות שנהנות לבזבז כסף. שוביניזם במסווה של פמיניזם, מדהים. [וקצת
בשבילך -- אני כבר יומיים עם meteor shower, הוא פשוט מדהים!!! אחד הלקים המיוחדים

dhara

New member
עוד לא הגעתי לשלב ההורדה ../images/Emo5.gif

[אז את אומרת לפנות לעצמי מאתיים שנה מחר??
]

Ultra marine

New member
משהו כזה...

לי יש טכניקה שהיא די טובה. אני לוקחת קערית קטנה שמה בה מסיר לק. משרה את האצבעות (בדר"כ בלי האגודל) כ 2 דק' ואז אני עוברת עם היד השניה על הציפורן עם האצבע והלק פשוט "נוזל" / "מחליק" מהציפורן. אח"כ אני עושה את היד השניה ואז אני עושה את האגודלים (פשוט לא נוח לשים אותם ככה בקערה..)

dhara

New member
מסירי הלק שלי נגמרים כל כך מהר

שאם אני אתחיל לשים אותם בקערות אני אצטרך משכנתא
אבל זו נשמעת אחלה שיטה ללקים קשים! אני אנסה אותה מחר..

lilo4

New member
השיטה שלי

[אני לא עובדת עם מסירי לק אלא עם אציטון כי אני פושעת, אבל אני מניחה שזה יעבוד גם עם מסיר לק] אני משתמשת במין פדים עגולים כאלה של צמר גפן. אני שופכת קצת אציטון על הפד, מניחה על הציפורן, מחכה כמה שניות ואז מסירה את הלק בתנועות ימינה שמאלה על הציפורן- קצת כמו מגב. אני מפעילה קצת כוח, וזה מוריד את הרוב דיי בקלות.. [אני צריכה בהזדמנות לנסות את השיטה עם הקערה... ההסרה של הלק הכחול האחרון הייתה גיהנום

dhara

New member
כן זה בדיוק מה שאני עושה

וזה יוצא מצב שלק כהה גומר לי בערך פד לציפורן.. מאוד מייאש

Ultra marine

New member
אני לא שמה הרבה!

אני שמה קצת מעל התחתית ושמה את האצבעות עם פני הציפורן כלפי מטה. לדעתי זה גומר הרבה פחות לק מאשר ב"שיטה הישנה" עם העיגולים, אל תשכחי שגם הם סופחים חומר..

dhara

New member
huh

יש בהחלט משהו בדברייך אוקיי הוחלט
מחר אני מנסה את השיטה שלך

foggy night

New member
שכחו לחבר את הבחורה הזו למציאות

מייקאפ מחזיק בשימוש יומיומי 3 חודשים. קרם לחות, קרם עיניים, מסקרה: כנ"ל. לא נראה לי שהבחורה הממוצעת מסתפרת כל חודש - אני מסתפרת פעם ב- 3 חודשים, וגם לא בסכום של 250 ש"ח אלא הרבה פחות, אבל אני מניחה שזה תלוי גם איפה ומה עושים, צבע, פנים וכו'. לא קונים נעליים כל חודש וגם לא הולכים כל חודש לקוסמטיקאית. מי שמסיימת שמפו, מרכך, או קרם לשיער בחודש, שתגיד! אני חופפת כל יום ומסיימת בכ- חודשיים-שלושה שמפו, וקרם שיער + גלייז מחזיקים לי חצי שנה. בקיצור - חרטא ברטא. לדעתי הסכום האמיתי שאנחנו מוציאות כל חודש, לפחות המכורות ביננו הוא מקסימום חצי ממה שהיא כתבה, וגם זה נראה לי הזוי - רק אם אנחנו משתמשות במותגי יוקרה.

lilo4

New member
מי שמסיימת שמפו בחודש

הורסת לעצמה את השיער. יש לי שיער מאוד ארוך- אני 160 ס"מ והשיער מגיע לי בערך עד התחת, ואפילו אני מחזיקה שמפו/מרכך בסביבות החודשיים. אין צורך בכמויות גדולות יותר- אותו הכנ"ל גם לגבי קרמים וכד'. זה פשוט לא בריא ולא צריך להעמיס. ובכל מקרה, כל אחת צריכה לעשות לעצמה את השיקולים של זמן ועלות. מי שאין לה, שתצטמצם ותחסוך. לי אין כסף, לכן אני לא אלך כל חודש למספרה, ואני לא אתחיל להתעסק עם צבע/פן ושלל תסרוקות. אני גם קונה נעליים בערך פעמיים בשנה וגם זה בלחץ. בתקופות שעבדתי קצת יותר אני מרשה לעצמי להתפנק ולקנות כמה מוצרי איפור חדשים, ובכל מקרה אני מחפשת מבצעים והנחות.

dhara

New member
../images/Emo99.gif איזה כיף לך

היה לי שיער ארוך ארוך עד המותניים, בנובמבר חטפתי קריזה וגזרתי הכל כמעט לקצוץ (לא יכולתי לעשות קוקו!), התלהבתי מאיך שזה נראה בדיוק יומיים ומאז אני מתאבלת על השיער היפה שלי שאבד
ייקח לי לפחות 3 שנים לגדל אותו חזרה למה שהוא היה.. אל תסתפרי לעולם!!!

lilo4

New member
האמת היא

שלא הסתפרתי כבר 6 שנים בערך.... ובזמן האחרון קצב הצמיחה של השיער שלי נהיה מאוד מאוד איטי, השיער שלי בקושי אורך. אבל זהו, הגיע הזמן לקצר
גם השיער שרוף ונראה נורא, וגם זה כבר ממשממש לא נוח. ובסופו של דבר זה פחות מחמיא לי [אני 1.60 מטר, זה עוד יותר מקטין אותי]. אני לא אקצר לגמרי, בטח אני קצת אדרג ואקצר באיזה 15 ס"מ או משהו. אין מצב שאני מקצרת לגמרי! חודשיים אני אהיה באבל

dhara

New member
../images/Emo14.gif

רק אל תקצרי יותר מדיי!!! לכי לספר שאת סומכת עליו ותאיימי עליו טוב טוב לפני שהוא מתחיל כי יש להם נטייה לעשות מה שבראש שלהם ולא תמיד זה עולה בקנה אחד עם מה שבא לך..

lilo4

New member
האמת היא

שלא משנה כמה אני אקצר וכמה אני אשאיר, בסוף אני תמיד ארגיש שזה יותר מדי- גם אם זה בסה"כ 2 ס"מ
בכלאופן, אמא שלי ואחותי הולכות לספר מעולה, שבעבר סיפר גם אותי [בתקופה שעוד עשיתי דברים כאלה
] בקיצור אני צריכה להגיע אליו, ואני גם רוצה קצת להתייעץ איתו איך בדיוק לסדר את השיער. לצערי לא תהיה ברירה והוא כנראה יוריד יותר ממה שאני רוצה- קחי בחשבון שלא הסתפרתי כבר 6 שנים, יש לי המון המון המון קצוות שרופים ומפוצלים. אני אבקש ממנו להוריד את המינימום, אבל זה יהיה קשה.....

למעלה