כתבה נוגעת ללב

העקשנית

New member
כתבה נוגעת ללב../images/Emo23.gif../images/Emo68.gif

על אמהות נוטשות. אמנם-לא הייתי מכניסה בכפיפה אחת את ל הסיפורים, אבל מילא-אני לא העורכת. קראתי ואף הזלתי דמעה. כאן במעריב
כי אין בעולם אהבה-כמו אהבה של אמא

נוגע ל - ../images/Emo23.gif

משמעותו בשבילי מרגש על קצה ה"עצוב". אני לא רוצה לראות את הסיטואציה הזו כמצב עצוב. לורוצה שיציגו אותה ככזו. לורוצה שהיא לא תיחשב טבעית. בשבילי היא הייתה טבעית מאוד כשעשיתי את זה לפני שנים רבות (מאוד). הכי טבעי בעולם היה לי , שהילדים שלי יהיו במקום הטוב ביותר שיכול להיות להם. ככה זה הוצג להם. ככה הם גדלו עם זה. בדיעבד צדקתי. עשיתי טוב לעצמי. עשיתי טוב להם. אני חושבת שאנחנו האמא-ילדים הכי מחוברים בעולם (אני לא אובייקטיית , כמובן
) כואב ומרגש זה שלילדים יש אמאאבא שחיים ולא ביחד. תמיד אחד , יהיה יותר לבד מהם , מאשר השני. הבחירה מי , צריכה להיות לפי הכי טוב (להם) שיש , מכל בחינה ומכל הבחינות יחד. ככה אני חושבת. ויש בעולם אהבה כמו של אמא. - האהבה של אבא. ככה אני מאמינה. (גם אם ראיתי אחרת , בחיי , פה ושם.( בעיקר פה ועכשיו). פכולופן , תודה על ההפניה , אני אשים קישור לכתבה גם בקישורי הפורום.

לפני כמה זמן ראיתי סרט מדהים וחזק

על אישה שזנחה את ילדתה לטובת המערכת... משהו הרבה יותר קיצוני מהמתואר בכתבה. ובכיתי המון עם האישה (גם כי חוויתי בחיי קשיים דומים לשלה, אם כי לא באותה חומרה) ולמרות שהיא עשתה את הרע מכל (גם בעיניה) היא עשתה - לכל הדעות - את הטוב ביותר עבור בתה ובכל זאת אביגיל, נראה לי שאי אפשר להציג את הסיטואציה ללא עצב כלשהו בכלל גירושין זה דבר עצוב גם כשהילדים נשארים עם אימא ואבא הוא זה שחסר... ואת צודקת!!! אהבה של אבא היא לא פעם ממש כמו אהבה של אימא ויש זוגות שאבא הוא יותר אימא מאימא
החשוב הוא שהצעד נעשה בתוך בחירה ומתוך הבנה שכך טוב יותר לילד/ה/ים

למעלה