כתבה על אביב -"ארומה של הצלחה ".

sapirs1

New member
כתבה על אביב -"ארומה של הצלחה ".

עיתון ידיעות אחרונות 7 לילות .

מעכבת

New member
כן

עוד אחת שלא בדיוק מוסיפה לכבוד העצמי שלו... בואנה הוא נהיה ממש מטומטם

אין להם הבנת הנקרא

אביב מספר שם איך הוא שם זין על כל העולם בשביל המוזיקה שלו מה צריך מוזיקאי כיום כדי להצליח מדברים על בלאקפילד מנקודת מבטו של סטיבן ומנקודת מבטו של אביב וכיצד נקודות המבט של שניהם מתנגשות ויוצרות להקה ייחודית שעתידה להצליח בעולם כתבה מצויינת

...אוי אוי

אני הרגשתי כאילו הוא מאוד פירגן לסטיבן וסטיבן די מזלזל בו. ושזה מאוד עצוב שהוא השווה את ההצלחה פה לשברי זכוכית ליד שירותים ציבוריים. פעם הוא קיבל איזה התמוטטות בגלל ההערצה המוגזמת, אבל הייתה לו מוזיקה כל כך טובה. והיום הוא עושה חרא של מוזיקה כדי לכבוש את העולם. עצוב אבל אמיתי.

לנתוש ז

אז קודם כל "נתוש ז" אני לא רוצה להיות קטנונית, אבל את בדיוק כמו הכינוי שלך על הזין. ושנית כל חמודונת הקפצת לי סתם את הפיוזים באתי לפה להגיב ולהגיד את דעתי כמו כולם (כי למה יש פורום או לא לזה??!??@#), אם זה לא מוצא חן בעינייך את יכולה להטיס את עצמך מפה על טיל כי בין אם דעתי מוצאת חן בעינייך ובין אם לא את תאלצי לשמוע אותה כל עוד את עדיין כאן. ולדעתי אביב התמסחר והשירים שלו נהיו חרא מסריח והדבר היחיד שמחזיק אותי זה שאני מתפללת שהוא יחזור לעשות מוזיקה ולא חרא של גלגל"צ אז תעשי טובה ואם אין לך משהו חכם להוסיף לדיון סתמי תפה שלך. תודה. ותסלחו לי על השפה ושירדתי לרמה של ילדה בת שלוש (ואני לא אתפלא אם התגובה תמחק), אבל אני מקווה שלא יהיו פה הרבה אנשים כמוך שחופש הביטוי מעיק עליהם כל כך.

נתוש ז

New member
חח..חופש ביטוי? גירשתי אותך?

אמרתי לך לא להגיד דבר כזה או אחר? ירדת רמה לשווא: "על הזין" "סתמי תפה" וכו'. אני אשאר מעליך, למרות שההצעה לצניחה אחריך מאוד מפתה. אני פשוט לא מבין מה שונאי אביב עושים פה. ולשנוא את אביב ה"חדש" זה לשנוא את אביב נקודה. אביב הישן לא האמין בתפילות, אז תפסיקי להתפלל לאביב-זה לא יעזור. זה לא פורום לשונאי אביב גפן.ונמאסתם.

את/ה נמאסת

ואנשים שלא יכולים לקבל דעות של אחרים. אני לא שנאת אביב. כי אם הייתי שנאת אותו, השירים המכערים שלו עכשיו לא היו מעצבנים אותי, אני פשוט עדיין לא שכחתי למה הוא מסוגל. אני יודעת שהוא מסוגל ליותר. ולא היית צריך לגרש... הספיק לי ה- "מה את עושה פה??!" הזה. כל פעם שמישהו שומע משו שלא מוצא חן בעיניו יש לו תגובה מהתחת.. אז במקום לעקם תפרצוף תתעקם לי מהעיניים ותכסוך ממני את הפסיכולוגיות בגרוש של אביב לא מאמין התפילות כי אני אישית שמעתי אותו אומר בזוהרים שהוא מתפלל לכוכבים נופלים. עכשיו אולי באמת תשתוק. תודה שלום.

נתוש ז

New member
השיחה הזאת משעשעת אותי מאוד

אני הפעם אתעלם מהירידות, מהדיבור הגס, והוזלת השפה.. גם אתעלם מרוב התוכן שרשמת.. אבל מאיפה צוטט את "מה תא עושה פה??!" ? מה קרה? קראת את השאלה שלי וראית שהיא ממש לא תקיפה, שאלה עינינית מאוד, עם סמיילי תמוהה וניסוח עדין, אז החלטת להקצין אותה לכיוון הגישה שלך לחיים?
את בדיחה. מסוגל ליותר מה? כתיבה יפה יותר? כן הוא מסוגל. הצלחה גדולה יותר מהתקופה האחרונה? אני לא יודע.. הרבה יותר הופעות, והשירים שלו זה הא' ב' של גלגלצ'. זה שהוא לא עומד בציפיות שלך, זאת בעיה שלך. הוא עושה מה שהוא חפץ לעשות ומשיג מה שהוא חפץ להשיג. הוא זקוק לתמיכה חזקה בישראל לפני הפריצה לחו"ל, והוא פועל למען זה. אל תקבעי לו מה טוב לו או לא, ותרדי עליו (שירים חרא וכו'). בתור מה, אחת זולה כמוך (וזה היה הניסוח הכי עדין לגסות והטיפשות שבך) יכולה לבקר את אביב?אה??בתור מה?

תתעלם יא זין לי זה לא מפריע (=

השאלה המדויקת שלך הייתה.."מה את עושה בפורום שלו?" ואם הייתי חייבת לך הסברים אולי גם הייתי נותנת, אבל זה רק אתה ....אז לא ממש אכפת לי. ואני לא קבעתי מה טוב לו.... אני פשוט (כמו כל מי שבאמת מעריץ אותו) יודעת שעם הזמן זה הדיסק הכי גרוע שיצא לו, פשוט נפילה וכל התקופה האחרונה זה פשוט פאדיחה בשביל אביב, שערסים באים ואומרים לי "יש לו דווקא כמה שירים יפים כמו 'מחר'" ומי כמוני יודעת שמחר זה אחד השירים הבודדים של אביב שאני יכולה להגיד שהם רחוקים מיפים ולא מוציאים עשירית מהכישרון שלו?!?!? פאדיחה. ואני בתור מעריצה יכולה לבקר את אביב, כןןןן!! אחת "זולה" כמונייייי תעביר ביקורת על אביב ואחד "יקר" כמוך יישב בשקט ויבלע את כל החרא שאני אכתוב... ואתה יודע למה??? כי זה פורום וזכותי לכתוב מה שבא לי ...זאת דעתי ואני אכתוב אותה... ואם השירים שלו זה הא' ב' של גלגלצ בין המסיקות ואם הוא מפיק דיסק לנינט ואם הפיקית הזאת עושה לו קולות רקע בשירים, אז אני בתור מעריצה כואב לי!!!!1 ואתה יכול ללכת להזדיין כבר אמרתי את זה?

אחותי ...

אנ'לא יודעת מי את, אבל כל מה שכתבת פה, הוצאת לי מילים מפה... איזה דימויי מגניב "א' ב' של גלגל"צ" פשוט פואטי... בקיצור מסכימה איתך בכל מילה, כל השיט הזה שהוא מנסה להאכיל את הקהל בתירוץ של "התבגרתי" , וכל הירידה ברמה הלירית והאינסטרומנטאלית חופשי. כל ערס באמת יגיד איזה שיר יפה זה "מחר" , ואני מקווה שהוא כבר יקבל ת'כאפה שלו בזמן שלו לא מהפסיכולוגים , והשטויות, אלא מהמצפון, והנפש המוזיקלית שלו שהיכולות שלה מדהימות וחבל שלא ממצות את עצמן. יום טוב.

וואו איזה כיף שאת מסכימה איתי!

אני שמחה לראות שיש עוד אנשים שפה איתי הקטע הזה ... כואב לי כל כך על מה שנהייה ממנו. וזה כיף שאת מבינה ומזדהה... ולדעתי זה שפעם היו מצנזרים את השירים שלו משידור זה הרבה יותר גאווה מאשר שהם יהיו חרושים בגלגל"צ, כשהיו שירים שגרמו לכך שיצנזרו אותם זה רק הגדיל את המחאה לדעתי... פעם היה מישהו ששם מראה לכל מדינת ישראל מול הפרצוף ואמר "תסתכלו עלינווו איך אנחנו נראים!!" וזה היה א-ב-י-ב ג-פ-ן (ובשבילי זה היה אלוהים) ועכשיו הוא חלק מהמערכת הזאת שתמיד הוא מרד בה...

כתבה מטומטמת.. אכזבה אמיתית

אני חושבת שהאכזבה שלי נובעת ממה שאביב גפן הוא היום.. בתור בן אדם.. אבל הכתבה הזאת היא כל כך עובדת על אנשים בעיניים.. התקשורת מקנאה בהצלחה של אביב.. הצלחה בינלאומית.. בואו נגיד- יותר מקובי עוז.. והם פשוט מחפשים איך להציג אותו כמניאק מוחלט.. בגלל זה אין שום משמעות בעיניי לכתבה הזאת.. עוד זבל רכילותי מטומטם.. למה שאביב גפן נהפך זה כבר עניין עצוב. אבל אין מה לעשות.. הוא עדיין יוצר מדהים.

למעלה