כתבה על אומנים ישראליים בבריה"מ

The Macker Girl

New member
כתבה על אומנים ישראליים בבריה"מ

כולל מוקי! במוסף "היום" של מעריב. אני אשתדל לסרוק את התמונה בהזדמנות. תהנו...

בהביבו

New member
חי חי.. באתי לרשום. אמממ

תקשיבו - יש זכויות יוצרים על מאמרים וכתבות, ויכולה להיות על כך תביעה. אני אנסה ליצור קשר עם מעריב ולבקש את רשותם להעלות את המילים או את הכתבה סרוקה. אז דברי איתי צליל

בן...

אם כותבים שזה ממעריב, ושזו כתבה שלקוחה מהם זה בסדר אם אתה אומר שאתה כתבת את זה ולא מזכיר מאיפה זה זאת פגיעה בזכויות יוצרים. אז אין בעיה לסרוק ולשים בפורום!!!

תיפלץ

New member
בדיוק זה החוק.....

אם אתה זוקף לזכותם את הכתבה לא פגעת בזכויות היוצרים....... אז מי שיכול שיעלה את זההההההההההההההה

בהביבו

New member
<*אההמממ*> |כנסי|

אני מבין שקראת את חוקי זכויות היוצרים ודילגת על איזהשהו משפט שאומר, שלא משנה אם אכתוב או לא, ברגע שאין לי אישור בכתב מבעל העיתון, כותב המכתב, כתבה ועוד, 'לא אוכל להעלות כתבה זו. {כאמור אוכל, אך זה גורר עימו סכנה משפטית}. אני אנסה להשיג אישור, למרות שבטח זה ייקח שנה. אבל לא לדאוג. מצידי נפעיל את כל אנשי תפוז
בן

בהביבו

New member
דבר נוסף:

עצם הפירוש, של זכויות יוצרים בין השאר = הוא אי העתקה! מה שאומר, אין לבנאדם שלא קיבל אישור בכתב להעתיק כתבה זו, זכות להעתיק. במידה וזה אכן מתבצע - יכולים להגיש החברה ה"נפגעת", מעריב לצורך העיניין תלונה משפטית נגד חברת תפוז אנשים, וזה כבר לא הייה נעים!

בנו'שקה כנס...

נניח וקניתי דיסק כלשהו... גם על הדיסק הזה כתוב שאסור לי להשמיע אותו ברבים. ומישהו מתייחס לזה ???? ל-א!!! ומישהו מתייחס לזה שרשום לא לצרוב??????? אה????? ל-א! :) ואתה חשוב שהם יתבעו כל פיפס שסורק ומעלה כתבה שלהם??? רק ההוצאות יעלו להם פי 7000000000000... בקיצר, כל הכבוד שאתה אזרח טוב! :) ובאמת אחלה שאתה תשתדל להשיג את אישור מעריב!

בהביבו

New member
חחחחחח ../images/Emo13.gif ! איזו חמודה!

טוף. על זה כבר אין לי מה להגיד. רק ש.. עקרונית אם מעלים אני אצטרך להיתעלם מזה, וקשה להיתעלם אחריי שירשור שכזה. אין בעיות. המממממ..... |צריבת דיסקים זה אצלי בבית. למי איכפת ומי רואה את זה
| תקשיבו, אני מיתייעץ עם הנהלת הפורומים, בתיקווה שיוכלו להוציא לנו אישור . אם לא, לא לדאוג. כל עוד אני כאן הכתבה הזו תעלה
מיכל נשיקה

סיונול

New member
../images/Emo7.gifמסככככןןןןןןןןן מוקייייי

אנילא מאמינה.... אני בשוק אני בהלם אני המומה!!!!!!!! הם יבשו את מוקי שלנו...@!!!! הם בכלל לא ידעו את השירים ולא רקדו ולא היתחברו למוזיקה שלו וקראו לו " דיסקו" בנוסף לכל-שזה הכי עצוב... שהוא חוזר צריך לתמוך בו:)

The Macker Girl

New member
והנה התמונה...

הצבעים בסורק שלי עדיין קצת מעוותים (אני מצפה לתוכנה חדשה בזמן הקרוב). עמכם הסליחה :)

shlomitosh

New member
חוצפנים.. שיגידו תודה שמוקי בא

אליהם בכלל!! אנשים.. יש לי שאלה! חברה שלי אמרה לי שמוקי שונא דתיים.. זה נכון?? היא אמרה לי שבהופעות שלו הוא אומר כל הדתיים לצאת אתם מפריעים לי זה נכון?? כי אני לא מאמינה לה! אני חייבת שאתם תגידו לי אם זה נכון או לא! אז תענו לי ותענו בכנות!!

למעלה