כתבה על אמה בנטון מ-ynet

כתבה על אמה בנטון מ-ynet

ןלמה זה אמור לעניין אתכם
א. כי מלאני מוזכרת שם. אמה אמרה שם שהיא בקשר עם מלאני. ב. היה משפט בכתבה שהרגיז אותי קצת. הם אמרו שם שאמה היא הזמרת הכי מצליחה מהלהקה אחרי הפירוק של הספייס גירלז. למה הם לא טורחים לבדוק נתונים
זה בכלל לא נכון. מלאני היא הכי מצליחה מכולן בינתיים.

זה לא עניין כאן של הכי טובה או לא הכי טובה.

זה כבר עניין של טעם והעדפה אישית. הם התכוונו בכתבה להצלחה ומבחינת הצלחה אין ספק שמלאני הצליחה הכי הרבה מהשאר. יש לנו לכך עובדות בשטח.

mbsgf

New member
זאת כתבה ישנה..

מלפני שלוש שנים (בקירוב) ככה שדברים השתנו מאז.. אני עדיין זוכר את הגליון שהיא הופיעה בו, לא להאמין שזה מלפני כל כך הרבה זמן..

ברור שזאת כתבה ישנה. זה אפילו על הדיסק השני.

הרי מאז אמה הספיקה להוציא עוד דיסק, דיסק שלישי. אבל עדיין, גם בתקופה ההיא מלאני הייתה הכי מצליחה מהשאר.

furtadofanatic

New member
מלאני לא הכי מצליחה מבינהן..

אף אחת לא מצליחה
אפשר להגיד שהאלבום הראשון של מלאני הוא האלבום הכי מצליח אבל אם נתייחס לזמן האחרון אמה באמת הכי מצליחה מלאני די נכשלת עם החדש.. אף אחד לא שמע אף שיר חוץ מ I WANT CANDY .והאלבום לא נמצא באף מצעד חשוב חח

actimel

New member
יש לך טעות...

אני לא יודעת עד כמה את מתמצאת בייתר המצעדים בעולם
בכל אופן אשמח לעדכן אותך ששלושת הסינגלים החדשים (כולל את החדש קרולינה) כובש המון מצעדים באירופה. במיוחד במצעד הגרמני (שדרך אגב זה אחד מהמצעדים האירופאיים החזקים בתעשיה בעולם) וכמובן בקשר ללונדון... תכף יעבור להם עם שגעון ה"מיקה" האוחצ' היוסלס הזה... ויחזרו לספייס גירלז בענק! זה בשבילי לא כישלון אם לא משמיעים אותה בגלגל"צ (ברור שזה יכול להיות מאוד נחמד אם כן) או ייתר תחנות איזוריות...

למעלה