דעתי לא השתנתה כלל
הכתבה נכתבה ע"י גבר עמיד שמספר על החוויה/ות שלו ושל חבריו כשוגר דדי'ס ועל הקשפת העולם שלו בכל הנוגע למעורבים בדבר.
הוא טוען שהוא כבר גרוש עם ילדים, אין לו זמן לדייטים ותחזוקה שוטפת של מערכות יחסים ושהוא סך הכל רוצה קצת חברה נשית למטרות שונות, ביניהן גם מיניות.
הוא טוען שהנשים שהוא נראה טוב, דואג לשמור על מבנה גוף בריא, איש שיחה וגבר דואג, שסך הכל מחפש מישהי דומה.
הוא מודע לכך שנשים נמשכות אליו לפחות חלקית בגלל הכסף וטוען בעצמו שסביר להניח שלא היו איתו אילולא היה מציע תמיכה כספית, אבל הוא מעדיף שלא לחשוב על זה אלא להתרכז בהנאה שלו מחברה של בחורנה נאה וחיננית.
הוא טוען במקביל שהוא לא מחפש קשר מיני טהור אלא שהוא מעוניין בחברה אנושית, בבת זוג חצי קבועה שמספרת לו על יומה והוא על יומו ושסקס לא חייב להיות בתדירות קבועה ושאם לא נח לה היא תמיד יכולה לסרב ולהיפגש פעם אחרת.
הכל טוב ויפה, אבל....
ראשית מדובר בגברים אחרי גיל העמדה שמחפשים רק נשים צעירות ונאות.
שנית, אישה באמת לא מחוייבת לשכב עם השוגר דדי שלי לפי גחמתו אבל הרי מלכתחילה מדובר בקשר על בסיס סקס ולכן אם הגבר מקבל מספיק סירובים (פעם אחת יכולה להיחשב כמספיקה), הוא יכול לנתק איתה את הקשר ולעזוב אותה מבלי לתת לה אף פרוטה.
עובדה שללא כל צל שספק ידועה ומובנת ע"י אותן עלמות חן ענוגות...
בנוסף הוא מדבר על עניין כספי שהוא עצמו מעדיף לא לחשוב עליו, אבל בשורה התחתונה שוגר בייבי שלא תקבל את ה"שוגר" שלה חודש אחד לא תחשוב פעמיים לפני שתזרוק אותו לאשפתות ותסכים לכל אחת מעשרות ההצעות האחרות שהיא מקבלת ברמה שבועית מכל שוגר דדי אחר (שלא לדבר על מצבים בהם היא יכולה להחזיק יותר משוגר דדי אחד...).
בשורה התחתונה הוא, כגבר עשיר ובעל זמן מוגבל מחפש מישהי שתלטף לו את האגו (ועוד כמה דברים) ואין לו שום בעיה להוציא עליה כמה עשרות אלפי שקלים מהמיותרים שיש לו כל חודש.
אני לא חושב שיש פה אשליה כלשהי או אפילו הכחשה של אף אחד מהצדדים, אבל כל צד בהחלט מציג את הדברים בצורה שתציג אותם באור החיובי ביותר.
למרות כל זאת אני באמת לא רואה הבדל בין אותן נשים לבין שאר תעשיית המין בעולם.