כתבה על אתר שוגרדדי הישראלי

אמ לק -אם לו יש את הכסף לזה ולה אין בעיה "לתת" לו מידי פעם
בתמורה לכל הכסף שהוא מרעיף עליה אז אני לא רואה שום בעיה ..
&nbsp
מבחינתי זה כמו סוג של ידועים בציבור ..
הדבר היחיד שנראה לי שמפריע לאנשים זה שהעובדה שהוא מבוגר מספיק בשביל להיות האבא שלה וזה נראה להם לא בסדר ..
מעניין שכשאישה מבוגרת עושה כזה דבר קוראים לזה "קוגרית" אבל כשגבר עושה את זה אז הוא "אשמדאי זקן" או "מחזיק זונה בתשלום קבוע" או שלל תארים שיצא לי לשמוע ולא בא לי לפרט אותם עכשיו ..
&nbsp
אישית אם לי היה עכשיו 4-6 אלף שקל מיותרים "לשרוף" הייתי מחפש לי איזה צעירונת כזאת בת 18-20 בלי לןמצמץ פעמיים ו\או להיות מותרד ממה שהסביבה חושבת עלי

Sharoman

New member
אז קודם כל אולי כדאי שבכל זאת תקרא את המאמר

כי לא מדובר ב 4-6 אלף, אלא על 15-20 (בחודש, כן?).
שנית, הוא מעיד בעצמו שסביר שאותה בחורה צעירה לא הייתה נפגשת איתו אילו לא היה משלם לה חשבונות (והרבה מעבר) אבל הוא מעדיף לא לחשוב על זה ככה.
שלישית, קוגרית מושכת גבר בעזרת סקס בלבד, פה מדובר על גבר בעל אמצעים שמושך נשים, בעיקר צעירות (באמת מעניין למה) בעזרת כמויות כסף עצומות ולא משנה כמה טוב הוא נראה, כמה הוא חכם או נעים או מנומס.
היא שם מסיבה אחת ואחת בלבד.
כל השאר הוא רעש רקע.

כל הקטע בשוגר דאדי זה שמדובר בגבר מכוער שמפוצץ בכסף
ושהבחורה יודעת מראש שהיא הולכת איתו רק בגלל שהוא הולך לשפוך עליה ימבה כסף ..
&nbsp
וכן ראיתי שמדובר בסכומים שציינת אבל תאמין לי שגם ברף שאני הצבתי אפשר למצוא מישהי שתהייה בעניין ...

Sharoman

New member
זאדק, העלתי את הכתבה משום שהיא כתובה טוב ובצורה מעניינת

מבטיח לך שיש ייחוס לכל טענה שלך בכתבה עצמה, אם רק תטרח לקרוא.

הכתבה שהעלת היא תוכן שיווקי של האתר

הם שילמו כסף למאקו כדי שיפרסמו אותה.
הייתי לוקח בערבון מוגבל כל נתון שכתוב בה.

Sharoman

New member
דעתי לא השתנתה כלל

הכתבה נכתבה ע"י גבר עמיד שמספר על החוויה/ות שלו ושל חבריו כשוגר דדי'ס ועל הקשפת העולם שלו בכל הנוגע למעורבים בדבר.
הוא טוען שהוא כבר גרוש עם ילדים, אין לו זמן לדייטים ותחזוקה שוטפת של מערכות יחסים ושהוא סך הכל רוצה קצת חברה נשית למטרות שונות, ביניהן גם מיניות.
הוא טוען שהנשים שהוא נראה טוב, דואג לשמור על מבנה גוף בריא, איש שיחה וגבר דואג, שסך הכל מחפש מישהי דומה.
הוא מודע לכך שנשים נמשכות אליו לפחות חלקית בגלל הכסף וטוען בעצמו שסביר להניח שלא היו איתו אילולא היה מציע תמיכה כספית, אבל הוא מעדיף שלא לחשוב על זה אלא להתרכז בהנאה שלו מחברה של בחורנה נאה וחיננית.
הוא טוען במקביל שהוא לא מחפש קשר מיני טהור אלא שהוא מעוניין בחברה אנושית, בבת זוג חצי קבועה שמספרת לו על יומה והוא על יומו ושסקס לא חייב להיות בתדירות קבועה ושאם לא נח לה היא תמיד יכולה לסרב ולהיפגש פעם אחרת.

הכל טוב ויפה, אבל....
ראשית מדובר בגברים אחרי גיל העמדה שמחפשים רק נשים צעירות ונאות.
שנית, אישה באמת לא מחוייבת לשכב עם השוגר דדי שלי לפי גחמתו אבל הרי מלכתחילה מדובר בקשר על בסיס סקס ולכן אם הגבר מקבל מספיק סירובים (פעם אחת יכולה להיחשב כמספיקה), הוא יכול לנתק איתה את הקשר ולעזוב אותה מבלי לתת לה אף פרוטה.
עובדה שללא כל צל שספק ידועה ומובנת ע"י אותן עלמות חן ענוגות...
בנוסף הוא מדבר על עניין כספי שהוא עצמו מעדיף לא לחשוב עליו, אבל בשורה התחתונה שוגר בייבי שלא תקבל את ה"שוגר" שלה חודש אחד לא תחשוב פעמיים לפני שתזרוק אותו לאשפתות ותסכים לכל אחת מעשרות ההצעות האחרות שהיא מקבלת ברמה שבועית מכל שוגר דדי אחר (שלא לדבר על מצבים בהם היא יכולה להחזיק יותר משוגר דדי אחד...).

בשורה התחתונה הוא, כגבר עשיר ובעל זמן מוגבל מחפש מישהי שתלטף לו את האגו (ועוד כמה דברים) ואין לו שום בעיה להוציא עליה כמה עשרות אלפי שקלים מהמיותרים שיש לו כל חודש.
אני לא חושב שיש פה אשליה כלשהי או אפילו הכחשה של אף אחד מהצדדים, אבל כל צד בהחלט מציג את הדברים בצורה שתציג אותם באור החיובי ביותר.
למרות כל זאת אני באמת לא רואה הבדל בין אותן נשים לבין שאר תעשיית המין בעולם.

sharpantie

New member
המסקנה שלי? למרות שלא שאלת

שהאורגזמה של האישה מגיעה מכרטיס האשראי של הגבר.

המסקנה שלי שלא ממש מצליח להם

ולכן הם משקיעים כסף בתוכן שיווקי במאקו.
תוך שנה גג האתר הזה יסגר.

למעלה