כתבה על ברוזה במוסף 24 שעות

ר ו ן 23

New member
כתבה על ברוזה במוסף 24 שעות

בעיתון של היום (רביעי 13.12) ישנה כתבה על ברוזה מסתבר שהוא יגיש תוכנית רדיו בארה"ב באותה תחנה שבה בוב דילן מגיש הוא יגיש שם שירים בעיברית... חוץ מזה נרשם שרוצים לביים עליו סרט חחחח הוא לאט לאט הופך לאנשים כמו ליאונרד כהן וג'וני קאש סיפרו שם על המופע שלו ברוזה FIVE וגם על המופע שלו עם מיומנה ואמרו שיש לו יכולת תנועה פתיעה (אני אראה את זה בעוד חודש בקרית חיים ) בקיצור גשו לעיתון ותשטפו את עינייכם צ'או יום טוב

ר ו ן 23

New member
עוד משהו ששכחתי...

לחובבי ההיפ הופ מבייניכם כנראה ברוזה הפך לאחד כזה... אחרי סאבלימינל הוא עכשיו חבר לוויקליף ז'אן להקליט משהו לאלבום חדש של הפוג'יז

ליר 17

New member
אני עדיין בשוק מהשיר עם סבלימינאל..

מה עוד נשאר לו לעשות? :) אין על ברוזה!

glitter8

New member
מה זאת אומרת

מה נשאר לו לעשות? דואט איתי למשל?? אני לא אוותר לו על זה! (והוא כבר יודע את זה) או לפחות קולות רקע..או שילחין שיר שלי...יש הרבה אופציות..

ליר 17

New member
תקראי לי גם!

אני אנגן בסקסופון. עד אז כבר יהיה לי ניסיון של שנים חחח

glitter8

New member
אם תגיעי לרמה של ג'יי בקנסטין

אז יש מצב...

glitter8

New member
וחוצמיזה...

לא אמרת שאת באה למרתון שירי דיויד ברוזה? יאללה, חנוכה, חופש, תבואי

ליר 17

New member
יאלה, חנוכה, חופש,

אני אבוא! :) רק זה יקח לי כמה ימים. ברגע זה יש לי עין אחת. השניה התנפחה ואני לא יכולה לפתוח אותה!
אז בנתיים אני עם שקיות תה על העין... חחח

glitter8

New member
../images/Emo13.gif

תרגישי טוב.. ואגב, אם זה שעורה, תנסי שום. עובד יותר מהר משקיות תה, (אבל שורף בטירוף, ראי הוזהרת!)

ליר 17

New member
תודה :)

ובנתיים אני אוותר על השום חחח אני מסתדרת עם השקיות תה :)

handlessman

New member
חחחח זה איכשהו מזכיר לי...

יש לי ידידה שאבא שלה נגן קלרינט, ולפני כמה שניפ הוא הסתובב במטבח וניגן בקלרינט, והיה לו אחד ארוך (קלרינט...), אז הוא נתקע עם הקצה שלו בכיסא וזה נדחף לו לתוך הפה ושבר לו כמה שיניים... אווץ'...

lile0

New member
עוד על דויד

במוסף של ידיעות לסוף שבוע שעבר, שבע ימים, היתה כתבה על זמרים ישראלים וכל אחד כתב מה היתה ההשראה לשיר הכי מצליח שלו, אז דויד סיפר על מתחת לשמים, איך לא.. הוא סיפר שהוא כתב את השיר באנגלית ומאיר אריאל תרגם אותו לעברית בשרותים של הבית שלו (!) ושבהתחלה הוא לא היה שר אותו בהופעות עד להופעה ההיא במצדה, שהוקלטה ויצאה על דיסק וקלטת (בשנת תשעים ומשהו, לא זוכרת) , וככה השיר הפך ללהיט והוא התחיל לשיר אותו בהופעות. נראה לי שזה כל מה שהיה כתוב שם, לא ממש זוכרת, בכל זאת עבר כמעט שבוע מאז

glitter8

New member
לילך..התירוץ "המחשב התקלקל" לא תופס

יקירתי-שמעת על אינטרנט קפה? מחשב בעבודה? סיפריה? חברים? בקיצור, פעם הבאה שתידפקי ניפקדות כגון זו האחרונה תיענשי בחומרה!

למעלה