כתבה על גבריאל בלחסן

כתבה על גבריאל בלחסן

אתמול שודרה בערוץ 2 כתבה על גבריאל בלחסן שסובל ממניה דיפרסיה. חשבתי שזה יכול לעניין קוראים כאן.

ובאותה הזדמנות אציג את עצמי. אני בת 37, סובלת כבר שנים מדיכאון ולאחרונה גם אובחנתי כבעלת הפרעת אישיות גבולית.

אני מטופלת בציפרלקס ומנסה לשלב כדורים להרגעה, לשינה ונגד חרדות מה שלא כל כך עובד לעת עתה.

בקרוב מתחילה גם טיפול פסיכולוגי.

אז, נעים מאד

Lady Stark

New member
ברוכה הבאה

ותודה רבה על הלינק. גבריאל בלחסן באמת ידוע בכך שבשנים האחרונות הוא הדובר היחיד בארץ להפרעות נפש שגם לוקה.
גם צופית גרנט מייצגת את התחום, משום שאחיה סובל.
לאחרונה עוד כמה סלבריטאים הציפו את הפרעת החרדה שלהם, כמו טלי שרון, יעל פוליאקוב וחנוך דאום.

בהצלחה!

אני מקווה שהטיפול הפסיכולוגי יועיל לך ויעזור לך בהתייצבות.
נסי לדבר עם הפסיכיאטר שלך בנוגע לשילוב הכדורים, אולי החלפה של אחד מהם ייצור שילוב מוצלח שיעזור לך יותר.
ותודה על הכתבה

תודה לך!

אני עושה את כל הנסיונות לשילוב הכדורים עם הפסיכיאטרית שלי, בינתיים שום דבר לא עובד אבל אני רוצה לקוות שמתי שהוא אמצא את השילוב הנכון.

כן, סיפור מדהים

צופית אמרה שהיא שמעה שאין לו מקום לשהות בו כשהוא מגיע לרמת גן לטיפולים אז היא הציעה לו חדר בביתה, נתנה לו מפתח ואמרה לו שהוא מוזמן להגיע כל פעם שיצטרך, הוא אכן ניצל את ההזמנה.

היפה הוא שמהדברים שלה עלה שהקשר הזה היטיב איתה כמעט כמו שהוא היטיב איתו, היא סיפרה שהם בילו ביחד, בכו וצחקו ביחד ונראה שהקשר ביניהם חזק ואמיץ.

אני מלאת הערכה כלפי האישה הזו, הלוואי שיירבו כמותה.

קליופיה

New member
אני בדיוק כמוך -

רק מאובחנת עם דיכאון + הפרעת אישיות גבולית כבר 8 שנים.
טיפה יותר מבוגרת ממך...
גם אני מטופלת בציפרלקס. ומעת לעת נוטלת לקראת השינה קלונקס (כשהזמנים ממש קשים).
נעים להכיר

למעלה