כתבה על הבלוגר מיכה סטוקס

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

lemner40

Well-known member
מיכה סטוקס: היוטיובר שממליץ להתרחק ממניות ישראליות - גלובס (globes.co.il)

deltaZero שלנו כנראה יאהב את המלצתו לצאת מהשוק המקומי ולעבור לאמריקאי... :p
בתגובות מכנים אותו שרלטן, מוקיון וכדומה ומנגד יש כאלה שמחמיאים.
אני עוקב אחריו כבר הרבה מאד זמן
אני לא מעריץ (כמו רבים)
ולא שונא (כמו רבים אחרים)
הוא עוד בחור שחי בעולם המודרני, משקיע בבורסה, משתמש בכל מני כלים קיימים, משתמש בכל מני טכנולוגיות חדשות, ומספר את דיעותיו וסיפור חייו, בחור נחמד וחיובי באופן כללי,
וכן, כמו כל ערוץ חברתי אחר שמתרכז בבן אדם אחד, הוא המרכז, מה לעשות ? זה המדיום,
אני לא רואה כל יום את הסרטונים שלו, אבל יוצא לי לראות לפחות פעם אחת בשבוע סרטון שלו
ברוב המקרים זה לא איך להשקיע,
אלא סרטונים על טכנולוגיות, ראיתי את הסרטון שלו על המשקפיים של אפל שניה אחרי שהם יצאו, הוא קנה אותם וסיפר על החוויה, ראיתי את הסרטון שלו על ה AI ואיך הוא משתמש בלעשות תמונות וסרטונים כשזה רק התחיל, על הטסלה שלו שניה אחרי שהם שחררו את הגירסא לנסיעה אוטונומית,
וגם על רעיונות לכל מני חברות להשקעה שעולות אצלו באתר,
לא צריך לבחור צד, לא להיות בעד ולא להיות נגד.

• Like
Reactions: dw

deltaZer0

Member
1)מדובר בכלומניק אחד ישראלי שלא קשור בעצמו, בפועל, לתעשייה.
הוא רוכב על הבורות שלכם, הישראלים(הכוונה לא יהודים, אלא "ישראלים" --העם הכי חכם בעולם???)
אני, כיהודי שנולד וגדל במוסקבה, מתבייש בכם.

זה בדרן-פטפטן שכונתי שעושה עליכם כסף בלי להתאמץ יותר מדי, כלום ולא יותר מזה: חגיגת צפיות היוטייוב ה-monetized.
ממליץ להתייחס אליו ואל דבריו עם האצבע על הדופק, מטרתו להרוויח עליכם בכול צורה שהיא.

כמה עלה לאיש לממן את הכתבה בגלובס???
לא יאמן, עד כמה המצב גרוע בעיתונות הישראלית, אפילו גלובס -- יורד לתחתית הצהובונים!

2)אינני הבנצ'מרק, אני משקיע וסוחר קטן וצנוע, אמנם עם ניסיון רב.
הגרתי לארה"ב עם GC, נשארו לי אצלכם זנבות בלבד מהקרנות וזנבות בתיקים שעדיין לא הגיעו לפירעון, מחקים.
לפעמים, משחקים בקטנה בארביטראג', על-מנת לחדד ולשפר את הרעיונות והקוד הרובוטי, לא יותר מזה.

כאמור, זה "הבנצ'מרק" שלכם, תתייחסו לזה:
1718651012718.png

נערך לאחרונה ב:

deltaZer0

Member
נ.ב.
תמיד מומלץ להציץ ב"תגובות העם", הנמצאות מתחת למלל הכתבה.
אם אלה אינם הבוטים, הם תמיד דוברי אמת הקולקטיביים, הם תמיד סקלה וסולם הבורות הציבורית.

1718652903757.png
1718652963623.png
1718653244329.png

בורסה 2008

Well-known member
לא יודע מה התכנים שלו, אבל האיש הוא ליצן עלוב וקשקשן בלתי נלאה(נחשפתי לשטויות שלו המון בטוויטר)

THE_ENDLESS

Active member
גם אני לצערי זכיתי להיחשף לשטויות שלו בטוויטר.
בסה"כ התרשמתי שהוא ליצן שהוכתר ע"י אנשים עם ידע קטן מאוד על כלכלה והשקעות בגלל שהשתמש בbuzz words

משקיע88

Well-known member
נראה כמו ליצן בסגנון של קריימר. מטרתו ללקט צופים ולמקסם הכנסות מיוטיוב.

למעלה