כתבה על ההופעה של דיויד במודיעין

hadas244

New member
כתבה על ההופעה של דיויד במודיעין

קצת באיחור אבל עדיף מכלום :) נכתבה על- ידי סטודנטית לתקשורת הכתבה מפורסמת באתר האינטרנט של רדיו קול הנגב במכללת ספיר יש סיכוי שדיויד בעצמו יוכל לקרוא את הדברים? הוא רואה את הפורום תכופות..? אני מאוד מאוד אשמח לקבל כל תגובה. http://kolhanegev.sapir.ac.il/index.php?option=com_content&task=view&id=8717&Itemid=55 תודה , הדס

דומה באופן מחשיד לדודו זר?

אוקיי...וזה שופיסט מזכיר את מתי סרי באופן מחשיד? (התופיסט, גדי סרי) אהבתי,כתוב מעולה ומנוסח באופן שנעים וקליל לקרוא,נחמד לראות את דיויד בעיניים של מישהי שלא צורכת אותו יום-יום, שעה-שעה.

hadas244

New member
מה פספסתי..?

יש שם אנשים שיש בינהם קשר דם? לא הבנתי כל-כך.. האמת שעם דיויד זה באמת עניין של מצב רוח ותקופות :) אבל הוא אחד האמנים היחידים שאני באמת סוגדת להם, לא מבינה איך אפשר להשאר אדישים אליו !! המון תודה לך :)

handlessman

New member
לא, אין...

יש את גדי סרי הפרקשניסט שאח שלו זה מתי סרי שלא קשור בכלל לעניין (גם אין לי מושג מי זה). בנוגע לבסיסט, בטח התכוונת לאלון נדל... מוזר שלא שמעת עליו, הוא מנגן / ניגן כמעט עם כל אמן אפשרי בארץ.. ובעיני הוא לא ממש דומה לדודו זר.. טיפה יותר "מלא"...

מה "לא אין"?

יש קשר למתי סרי וגדי סרי, אתה בעצמך כתבת. ועמרי, באמת? מתי סרי אתה לא יודע מי זה?? עכשיו אני מרגישה זקנה פי כמה מכפי גילי.....

handlessman

New member
היא שאלה אם יש "שם" אנשים עם קשר דם...

יענו בתוך ההרכב של דויד, שלא כולל את מתי סרי.. לא משנה, מה אנחנו נכנסים לקטנות..

hadas244

New member
אוקיי

. אין ספק שהוא יותר מלא ולא שתי טיפות מים ..ולאחים סרי שלום ..

למעלה