כתבה על המתמודדים ומה הסיכויים שלהם

Juliann

New member
כתבה על המתמודדים ומה הסיכויים שלהם

http://www.elitestv.com/pub/2005/Mar/EEN4246293cc688d.html

R o t e m O p

New member
תירגום(עלול להכיל ספויילרים)|ספוילר

בהתחלה היא מדברת קצת על כל הנושא של מאריו ולמה לדעתה היא חושבת שהוא עזב, היא טוענת שלפי דעתה זה בגלל החוזה שרצו שכל המתמודדים יחתמו עליו. (כלומר, מאריו לא רצה להיות כבול להפקה של איידול במשך ה-5 השנים הקרובות ושהם יקחו לו את כל הכסף). ועכשיו אני מתחילה לתרגם מהחלק המעניין : "אם אתם זוכרים, בזמן שהכרזתי אמונים למאריו ובחרתי בו כזוכה, אמרתי גם שאני חושבת שאנואר וג'סיקה היו בטופ 3. אנואר הוא לא המועדף עליי, אבל אני מכירה בכישרונו ובמשיכתו לקהל הרחב. גם חשבתי שג'סיקה היא המתמודדת הנשית הטובה ביותר. בשבילי, היא עדיין הטובה ביותר מכל הבנות. היא למעשה הטובה ביותר בכלל, בעיני אף אחד עוד לא בלט חוץ ממנה. למרות שהודתי בעובדה שהפעם יש מאגר ניכר של כישרון. אבל עכשיו כשמאריו עזב אני חשה את הצורך לעשות תחזית חדשה באשר למי יהיה במקום הראשון. ובגלל זה אני שומרת על זכותי לשנות את דעתי בנוגע לטופ 3. אני עדיין דובקת בג'סיקה סיירה, אבל מכמה סיבות אנואר איבד את מקומו. אז, מי יקח את מקומו של אנואר ? ובנוסף מי לפי דעתי לוקח את המקום הראשון ? המידע הזה יחשף עוד מעט. קודם כל אני רוצה לסקור כל אחד מהמתמודדים, פשוט כדי להסביר מדוע הם לא הגיעו לטופ 3 בשבילי. סקוט הוא לא איידול - יש לו את הקול, אבל לא את ההתנהגות. ניקו הוא טוב, אבל לא מספיק טוב. הקול שלו מחטיא את המטרה בשביל להיות מדהים. והנוכחות שלו על הבמה לא מפצה על מה שחסר לו בקול. נדיה וקארי מטרידות אותי. הן ההפך המושלם אחת מהשניה - לקארי יש קול נהדר אבל שום נוכחות בימתית, ניצוץ או התלהבות להופעה על הבמה. היא יפה, אבל בצורה שונה. אם היא תזכה, אני לא חושבת שהופעות מול הקהל חי יהיו הצד החזק שלה. מכיוון שפונקתי ע"י "איידול מס' 2" המפורסם מהעונה השניה במחלקה הזאת, ובגלל שגורם ההופעה החיה חשוב לי מבחינה של דברים שהזוכה זקוק שלהם, אני לא יכולה לדמיין את קארי במקום הראשון. למעשה אני לא יכולה לדמיין אותה אפילו במקום השלישי. נאדיה למרבה האירונה, היא ההפך המושלם - לאישה יש את הנוכחות הבימתית המדהימה ביותר שראיתי אי פעם. יש לה תנועות הורגות, פנים מרתקות ובלתי רגילות ואת היכולת להוציא את המירב מכל שיר. יש רק בעיה אחד - אני חושבת שהקול שלה בינוני. וונזל יפה ושרה טוב - רק היא פשוט לא יוצאת מגדר הרגיל, לפחות בנקודה בנוכחית. אני מאמינה למרות זאת, שהיא יכולה להיות זאת שתפתיע אותנו בהמשך הדרך. יש לה את הפוטנציאל לשיפור גדול. וונזל יכולה להפתיע אותנו עם מה שהיא תשחרר במשך התחרות. זה מביא אותי לאנתוני. הוא היה אכזבה גדולה. כשאנתוני שר, האוזנים מזדקרות כדי להאזין. אך כל פעם הוא נופל. אני מסכימה עם השופטים כשהם אומרים שהקול שלו מזכיר את זה של קליי אייקן. גם אני הבחנתי בכך עוד בהתחלה. אבל זה הכי רחוק שאני מוכנה ללכת. יש רמז קטן למשהו שדומה לקליי, ואנתוני מתגרה בנו עם האפשרות שאולי נחווה את העוצמה וההתרגשות של הקול שיוצא מהגרון האייקני ההוא,[That Aiken Throat משפט גדול, אהבתי *הערת המתרגמת*:)] אבל הוא אפילו לא מתקרב. לרוע המזל, קולו של אנתוני רק פועל לרעתו. הוא אפילו לא מקום שני קרוב לקליי, כך שכל דימיון גורם לנו להירתע. (מצטערת- אני יודעת שיש לו הרבה מעריצים!) ועכשיו, אנואר. מה שלא אהבתי באנואר בהתחלה רק הלך וגדל. לא הצלחתי להסביר את זה לפני, אבל עכשיו אני יודעת מה זה. אנואר רציני מידי, עם החיוך המושלם והתנועות המבוקרות על יתר המידה לאורך ורוחב הבמה. שום דבר ספונטני או אמיתי איתו. הוא יותר מידי רובוטי לטעמי, ולפי דעתי הקול שלא הוא רק בסדר. [...קטע הקדמה לפני שהיא מתחילה לדבר על ה"רוקרים"...איך היא לא שמה לב אליהם עד עכשיו...] היה צורך בצד הרך יותר של בו כדי להחזיר אותי לתלם. "Time in a Bottle" - זה מה שאני מחפשת. אהבתי את בו בייס מההתחלה עם הסיגנון הפשוט של מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל. אני תמיד מצפה לדבר הבא שהוא יעשה כי אני יודעת שהוא יעשה את זה טוב. אבל השיר האחרון הראה את הרב-גוניות שלו, ואני מאמינה שזה יכולת שאיידול מס' 1 חייב שתיהיה לו.[...מדברת על השיער של בו...] אני מאמינה שבו יהיה בטופ 3, ביחד עם ג'סיקה. [...נשארנו עם קונסטנטין. עכשיו היא כותבת על זה שבהתחלה היא לא כל כך אהבה אותו הוא אפילו די עיצבן אותה. אבל היא התרגלה אליו...דווקא הדברים שהיא לא אהבה בו בהתחלה הם אלה שגרמו לה לאהוב אותו עכשיו] אני בדרך כלל לא אוהבת אנשים יותר מידי "מנופחים". ולמרות המסגרת הצרה שלו, קונסטנטין הוא בהחלט "מנופח". הטעם שלי הוא בדרך כלל לאלה הצנועים יותר. ועדיין אני אני חוזרת לקונסטנטין כל פעם. הוא מלא בעצמו. אבל אני דווקא אוהבת את זה בו. כי זה מתורגם ליכולת שלו למכור שיר. ויש לו משהו שונה בקול שאני לא ממש יכולה להצביע עליו. הוא יכול לשיר בתוים הגבוהים וכשהוא מגיע אליהם הקול שלו ממש בולט. הקול שלו כמעט מזכיר לי (ושמעתם את זה כאן לראשונה) את פרדי מקרקורי מקווין. יש לו את האיכות השמיימית הזאת שממש גורמת לך להקשיב. [...קצת זיבולי שכל על בחירת השיר האחרונה שלו...] אבל השאלה נותרת בעינה - האם אני חושבת שיש לו את מה שנחוץ כדי להיות מס' 1 ? אז קונסטנטין -אני חושבת שאני אוהבת אותך- הדגשה על ה"חושבת". אני כן חושבת שיש לו את מה שנחוץ אבל הוא יצטרך להוכיח את עצמו כל שבוע, כדי שאני אוכל קונסטנטין -אני אוהבת אותך- בצורה שלא משתמעת לשתי פנים.

darklighter

New member
../images/Emo51.gifעל הכתבה...../images/Emo115.gif

ממש מעניין ואני מסכימה על הרוב...

R o t e m O p

New member
בלעכס...עד שתרגמתי את כל העסק...

הכל היה לחינם טוב מעניין את מי היא תכניס עכשיו לטופ 3 שלה במקום ג'סיקה...

למעלה