כתבה על הסדרה והשפעתה

כתבה על הסדרה והשפעתה

אם כבר הזכירו את זה כאן, אני מצטער מראש. עליתי על איזו כתבה על הסדרה והשפעתה ב"רייטינג". לא מצאתי לינק באינטרנט, אם יהיו מעוניינים אני אוכל לסרוק את הכתבה בהזדמנות. אומרים שם כמה דברים די מעניינים, למשל חגי לוי מתוודה על הרצון של ההפקה ליצור קצת יותר דרמות כדי להגיע לצופים (שעליה, ניר ברגמן, הכותב של איילה התקומם והתעקש). רצון שלאור הצלחת הסדרה הם קצת מצטערים. הקבס של היועץ המדעי לסדרה, ד"ר באט, לגבי כמה שבירות גבול כמו כשאישתו של ראובן עזרה להלביש את איילה. התיחסויות פסיכולוגים לסדרה וכו' טוב, פספסתי הרבה פרקים, אז נשתמע לאחר שאתעדכן

G A L E V Y

New member
../images/Emo13.gif

הכתבה נשמעת ממש מענינת אשמח אם תסרוק אותה ותשלח אותה לאתר

אז ככה:

סרקתי את הכתבה. לשלוח אותה דרך הפורום זה קצת בעיה כי הבנתי שניתן לצרף מסמכים רק עד 350KB. כל עמוד מהכתבה יוצא יותר, סה"כ כ־3MB. וקצור, אם תשלח/י אליי אימייל בשמחה, אני אעביר לך.

אז ככה:

אהלן שרונסקי, סרקתי את הכתבה. לשלוח אותה דרך הפורום זה קצת בעיה כי הבנתי שניתן לצרף מסמכים רק עד 350KB. כל עמוד מהכתבה יוצא יותר, סה"כ כ־3MB. וקצור, אם תשלחי אליי אימייל במסר או משהו, בשמחה אני אעביר לך. מה מצב הרוח עכשיו שהסדרה בחופש? תחזיקי מעמד?
אני לא ראיתי 3 פרקים וה־VOD לא עובד. מקווה להדביק את הפער ולהשתלב מחדש בפורום. חוץ מזה שתהיה לך שנה טובה ונשתמע,

שרונסקי

New member
אוי ואבוי, 3 פרקים לא ראית?

מאד משמעותי היו הפרקים האלה. תכתוב כשתשלים את החומר ו... שנה נפלאה לך, ולכולנו. שנה מלאה תובנות, קבלה עצמית ושלווה, ברוח הנושאים שאנו עוסקים בהם.

למעלה