כתבה על הסינגל "אני לא יודעת"

כתבה על הסינגל "אני לא יודעת"

הסינגל הבא של יפתי ואניה בוקשטיין. http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/603/663.html וחבר'ה,בקשה קטנה. תחסכו את התגובות הלא ראויות כלפי אניה. זה לא מוסיף לכם בגרות או כבוד. חוץ מזה שאני מכירה אותה אישית, ויודעת שהיא בכלל לא מה שמצטייר מהכתבה. היא אדם מדהים, מקסים ומיוחד, שחקנית מוכשרת בטירוף וזמרת ענקית.

קמינסקי

New member
הזוי לגמרי!! כנסווו

כנסו ותראו כתבה מטורפת לגמרי.. הגיבו וספרו דעתכם!! ושמרו על רמה מסויימת של שפה..

תודה על המשפט האחרון...

וכן אני בהחלט מסכימה שזה הזוי. סה"כ שני אמנים צעירים ונורא מוכשרים שעבדו יחד... מצד אחד אני מבינה את הרצון של אניה, כי יכול להיות שזה משהו שבעבר היא רצתה, והיום לא, וצריך לכבד את זה. ומצד שני אני מבינה את העבודה הקשה של יפתי על האלבום וכל הזמן והמשאבים שזה דרש. NRG לדעתי הקצינו לגמרי ת'נושא בצורה מיותרת, והוציאו את אניה בצורה ממש ממש ממש לא נכונה ומכובדת וזה ממש מגעיל מצידם. אני מכירה אותה ויודעת שהיא נורא אוהבת מוזיקה, ובטח מאוד מעריכה את יפתי כמוזיקאי / זמר / יוצר אבל היא כרגע מתמקדת באהבה גדולה אחרת שלה, משחק. וכמו שהיא תמיד מצהירה בראיונות, לדעתה, כדי לעשות מוזיקה צריך אמירה מסויימת. שיהיה לך 'משהו להגיד'. וכשיהיה לה את המשהו הזה, כך היא אמרה לא פעם, היא בהחלט תתפתח בתחום. בכל אופן לפי דעתי NRG סתם הקצינו בצורה מיותרת. אבל לא נורא. 'כותבים עלייך, לטוב או לרע, משמע אתה קיים.' אני בטוחה שהשיר יהיה מקסים, ומיוחד, ובעזרתכם, ובעזרת הפורום הרשמי המקסים שלה, יגיע גבוה במצעדים.

למעלה