כתבה על הקעקועים של ג'סטין קישור למטה
R RJlake New member 7/11/04 #2 ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif "במאמצים רבים ותוך כדי סכנת חיים הצלחתי לחדור לאולפנים שבהם מצולם הסרט ולתפוס תמונה של ג'סטין עם חזה חשוף" חחחח עלאק.... LOL
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif "במאמצים רבים ותוך כדי סכנת חיים הצלחתי לחדור לאולפנים שבהם מצולם הסרט ולתפוס תמונה של ג'סטין עם חזה חשוף" חחחח עלאק.... LOL
• •SeXy GiRl• New member 7/11/04 #3 תודה רבהההה../images/Emo51.gif הכל טוב ויפה אבל חבל שהוא רוצה להזניח את קריירת הסולו כזמר
R RJlake New member 7/11/04 #4 באמת חבל...../images/Emo7.gif אני מתה כבר לשמוע דיסק חדש שלו ששמעתי את "Good Foot" כול כך התרגשתי לשמוע שיר חדש שלו!! הלוואי שאחרי הסרט הזה הוא יקליט דיסק חדש!!!!!!!
באמת חבל...../images/Emo7.gif אני מתה כבר לשמוע דיסק חדש שלו ששמעתי את "Good Foot" כול כך התרגשתי לשמוע שיר חדש שלו!! הלוואי שאחרי הסרט הזה הוא יקליט דיסק חדש!!!!!!!
M morg77 New member 7/11/04 #5 כן.. כן נכון אוף שיוציא אלבום חדש....... אגב נועם נוסעת לגליל כולם לאחל לה נסיעה טובה חח..
א אוהבת את אסי New member 8/11/04 #6 קעקועים זה סקסי ../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif במיוחד על ז'סטין
א אוהבת את אסי New member 10/11/04 #9 חח אני עושה בכוונה ......../images/Emo8.gif ז'סטיןןן כי כיף להגות
R RJlake New member 12/11/04 #11 חחחח חמודה!!!!!!!!!!!!!! כבר חזרתי והיה ממש כיף ויפה אני אשים פה תמונות בזמן הקרוב של נופים פשוט מדהימים!!!!!!!
חחחח חמודה!!!!!!!!!!!!!! כבר חזרתי והיה ממש כיף ויפה אני אשים פה תמונות בזמן הקרוב של נופים פשוט מדהימים!!!!!!!