כתבה על וויבי הרדן מהפועל תל אביב

כל הכבוד לווייבי!

וייבי מתעמלת מעולה, עם אישיות מדהימה, פשוט חלומה של כל מאמנת. אני ממש אוהבת את המתעמלת הזאת! כל הכבוד גם למשפחה על ההשקעה העצומה. אני אופטימית, וצופה לוייבי עתיד מזהיר בהתעמלות למרות הקשיים. בהצלחה!

אמא לה3

New member
כתבה נהדרת!

טוב שמופיעות כאלה כתבות מפרגנות בעיתונות הארצית. אני התחלתי להתעמל בעיקבות כתבה על מתעמלת שהופיעה בעיתון נוער לפני אלפי שנים... וויבי מתעמלת ישראלית נהדרת. וכן, אני יודעת שהיא לא ממש ישראלית ולכן לא יכולה לייצג את ישראל בשום תחרות בינלאומית. ועכשיו השאלה - למה? מה יהיה עם הילדה המוכשרת הזאת? היא תמשיך להתקדם ומה אז? מה יקרה כשהיא תגיע לדרגות הבינלאומיות? כמו שנאמר בכתבה, בארה"ב, בינינו, אין לה סיכוי, אם אצלנו היא כוכב, שם היא אחת מאלפים.... האם הבחירה שעשו הוריה היא הדבר הנכון עבור הקריירה המיקצועית שלה? (והלוואי ויגיע יום ובו היא תוכל להתחרות ולייצג בכבוד את ישראל, כל כך חסרות לנו כאן מתעמלות תחרותיות בדרגות הגבוהות שזה נורא...)

Tammie

New member
איזה יופי של כתבה!

תמיד כיף לקרוא על התעמלות, העיקר כשמדובר באחד מהעיתונים הגדולים בארץ. בקשר לוויבי- היא באמת מתעמלת מקסימה. כשעשיתי את הקורס מדריכות בהדר יוסף היא הייתה בתחילת דרכה בהפועל, עוד לא ידעה עברית וראו שזה היה לה ולמאמנות קשה. אבל אני זוכרת שכבר אז היא תפסה את העין שלי. כל הזמן הסתכלתי עליה והיא נראתה לי פשוט מקסימה, ואני תמיד שמחה על ההתקדמות שלה.

למעלה