כתבה על וויקה ב"לאישה"

Jasmine3

New member
כתבה על וויקה ב"לאישה"

היום ,(31.01.05) פורסמה כתבה על וויקה ב"לאישה", מומלץ תמיד לקרוא על כתבות לציבור הרחב :) כתבה נחמדה, לא יותר מדי אבל נותנת מספיק מידע התחלתי.חוץ מטעות קצת מעצבנת "ויקיות" ולא "ויקאניות". אני מבינה שהעיתון הוא "לאישה" אבל הם נותנים דגש חזק על הנשיות ולא מזכירים מספיק את הזוגיות לטעמי. רק התיכוניסטית באמת אמרה את זה. אני חושבת שאנשים לפעמים שוכחים את האיזון, להפוף את העולם הפטריארכלי למטריארכלי לא נקרא איזון. אולי פשוט ציפיתי ליותר, אלא אם פספסתי איזה דף בכתבה, היו 3 ראיונות עם 3 נשים בגילים שונים וזה מה שאני אהבתי. אולי המליץ על הכתבה הזאת לכמה מחברותי ברקע לשאלות :) נטלי

למרות שתיקנתי אותה

לגבי ה"וויקאניות" ולא "וויקיות" אני מניחה שהיא פשוט העדיפה ... לא יודעת. אולי תיקנתי אותה מאוחר מידי.. אני לא יודעת. התיכוניסטית זו אני :)

gwizard

New member
מגניב

גם אני קראתי את הכתבה היום. חמוד, למרות שלא הוזכר שם גברים וויקאנים למעט אזכור רופף קטן אחד שאל זה אני מודה לך :) טוב נו, אחרי הכל זה "לאישה", לא ? אלון.

הראיון איתי

לא היה מעמיק. רק כדי להראות גישה של "טינאייג'רית" היא התמקדה בשאלות על איך בחורה בגיל שלי חיה ככה יותר מאשר מה זה וויקה. (אין לי טענות אני פשוט מסבירה את הצד של הכתבת) מעבר לכך -אני לא הסכמתי לעשות מעבר לזה.. פשוט כי אני לא חושבת שיש לי הזכות, או הידע להסביר בצורה מושלמת מה זה וויקה.. אז את הבסיס אמרתי. לא יותר.

tomerbd1986

New member
בדיוק בגלל זה אני פה..

הכתבה ממש מרתקת, ולפי דבריך..המידע היה לא ממצה ואולי קצת לא מדוייק. מאחר והנושא "תפס" אותי, איפה אני יכולה לקבל יותר מידע ובכלל לנסות להתחבר למה שכתוב "לטבע"?

Nizzan Cohen

New member
ברמז דק....

בחוץ
. מתחת לירח או לשמח בינות לפרחים לעצים לשדות, לסתם חורש עירוני או ליד פיקוס של רחוב. בטבע הכי קל להיתחבר אליו.... :-q. יותר ספציפי אני ממליץ בחום על מאמרי הפורום הזה
. ברוכה הבאה
. שבי עימנו
פרחים ?!

ברוכה הבאה

וברוכה תהיי! כמו שניצן אמר.. "להתחבר" לטבע יהיה נכון לעשות בטבע.. בדיוק כמו שבשביל חשמל צריך שקע (בעע איזו דוגמה מוזרה) כל מה שצריך זה לפקוח עין (ולפעמים לעצום) ולהקשיב :) אנחנו כאן אם את צריכה עזרה. רוצה שוקו?

ברוכה הבאה!

נראה לי שאת העצות הטובות כבר נתנו לך. בכל מקרה, אני ממליץ גם להכנס לקישורים השונים של הפורום, ובמיוחד לאתר של כרמית.

OverTheRainbow

New member
ברוכה הבאה!

(למרות שאני גם די חדשה... אבל תמיד נחמד שמקבלים אותך בברכה, לא?
) ואמירה... אני רוצה לראות את הכתבה! כל הכבוד לך, אני בטוחה שהיית נהדרת ותרמת הרבה למודעות של אנשים (טוב בעיקר בלי הא') פה לגבי הוויקה... נעמה

למעלה