כתבה על חולה אלצהיימר בטלויזיה

zs1957

New member
כתבה על חולה אלצהיימר בטלויזיה

חברים יקרים שלום רב, פנתה אלי עיתונאית מהערוץ הראשון להכין כתבה על חולה אלצהיימר בשלב הראשון של המחלה ועל חולה בשלב האחרון.מי מכם המעונין להיחשף ולספר את סיפורו האישי מתבקש לפנות אלי במסר אישי.ברצוני להוסיף כי לכתבת יש ניסיון עם חולי אלצהיימר והיא יודעת לתקשר אתם וכן גם עם המשפחות. הדבר חשוב מאד לכולנו בגלל נושא ההסברה הלקוי, תרופות יקרות שאינן בסל הבריאות, הסבל שנגרמת למשפחות והאטימות המזלזלת והפוגעת של משרדי הממשלה בחולים שלנו. נפלה בחלקנו הזדמנות פז להזיז דברים ולתקנם. לתקשורת יש חלק עצום בקידום הענינים למען החולים והמשפחות. אני יודעת, שקשה לאנשים להיחשף.אל לנו להתבייש במחלה.כמו שמדברים על כל מחלה צריך לדבר גם על אלצהיימר מבלי להתבייש,מבלי לפחד. אנא מכם מי שמכיר חולים ובני משפחתם המעונינים לספר א סיפורם האישי מתבקש לכתוב אלי בהקדם האפשרי. תודה על שיתוף הפעולה, זהבה שחם

endar2805

New member
אולי זו ההזדמנות לחשוף עוד?

למה רק חולי אלצהיימר? למה לא לחשוף גם את חולי הדימנציה למיניהם? אבי אומנם לא בחיים אבל אני חושב שכדאי שאנשים יחשפו גם ל"פיקס" ושאר הדימנציות למרות נדירותן. אני גם מכיר משפחה שמטפלת כרגע בחולה "פיקס" בשלבים מתקדמים...

zs1957

New member
האם החולה ומשפ]חתו מוכנים להחשף

לכתבה טלויזיונית העוסקת בדמנציה/אלצהיימר/פיקס? אודה לך אם תשאל/י אותם ותשיב/י לי תשובה בהקדם. זהבה שחם

endar2805

New member
אני אישית מוכן.

אני לא יכול לבקש את זה מהם. אבל אני מוכן לדבר על החויה רטרואקטיבית

zs1957

New member
אנחנו זקוקים לחולה ולבני המשפחה

לצערי לא ניתן לדבר על החוויה רטרואקטיבית. האם המשפחה שאתה מכיר תהיה מוכנה להיחשף? יש בעיה עם חשיפה לא כל החולים ולא בני המשפחה מעונינים בחשיפה מחמת הבושה, הרחמים וכ"ו. אודה לך על הסיוע. זהבה שחם

למעלה