כתבה על יוסי בובליל ב"אולפן שישי" בערוץ 22.

BeN ShaDe

New member
כתבה על יוסי בובליל ב"אולפן שישי" בערוץ 22.

רציתי ליידע אתכם על כך שבעוד פחות משעה תתחיל מהדורת "אולפן שישי" בערוץ 22 ובה תהיה כתבה על יוסי בובליל.

גם היום יש מערכון ב"שבוע סוף"?

נראה שהם הופכים את זה לסוג של פינה קבועה בתוכנית כמו הפילוסים בארץ נהדרת

BeN ShaDe

New member
כן יש , אבל יש גם...

האחות הקטנה עם אבי אטינגר.

MissPop

New member
וגם לא לשכוח ../images/Emo18.gif

שי ונעמה יהיו באחות הקטנה, ערוץ ביפ, 4, 21:30.

Uri04

New member
עוד סיבה לא לראות ערוץ 2

אני שונא את זה שהם משדרים כתבות פרומושן (יח"צ לבורים) על שחקנים/דוגמגישים/כובני ריאליטי המייצגים את שידורי קשת. הכל תמיד מרגיש מאוד מסריח עד כדיי גועל,ונודף כוונות מסחריות ברורות.

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

(תגובה קצת מאוחרת , אבל זה השקר עדיין אקטואלי
)

דנה1982

New member
כמה דקות לפני הכתבה - ביקורת קטנה של הגשש

בכתבה אחרת לגמרי (וחשובה הרבה יותר - במלאת שנה למותו של פולי ז"ל), אמר שייקה שהוא המום מכך שבובליל הוא הכוכב הכי גדול היום. אמר שזה נורא איך שהדרדרנו. האמת? הוא צודק. בובליל איש נחמד ובלי ספק יודע את המשחק. אבל הוא והבת שלו פשוט מביכים.

על מה שייקה מתפלא ?

יוסי בובליל זאת דמות קלאסית מתוך מערכון של הגשש . מה שהשתנה זה עצם זה שפעם היו צוחקים מכאלה דמויות וכיום לא ברור אם צוחקים מהם , עלהם , או מעריצים אותם .

droriko

New member
אז כנראה שאתה ממש שונא את הגשש

כי הגשש היו ממש קורעים מצחוק. בובליל זה סתם קוף שפעם בשעה מנסה בכח להמציא איזה חידוד לשון "שיתפוס" , הגששים היו קורעים מצחוק לאורך כל המערכון (ופולי היה מפליא ביכולת המשחק שלו). וחוץ מזה בגשש גם היתה לא מעט סאטירה .

דנה1982

New member
תודה, דוריקו!

אני שמחה שיש פה מישהו שהטעם שלו לא מסתכם אך ורק ב"האח הגדול", ואת זה אני אומרת כמכורה שצופה בערוץ 20 לא מעט במשך היום. הגשש היו קלאסיקה אמיתית. עד היום שומעים אותם ברדיו, מצטטים אותם. "מה 7? מה כמה?" הם היו איכות. כך גם אורנה בנאי המדהימה, אגב (למישהו שהעיר עליה). גם הדמות שלה - לימור, היתה דמות. יוסי בובליל הוא לא דמות. הוא אדם טיפש וגזען עם ילדה פרחה גזענית עוד יותר, שהפך לכוכב בגלל שהוא צובט לעצמו את הפטמות ומדבר בחרוזים. אצלי זה ממש לא מעורר את החשקייה.

קודם כל בוא נדייק..

הגשש הם קומיקאים גדולים אבל הם לא כתבו את החומר ולא ביימו את עצמם . הקרדיט הוא ליוסי בנאי , שייקה אופיר ונסים אלוני . הגששים היו מעולים אבל מהסיבה שהם גיחכו תופעות שהיו קיימות בחברה . יוסי בובליל מתלבש היטב באחד מהמערכונים שלהם . אלא שאם הגששים נהגו להקצין דמויות על מנת לשעשע הריי שיוסי בובליל זאת כנראה דמות אמיתית ... וזה גם מה שמעציב את שייקה וכנראה שעוד כמה אנשים . לא עצם קיומו של יוסי אלא האהדה לדמות שהיא מגוחכת במהות שלה . שייקה צחק על חשבון הדמות הזו כפי שהסטנדאפיסטים צחקו על ערסים . כל שחקן גם אוהב קצת את הדמות שהוא משחק . אבל קיים מרחק גדול בין לאהוב אדם כאדם לבין להעריץ ולאהוד . ועל המרחק הזה אני מדבר בהקשר של יוסי בובליל . ונדמה לי שלכך גם כיוון שייקה ( על פי הבנתי ) .

שייקה מתפלא?? אני התפלאתי שהוא עשה את "אלביס"

ב"אני בטי המכוערת" או משהו כזה, אותי זה אפילו מצחיק לראות תגובות כאלה מזלזלות,זה רק נותן בומבה לכולם בפרצוף שיוסי שהוא בן אדם פשוט,עממי,לא משכיל במיוחד ואמיתי, מצליח להתחבב על מדינה שלמה, פשוט נתן לכולם בומבה לפרצוף ואני אישית מאוד גאה ביוסי שהפשטות מנצחת את היהירות..

יNOT

New member
תבדילו בין שחקנים לבין מי ש../images/Emo163.gif במציאות

רק להבהרה , אני לא אומר שיוסי הוא טמבל או אידיוט , אבל הדמות שבגשש , והדמות של אורנה בנאי , זה דמויות, זהב משחק, מי פה חושב שיוסי פולט את כל השטויות שלו, ומשחק אותה
רק כי הוא שחקן (כמו בתיאטרון ) טוב ?!

לא, אני בכללי לא אוהב את יוסי

וגם לא מבין איך ממליכים בנאדם רק בגלל שהוא בור אבל מעצבנת אותי הצדקנות של האנשים האלה. הם עשו את הקריירה שלהם על לחקות אנשים כמו יוסי, הם לא יכולים פתאום לבקר אותו. טוב, ממילא כמו שאמרו פה חודשיים אחרי התכנית הוא ישכח. ואולי גם אותו נראה עוד עשר שנים בוכה על הגיבור תרבות הרדוד החדש

beep beep

New member
שייקה לוי מתחסד. הטקסטים של הגשש לא היו שונים

מהטקסטים של יוסי בובליל

למעלה